Oldal töltődik
GERGŐ: CSABA KISLÁNYKÉNT FOG SÍRNI A SAROKBAN

GERGŐ: CSABA KISLÁNYKÉNT FOG SÍRNI A SAROKBAN

RTLKlub.hu | 2011. december 10., szombat | Napló (vv5)

Vera jobb horgot adott Veronikának, együtt aludt Péterrel a D-matracon. Kinga hatalmasat csalódott Fecóban, Csaba pedig a vesztét érzi Gergővel szemben.


A Lakók az előző adásban megtudták, hogy ki-kinek az ellenfele lesz a vasárnapi Boksz Gálán. Az edzőkkel együtt próbálták hát kitalálni, hogy az ellenfeleknek milyen gyenge pontjuk van. Attilának nem igazán van gyenge pontja Bunyós Pityu szerint, de ha Péter ügyesen üt, be tud találni párat. Eszterék rájöttek, hogy Vera inkább a megfélemlítésre játszott. A fiúk addig addig hergelték egymást a ringben, míg egy játékos bírkózás lett a vége. Gergő és Seherezádé ellenfeleik mentális felkészületrenségére alapoznak. Csaba teljesen berosált Gergőtől. A fiú rájött, hogy a boksz nem az ő asztala, és felkészült arra, hogy vasárnap nagyon nagy taslikat kap majd. Kinga egyetlen hibája, hogy nem jön előre, edzője, Miló Viki szerint. Ha ezen javít, sima ügye van Seherezádé ellen.

A Lakók elmondták egymásnak, hogy ki miért nyerheti meg a Boksz Gálát. Attila Péter gyermeki kartávolságára hivatkozva érzi úgy, hogy ő nyerhetné meg a mérkőzést. Vera szerint Péter és Attila vesztes csapat. Attila, a lány szerint dühböl üt, ezért ha Péter résen van, ő nyerhet. Gergő szerint ha Csaba brutál ütést fog kapni, kislányként fog sírni a sarokban. Csaba célja az volt, hogy talpon maradjon, és pontozással ő nyerhessen majd. Vera teljes mértékig tartott a mérkőzéstől, és bele ad majd apait, anyait. Attila szerint Vera még nem kapott nagy ütéseket, ezért ha Eszter betalál pár hatalmasat, egyenes az útja a győzelem felé. Attila szerint Seherezádé veszteni fog, hiszen Kingának hosszabbak a karjai, a fiú a Cselszövő szőke ciklonnak drukkol.

Attila és Eszter mehetett randizni. Miközben a jakuzziban ültek, Kingáról beszélgettek. De a többiek is terítékre kerültek. Közben Vera és Fecó kibeszélték a szőke Cselszövőt. Vera kétszinűnek titulálta a lányt, aki szerinte hátba szúrta őt. Fecó megértően bólogatott a lánynak, ami Kingának rettenetesen rosszul esett. Csalódott a Dumagépben. Ezt a többiekkel is megbeszélte, Péter pedig kapva kapott az alkalmon:"Dobjuk Fecóra a jeleket, és menjen haza karácsonyra!". Veronika elújságolta a hírt Attilának és Eszternek. Az Összeférhetetlen pedig egyenesen Kingához rohant, vígasztalni. A lány a takaró alól könnyeivel küszködve mesélte el Attilának, mi történt. Csaba pedig egyenesen Fecóhoz ment elmesélni, hogy a lány hogy érez most iránta. A Dumagép nem értette, hogy Kinga miért sértődött meg.

Péter és Vera a nyugi szobában aludt, a nézők döntése alapján. A nagy taktikus egyáltalán nem örült a döntésnek, de alávetette magát a nézők akaratának. Veronika és Vera cselt fundáltak. Vera "rámászik" Péterre, és majd meglátják a fiú reakcióját. Veronika így tette próbára a taktikust. Az ötlet: Veronika a fürdőben sír, és Vera talál rá, aki szól Péternek. A fiú úgy érezte teljesen csapdába esett, és végig azon gondolkodott, hogyan menekülhetne Verától. Péter úgy döntött, hogy bábozással foglalja le Verát. A lány elmondta, hogy Veronika a fürdőben sír, mert Péter elfogadta a döntést, hogy igényeljék a D-matracot. Az ex ara pedig teljesen megsértődött, mivel Péternek esze ágában sem volt utánna menni. Ez nem barátság szerinte. Veronika elmondta Seherezádénak a történetet, és azt is, hogy Vera teljes előkészülettel "bújt ágyba Péterrel". Leborotválta a lábát, és kilakkozta a körmeit. Másnap reggel Veronika megpróbálta megbeszélni a dolgot Péterrel, de a fiú nem értette a dolgot.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...