Oldal töltődik
MEGVANNAK A BOKSZPÁROK

MEGVANNAK A BOKSZPÁROK

RTLKlub.hu | 2011. december 8., csütörtök | Napló (vv5)

Veronika és Vera ismét összekapott. A vita kiváltó oka, hogy ki aludjon Péter mellett. Az adás végén pedig arra is fény derült, hogy ki kivel mérkőzik a vasárnapi Boksz Gálán.

Egyre keményebbek a bokszedzések és két kulcsszó van jelen a Villában a félelem és a fájdalom. Hiszen senki sincs hozzászokva, hogy ütéseket kapjon, pedig ez a sport erről szól. A nappalok küzdelmesek, de Péternek az éjszakái is azok. Két nappal ezelőtt ugyanis Vera odakéredzkedett mellé az ágyba. Péter pedig megengedte, hogy két napot ott aludjon. Az idő most letelt és Péter inkább Veronikával osztaná meg az ágyát. De Verát nem olyan egyszerű kipakolni az ágyból, mint ahogy Péter gondolta, mert a lány nem akar elmenni.

Vera Párbaj előtt leírt titkából kiderült, hogy Péter ugyanazokkal a romantikus fordulatokkal kábította Veronikát, mint korábban Verát. Mindkettejükkel csillagoknak nevezte el a kamerákat. Csúnya lebukás volt, de az érintettek azóta sem tisztázták ezt a dolgot. Lehetőséget kaptak, hogy tisztázzák, Kinga pedig írnokként jegyezte le az elhangzottakat. Vera azonban hamar eltért a témától és mire Péter észbe kapott, már ismét azon ment a vita, hogy ki aludjon mellette.

Szerda este a Villalakók élő adásban tudták meg, hogy a nézők döntése alapján kik azok, akik bokszolhatnak a vasárnapi Gálán, és kik azok, akik nem. A lányok közül Eszter és Veronika kapta a legkevesebb szavazatot, és az edzők döntése alapján Veronika esett el a lehetőségtől. Alekosz exe nem sajnálta, hogy nem szállhat ringbe. Ám a fiúk eredményhirdetésénél már nagyobb volt a feszültség. Az online szavazáson Gergő és Fecó kapta a legkevesebb szavazatot. Az edzők nem tudtak dönteni a két fiú közül, így a szavazatszámok alapján dőlt el ki jut tovább. A több szavazatot Gergő kapta, így ő mérkőzhet vasárnap. A két fiút nagyon megviselte az eredmény. Gergő nem is próbálta palástolni a csalódottságát, de Fecó eleinte igen. Ám a Dumagép sem tudta sokáig tartani magát. A döntést félig-meddig értette, hiszen félt ütni a ringben, és egyszer fel is akarta adni a bokszot, de mégis csalódott volt, és nehézen birkózott meg az újabb csalódással.

Péter is küzd, ő azonban a nőkkel. A nap végén ugyanis újra előkerült a téma: Verával, vagy Veronikával aludjon? Ő Veronikát választaná, Vera viszont már birtokolja az ágyat. Az alvásháborúnak nehezen, de véget vetettek, és Veronika lett a szerencsés, aki Péter mellett hajthatta álomra a fejét.

Adás végén pedig elérkezett az idő, hogy Lilu közölje a Villalakókkal, hogy ki kivel bokszol a vasárnapi Boksz Gálán.

Íme a párosok:
Eszter és Vera
Kinga és Seherezádé
Gergő és Csaba
Attila és Péter

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...