Oldal töltődik
PETI ŐSZINTÉN, FECÓ KÖNNYEK KÖZÖTT VALLOTT A MIKULÁSNAK

PETI ŐSZINTÉN, FECÓ KÖNNYEK KÖZÖTT VALLOTT A MIKULÁSNAK

RTLKlub.hu | 2011. december 5., hétfő | Napló (vv5)

Annamária búcsúja, a kemény edzések és a Mikulás is színesítette a Villalakók életét.

Tegnap reggel az edzők újra megjelentek a Villában és elkezdődtek az edzések. Noha már az elmúlt napokban is érzékelhető volt, mostanra bizonyossá vált, hogy a boksz nemcsak a villalakók fizikai kondícióját javította, de lelkileg is megedzette őket. Attilára és Kingára kifejezetten jó hatással voltak/vannak az edzések.

A kemény edzések mellett a Villalakók is nagyon várták a Mikulást, a nagyszakállú tegnap meg is érkezett. A lányokkal ellentétben a fiúknak határozott elképzeléseik voltak, hogy mit is szeretnének a Mikulástól: Fecó a családját, Peti új csajokat, Attila pedig tévét vagy órát remélt a piros ruhástól.

Közben vészesen közeledett a Párbaj, úgyhogy Annamária és Vera elkezdtek készülődni. A csomagolást követően, a Villa hagyományaihoz hűen, mindkét párbajozó megírta a maga titoklevelét. Azután jött az összecsapás, ahol Vera győzedelmeskedett. Miután visszatért a Villába, Gergő felolvasta a titokleveleket, melyek tartalma ezúttal is kellemetlen pillanatokat okozott, legalábbis Péternek biztosan.

A folytatásban a Villalakók ismét találkozhattak Annamáriával, igaz csupán a Fura lány bábuja tért vissza a Villába. Attila csókokkal, Seherezádé könnyekkel a többség viszont kemény szavakkal illette az egykori Villalakót.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...