Oldal töltődik
VERA TÉRT VISSZA A VILLÁBA!

VERA TÉRT VISSZA A VILLÁBA!

RTLKlub.hu | 2011. december 4., vasárnap | Napló (vv5)

Vera lett a ValóVilág5 negyedik párbajának győztese. Az Érzékeny lelkű lány a szavazatok 56 %-át szerezte meg.

A megszokottól eltérően Lilu azzal kezdte az Összefoglalót, hogy elárulta a Villalakóknak pontosan mikor lesz a boksz gála. Jövő vasárnap lesz a nagy nap, amikor a ringben is összemérik erejüket a játékosok.

Az este főszereplője a két párbajozó mellett Attila volt, aki néhány napja kemény büntetést kapott a szabályszegéseiért. A magányos manipulátornak a többiektől elzárva kellett élnie, nem szólhatott senkihez, és hozzá sem szólhatott senki. Ezt a szabályt egyébként Veronika megszegte, Cristofel nagy szerelme ugyanis kapcsolatba lépett Attilával. Természetesen, a Villalakók közben készültek a boksz gálára, az edzésekre az Összeférhetetlen is hivatalos volt, ám a száműzetés hatására a boksz iránti lelkesedése kissé alábbhagyott.

Tegnap a két párbajozó ajándékot kapott: szeretteik üzentek nekik videón. Annamáriát a nővére bíztatta, Verát pedig a 3 éves unokaöccse.

Közben Attila büntetése véget ért: lakótársai arra voltak kíváncsiak, vajon milyen hatással volt rá a büntetés. Az érzéseit rögtön el is mesélhette, hiszen a Villalakók egy Late Night showt rendeztek. Egy biztos: Attilát láthatóan megváltoztatta a büntetés. Mivel sok ideje volt gondolkodni, elhatározta, hogy Kingával is rendbehozza a viszonyát. Pétertől kért segítséget. Péter viszont nem barátként, hanem taktikusként állt a kérdéshez.

Az Összefoglaló után kezdetét vette a Párbaj. Először Vera vett könnyes búcsút, majd Annamária köszönt el lakótársaitól. A stúdióban a két párbajozó már együtt elevenítette fel Villabeli kapcsolatukat, a legjobb és legrosszabb pillanataikat, végül a Péterhez fűződő gyengéd érzelmeiket. A folytatásban az egykori Villalakók véleményezték a párbajozókat: az exek többsége Vera Villaéletének folytatására voksolt, ezzel szemben a Villalakók Annamáriát várták vissza.

A ValóVilágok történetében immár másodszorra történt az meg, hogy az egyik párbajozónak nem mondtak társai kortesbeszédet, ezúttal Vera lett a "kortesbeszédmentes". Annamária mellett viszont Seherezádé kampányolt. Nem sokkal később Lilu lezárta a szavazást, a ValóVilág 5 negyedik Párbaj győztese: Vera lett!

A vasárnapi Párbajon Vera a szavazatok 56%-át szerezte meg, ezzel ő térhetett vissza a Villába, bár a Villalakók többsége Annamáriát várta.

Annamária az utolsó szó jogán Seherezádétól köszönt el és megfogadta, hogy kint kampányolni fog érte.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...