Oldal töltődik
VERA DURVÁN VISSZAVERTE ATTILA TÁMADÁSAIT

VERA DURVÁN VISSZAVERTE ATTILA TÁMADÁSAIT

RTLKlub.hu | 2011. december 3., szombat | Napló (vv5)

A bokszedzés alatt elszabadultak az indulatok az Összeférhetetlen és az Érzékeny lelkű között. Vera szájára vette Attila édesanyját. Attila megérezte a kizárás fenyegető szelét.

Folytatódik a bokszmérkőzésekre való felkészülés, a Villalakók kaptak egy ringet is, hogy még jobban érezzék a közelgő harc szelét. Seherezádé igazi gőzmozdony, Veronika sírásig tudja hergelni magát, Petit és Esztert pedig közelebb hozta a küzdőszellem. Attila és Vera között viszont egyre nagyobb a feszültség, csúnya vita alakult ki közöttük a közös edzés alatt.

Odáig fajult, hogy Vera többször szájára vette Attila édesanyját, még az edző sem tudta lecsitítani őket. A veszekedés sokáig elhúzódott, az Érzékeny lelkű Kingával és Csabával is megosztotta haragját, majd beismerte, hogy túllőtt a célon, végül a ringben túlnőtt rajta a feszültség és elsírta magát.

Csaba és Attila kapcsolata sem felhőtlen, ugyanis az Összeférhetetlen nem hajlandó végrehajtani a közös evés feladatát. A Helyes pasi rendszeresen éhen marad. Attila sorozatos szabályszegései miatt erős büntetést kapott. Elvették a mikroportját, senkivel sem beszélhet, és ha továbbra sem tartja be az előírásokat, kizárják a játékból.

A büntetés mindenkit megdöbbentett, de jogosnak vélik a revansot. Egyedül Veronika vallotta magát elfogultnak, de ő sem jelentette ki, hogy a kiszabott büntetésnek nincs alapja. Attila a szaunába lett száműzve. Veronikát nem érdekelte az a tilalom, hogy nem állhatnak szóba Attilával, utánament és faggatni kezdte arról, hogy feladta-e a játékot? Attila elzavarta a lányt és nem válaszolt.

A Villalakók állatos búcsúbulit tartottak Annamarinak, mert annyira szereti az állatokat, de a Fura lány egyáltalán nem örült ennek a partynak. Kifejezetten rosszul érezte magát és nem vett részt benne. Szerinte nem róla szólt a buli és fel volt háborodva. Megalázónak tartotta a jelmezeket és kiosztotta Verát. Mert ő a normális állatokat szereti, nem az emberi állatokat. A bulin Veronika és Péter szappanoperájának ezredik része is lezajlott.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...