Oldal töltődik
A BOKSZ ELŐHOZTA KINGA REJTETT PERVERZIÓJÁT

A BOKSZ ELŐHOZTA KINGA REJTETT PERVERZIÓJÁT

RTLKlub.hu | 2011. december 1., csütörtök | Napló (vv5)

Újabb nap telt el kőkemény edzésekkel, és bizony volt, aki különös dolgokat fedezett fel magában.

Seherezádé nehezményezte, hogy Gergő többször megpróbálta megcsókolni, és természetesen ennek hangot is adott. Gergő persze cáfolta mindezt és jól fel is húzta magát, aminek következménye egy óriási veszekedés lett. Seri hazugnak nevezte Gergőt, az Alfahím pedig szarcsimbóknak a szőkeséget. A vége ismételten durcázás lett.

Megérkeztek az edzők a Villába, és kezdetét is vette a kegyetlen edzés. Fecó élvezte, mint a cigánytáncot, Péteren viszont kifogott a boksz, mert bebizonyosodott, a veterán állóképessége már nem a régi. Edzője szerint erről az éjszakai tivornyák, a nők, a cigi és a pia tehet. Fény derült Kinga egy perverziójára is, kiderült, a Cselszövő imádja, ha ordítanak vele. Talán edzője harsány biztatásának köszönhetően sikerült egész nap a maximumot kihoznia magából. Attila szokásos rezignált arckifejezéssel közölte, utálja az egészet, Veronika pedig erőteljesen rájátszott sérülésére.

Fecó már eltervezte, hogy apósát képzeli a ringbe maga mellé, mert belőle tud erőt meríteni, és úgy véli, csak a szíve fogja hajtani. Csabi önbizalomhiányban szenved, bár ő van a legjobb formában, szerinte ki fogják ütni, ráadásul sajnálja is ellenfelét megütni, kivéve talán, ha Attilát kapná. Seri keményebbnek érzi magát még a fiúknál is, és mindenáron nyerni akar, legyen bármi is a nyeremény. Veronika egyetlen pontját élvezte az edzésnek, mikoris Vera száját telenyomták a fogvédő készítéséhez szükséges pasztával, és az Érzékeny lelkű nem tudott megszólalni percekig. Eszter Kingát és Verát püfölné legszívesebben majd a ringben.

Arcok torzultak, izmok dagadtak, márcsak a megfélemlítés maradt hátra, méghozzá a becenevek kiválasztásával. Félni nem félt senki, viszont legalább jót mulattak az egyesek szerint olykor ciki neveken. Íme a harcosok: Sáskaharcos Csaba, Királylány Kinga, Szőkeciklon Seherezádé, Géppuskalábú Fecó, Sittes Gergő, Törvényenkívüli Eszter, Torpedó Péter, Megveszekedett Kolibri Veronika, Ördög Vera, és Kalapácsember Attila.

Fecó és Kinga, Vera két jó barátja már a kiválasztást megelőzően elkezdte találgatni, kit hívhat majd ki Vera. Annamari, a kihívott dühös volt, szerinte gyáva húzás volt Verától, hogy őt választotta. Kinga meggyőződése, hogy Attila és Péter manipulálta ezt az egészet, és ők mentették meg Veronikát a zöld kendőtől. A szaunában Vera felvilágosította Kingát, hogy azért döntött Annamari mellett, mert nem akarta, hogy féltékenységgel vádolják Veronika miatt, és most a becsületét kellett mentenie. Attila és Péter nem tétlenkedett, ismételten elkezdték kuszálni a szálakat, eldöntötték, most az egyszer nem tartanak össze, Attila Annamari, Péter pedig Vera mellé áll.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
zolka_7: Csaba!A Gergő elleni párharcban nem tudok neked igazán jó tanácsokat adni, de elsősorban az intenzív védekezésre kell helyezned a hangsúlyt és vigyázz arra, hogy mindig fennt legyen a kezed és szorosan zárd össze. A Gergő esetében igazán jó stratégiát én sem tudok mondani, de egy-két öteletem van arra, hogyan lehet a gergőnél a védelmet megbontani. Pl.: mesterhármasok ütése célravezető lehet és ő elsősorban a fizikai erőfölényre fogja helyezni a hangsúlyt, ami előny lehet, de ezzel nem feltétlenül nyeri meg a meccset. Próbálj meg laza lenni és a ringben sokat mozogni. A lefárasztásos technika jó lehet és ha a szorítóba kerülsz, akkor tudod, hogy jobb felütéssel lehet "kitörni". Próbálkozz fogásokkal is és ha tudsz leütéssekkel, de ezt csak akkor használd, ha már leengedte a kezeit és nagyon elfáradt. Próbálkozhatsz még sorozásokkal és a Gergőnek az ütőtávjában véletlenül se maradj hizamosabb ideig.Sok sikert a ringben!Hajrá!
2011-12-10 17:51:33
holle: Attilának Péternek Verának a turbószájúnak sehikének aki egy nagy senki akit nem bántanék Csaba Annamari Fecó Kinga csak ne nyafizzon..csabi több önbizalom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-03 16:19:03
anett: Verától ez olcsó húzás volt ennyire fél Veronikától? Kicsit égő hogy egész végig aszt hajtotta hogy kiviszi most meg Annamarit viszi szegényt mikor nem is csinált semmit ő tudja de ez elégé gerinctelen dolog volt szóval hajrá Annamari remélem te fogsz vissza menni mert Vera nem érdemli meg
2011-12-03 09:25:27
Olgii: Hát az egyszer tuti h akkorát behuznák Atillának,Péternek,Kingának h mentő vinné előket..Asszem ennyi :D Hajrá Csabii ♥♥ :)
2011-12-02 13:50:31
liza: Sziasztok a legsunyibb gergő az elejétől fogva tart 3 lépést mindenkitől hogy ne ismerjék ki és ne merjék ki hivni párbajra pedig még a lila kendő kőzelébe se volt sose
2011-12-02 13:23:23
Név: Én tuti hogy Verának,Veronikának és Attillának..Na meg talán Petinek
2011-12-02 12:45:58
Tutinincs: A butaság fáj! Ezért most úgy gondolom, hogy a játék jó lenne, ha így haladna...hulljon a férgese... A két leggusztustalanabb, butább és felesleges ember, nem csak a Való Világban, hanem a valóvilágban is, Péter és Attila! Isten mentsd meg a világot attól, hogy az ilyen szaporodhasson!
2011-12-02 12:32:33
Marcsi: Én a Kingának a sok nyafogásért,Péternek mert nagyon sunyi, alattomos!!!!
2011-12-02 10:25:33
Név: Egyertelmu Kinganak es Attilanak,hogy kirepuljenek mar nezze oket az anjuk
2011-12-02 10:01:01
csilx: én Petinek ...he he he
2011-12-02 09:44:32
Név: nem működnek a videók
2011-12-02 00:29:12
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...