Oldal töltődik
BOKSZ A VILLÁBAN

BOKSZ A VILLÁBAN

RTLKlub.hu | 2011. november 29., kedd | Napló (vv5)

Egy újabb izgalmas nap van a Villalakók háta mögött: címlapfotózás, bokszedzés és persze találgatás, hogy vajon Vera kit választ majd párbajtársnak.

Seherezádé és Veronika végre megkapta jutalmát: a legjobb háziasszony verseny győzteseként egy címlapfotózáson vehettek részt. A nézőknek köszönhetően a csajok szexis pillanatait testközelből csodálhatta Csaba és Attila. A Villában egyébként leginkább Kinga irigykedett a lányokra, pluszkilóival magyarázta nélkülözöttségét.

A folytatásban Annamari kivételével bokszkesztyűt húztak a Villalakók. Négy edző segítségével elindult a felkészülés a Box Gálára a Villában.

Köztudott, hogy a bokszban nem az agressziót és a másik iránt érzett dühöt kell kiadni, sokkal fontosabb szerepet játszik a technika vagy az állóképesség. Hogy a villalakók megszabaduljanak egymás iránt érzett haragjuktól, és kiadják magukból a felgyülemlett feszültségeket, egy képzeletbeli bokszmeccs előtt elmondták, hogy kinek és miért látnák el a baját – természetesen csak képzeletben. A többség Attilának húzott volna be.

Egy biztos: a Villalakók a mérkőzést menetekre osztva vívják majd meg egymással, amelyeknek a kezdetét és a végét gong jelzi. Ezt a viszonylag egyszerű szabályt a Villalakók egy-egy verbális bokszmeccs keretén belül gyakorolhatták. Többen is kimutathatták a foguk fehérjét, de ami a legfontosabb végre formális keretek közé szorítva is megküzdhetett egymással a két örök ellenség, Vera és Veronika. A vita tárgya ezúttal is Péter volt.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...