Oldal töltődik
ANNAMÁRIA FÉRJET KERES

ANNAMÁRIA FÉRJET KERES

RTLKlub.hu | 2011. november 28., hétfő | Napló (vv5)

Csaba és Annamária meglátogatta Annamária családját, ahol a Fura lány megkérte nővérét, mire kijön a Villából találjon neki férjet.

Vasárnap reggel végre eljött az ideje, hogy Annamária és Csaba megkapja a nyereményüket, így egy rövid készülődés után elhagyhatták a Villát, hogy meglátogassák Annamária nővérét, és a nővére gyermekeit.

Péter és Veronika viszonya az elmúlt napokban megromlott, Veronika ugyanis megelégelt a fiú közeledését. Alekosz exe szerint, Péter teljesen félreérette az ő baráti közeledését, az állandó nyomulása miatt pedig már barátkozni se akar vele. Péter nem nagyon tud mit kezdeni az új helyzettel, de azért lelkesen próbálkozik tovább.

Majd eljött az este, a Kiválasztás ideje. Beköszönt a Villába Lilu, és innen már mindenki tudja, mi történt. A szoros verseny végén három jellel Vera lett a Kiválasztott. Az Érzékeny lelkű lány ezek után félrevonult a szövetségeseivel, Kingával, Fecóval és Csabával és kitárgyalták a dolgokat. A Villaszabályzat igaz szigorúan tiltja, de Vera mégis megnevezte azt a személyt, akit Párbajra vinne. Azt még nem lehet tudni, hogy mindezt csak taktikázásból tette-e, hogy félrevezesse a Villalakókat vagy valóban ez a terve, de szerda este kiderül.

A nap zárásaként a Villalakók megtudták, hogy milyen feladatot kapnak legközelebb. A táncverseny és az iskolahét után a Villalakók bokszolni fognak. Mivel a bokszra való felkészülés rengeteg munkát és kitartást igényel, ezért a Villalakók eldönthették, hogy szeretnének-e részt venni a versenyen. Annamária kivételével mindenki felvette a bokszkesztyűt.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...