Oldal töltődik
VERA "NYERTE" A NEGYEDIK ZÖLD KENDŐT!

VERA "NYERTE" A NEGYEDIK ZÖLD KENDŐT!

RTLKlub.hu | 2011. november 27., vasárnap | Napló (vv5)

Minden eddiginél izgalmasabb Kiválasztás volt a vasárnapi. Négyen is "versengtek" a zöld kendőért, de végül Eszter jele döntött. Vera lett a Kiválasztott!


A mai összefoglaló részletei:

Szombaton iskolahetet zártak lakók. Ami pedig az iskola mellé jár, az a vizsga és a számonkérés, így ők sem maradhattak ki belőle. A csapat nagy része ugyan inkább arra fordította az erejét, hogy rosszalkodjon, voltak, azonban akik jól teljesítettek, és a tanulásra összpontosítottak.

Volt, aki kiemelkedően okos, volt, aki elképesztően ügyetlen volt. Míg Fecó felelet Kinga azon munkálkodott, hogy minél hatékonyabban tudjon puskázni, azon gondolkodott, hogy hova üljön, hogy tudja használni kis cetlijét. Attila átkönyörögte magát a vizsgán, jóformán csutakosra izzadta magát, majd mikor Gergő megkérdezte tőle, milyen volt, ő azt válaszolta:”szerintem ötös!” Veronkának egyszerre három tanár próbálta a szájába adni a válaszokat. Gergő azonban ügyesen szerepelt, minden kérdésre tudta a választ. Seherezádénak a névmemóriája éppen kihagyott mikor fel kellett volna ismerni a Nemzeti Dal íróját, elfelejtette Petőfi Sándor nevét, helyette új költőt tisztelhettünk, Petőfi István személyében. Péter nem igazán a vizsgakérdésekre válaszolt, inkább azt ecsetelte, hogy miképpen tudná még befolyásolni a Villaéletet.

Péter és Vera ismét egymásra talált, legalábbis egy kávé erejéig. A lány megkínálta Pétert, aki szívesen el is fogadta azt, majd a Kiválasztásról diskuráltak. Annamarit ki is beszélték, és megállapították, hogy a lányban egy spicli veszett el. Vera a beszélgetés után elmondta, hogy minden haragja elszállt Péter ellen.

Eszter és Veronika is a Kiválasztásról beszélgettek, az ő két esélyesük Kinga és Vera volt. Péter is csatlakozott hozzájuk, majd Veronika egyből kérdőre is vonta, hogy miért kávézik ő Verával, majd egy kisebb, halkabb szócsata is kerekedett a dologból.

Miután kemény vizsgát tettek a Lakók, jól megérdemelt bizonyítványaikat vehették át. Mindenkinek elsorolták érdemjegyeit, Gergőt külön dicséretben részesítették néhány tantárgyból. Attila nem értett egyet magatartás és szorgalom jegyével, ketteseket kapott, de szerinte ötöst érdemelt volna. Gergő külön díjat is kapott szorgalmáért, amit Péter cikinek is tartott, hiszen szerinte az Alfahím kategóriától messze áll a szorgalom. Ezek után a diákok előadták szerenádukat, amit maguk írtak és hangszereltek, remek szöveggel.

A szombat esti bankett előtt a fiúk párt választottak. Gergő vitte Veronikát, ezzel rövidre zárt egy vitát Péter és Attila közt, akik mindketten a lányt akarták magukénak az estén. Péter Esztert vitte, Csabi Kingát udvarolt körbe, Attila Seherezádét vitte, Fecó pedig Verát kérte fel partnernek. Annamari pár nélkül maradt, de állítása szerint jól érezte magát így is. Veronika természetesen megsértődött azon, hogy Péter egykori nagy riválisát, Esztert vitte táncba. Attilával meg is beszélte, hogy Péter már napok óta hűvös vele, mióta közölte a fiúval, hogy a barátságnál több, nem lehet köztük. Kinga és Csaba remekül érezte magát, a Helyes pasi még udvarolt is neki, amit a lány fülig érő mosollyal fogadott.

Veronika egyedül ücsörgött hát az egyik magányos széken, nem is találta a helyét, hiányzott neki Péter, aki az eddigi bulikon mindig ott volt vele. El is törött nála a mécses, és elvonult a fürdőszobába zokogva.

Idő közben Veronikának is leesett a tantusz, hogy Péter sosem úgy közeledett felé, mint baráthoz, hanem mint nőhöz. Ez a dolog pedig kellőképpen felzaklatta. A lány állítása szerint sosem úgy közeledett a fiú felé, mint nő, hanem inkább, mint egy csecsemő. Miután nagyon összevesztek, Veronika ismét zokogó görcsöt kapott ezúttal Eszter és Seherezádé jelenlétében. Nekik is azt bizonygatta, hogy soha nem kellene neki, mint férfi, mert „nem tetszik neki”.

A bál után a lehetséges Kiválasztottról morfondíroztak a Lakók. Attila azt javasolta kis „csipet-csapatának”, hogy Annamarira tegyék a jelet. Vajon hallgatnak a többiek a taktikusra, vagy inkább saját eszük, szívük után mennek majd?

A mai Kiválasztás részletei:

Lilu beköszönt a Villába, és elkezdődött a negyedik Kiválasztás. A szokásos procedúrán át is estek a lakók, leírták annak a nevét, akivel nem kívánnak tovább együtt élni.

Ahogy az aztán lenni szokott Liluval megvitatták az elmúlt két hét eseményeit. A táncversenyről láthattak először kisfilmet. Seherezádé és Gergő elmondták, hogy a táncverseny újból összekovácsolta őket, elmélyítette barátságukat. Vera és Péter kapcsolata azonban dimbes-dombos volt, hol a mennyben hol a pokolban érezték magukat egymás mellett. Péter szerint azonban csak kommunikációs kultúrájuk tér el egymáséitól.

A következő kisfilm Kinga és Attila közötti viszonyt feszegette. A táncversenyt feladták a köztük dúló problémák miatt. Kinga azt mondta, hogy rettentő sértő, ahogy Attila viselkedett vele. Nem tudta, hogy kezelje azt, hogy Attila elmondta mit érez iránta.

Veronika vitáiról és kapcsolatairól volt szó a következő kisfilmekben. Veronika elmondása szerint Péternek volt nagy befolyása abban, hogy nem találkozott újra Crisfofellel. A lány azt is bevallotta, hogy a múltkori randit újra átgondolná, ha tehetné, és nem biztos, hogy Pétert vinné ismét. Az ex ara állítása szerint be is pánikolt mert Péter úgy nézett rá, mint egy nőre, ami kellőképpen megijesztette a lányt.

Az iskolahétről szólt a következő kisfilm. Gergő szerint Attila és Péter hozta a formáját, ők valószínű ilyen kisdiákok lehettek – mondta az Alfahím. Attila úgy gondolta, hogy ő volt a legokosabb, legszebb és legszorgalmasabb kisdiák. Vera jól érezte magát, szerinte ő mindig is ilyen volt nebulóként. Kinga pedig úgy gondolta, hogy Vera remek padtárs volt, mindig jókat nevettek.

Kiválasztási ceremónia részletei:

Vera: Veronikára tette Jelét, mert ellenszenve nem csökkent.

Veronika: Két emberen vacillált, Kingán és Verán. De Vera többször bántotta, így rá tette a jelet.

Kinga: Teljes ellentétére teszi jelét, mert szerinte neki csak a haj és a smink a fontos. Seherezádéra tette a jelét.

Seherezádé: Kinevette Kiválasztottja egy számára fontos dolog miatt a lányt. Kingára tette a jelét, mert egyre nagyobb a szakadék kettejük között.

Csaba: Tőle legtávolabb Eszter áll, akire most nem teheti. Ezért Attilára tette.

Attila: Olyan emberre tette jelét, aki mindig visszamondja, azt, ami titkot rábíznak. Annamarira tette.

Annamari: Nem becsüli azt az embert, akire a Jelét tette. Attilára teszi a jelét.

Fecó: Legnagyobb taktikusnak tartja azt az embert, akire teszi, ő nem más, mint Veronika.

Gergő: Zavarja a jelenléte, a rezgése. „Nem kerek tőle a Villa”. Ő Vera.

Péter: Üdvözölte Shadit a képernyő előtt. Olyan emberre rakta a jelét, akivel mindenki jóban van, ő is, de mégis Annamarira tette a jelét.

Eszter: Egy több arcú emberre teszi a jelét, akivel régebben jóban volt. Verára tette.

Vera lett tehát a negyedik Kiválasztott. A lányt nem rázta meg a dolog, számított rá.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...