Oldal töltődik
VERONIKA NEM BÍRJA TOVÁBB VERÁVAL, DE PETIVEL SEM

VERONIKA NEM BÍRJA TOVÁBB VERÁVAL, DE PETIVEL SEM

RTLKlub.hu | 2011. november 26., szombat | Napló (vv5)

Vera minden alkalmat megragad, hogy támadja Alekosz exét és egy pontban Veronika egyet is ért vele. Megszakította Péterrel a testi kontaktust.

Az ötödik tanítási napot Gregus tanár úr nyitotta, aki igyekezett köpenyt adni kisdiákjaira. A másnapos Attilát nem tudta uniformisba erőltetni. Péter és Veronika szamárpadba lett ültetve, Péter elhagyta a tantermet egy kis időre. Seherezádé felelt elsőként az irodalomórán, de úgy állt a tanár elé, mintha táncos mulatóban lenne, ezért azonnal meg lett dorgálva. Serinek ment a reneszánsz, de Gregus tanár úr Attilát hívta segítségül, mert az Összeférhetetlen kiprovokálta a felelést. Attila egyest kapott. A második óra testnevelés volt, amit a két felmentett, Attila és Péter végigkommentált.

A történelemóra és az órára készített házifeladat további alkalmat adott Verának arra, hogy újra szapulja Veronikát. Alekosz exe annyira kikészült, hogy megkérte Pétert, küldjék csatába, mert ki akarja vinni párbajozni az Érzékeny lelkűt, nem tud vele tovább együtt élni és csak így lát esélyt arra, hogy kikerüljön a Villából. Peti nem akarja rátenni a jelet a lányra, azt mondta, talál más módot arra, hogy eltávolítsák Verát. Attila és Péter ezután azon dolgozott, hogy elvegyék Gergő pénzét, feltörték a kasszáját. Az Alfahím tudta, ki követte el, amikor észrevette, hogy kárt tettek a vagyonában.

Vera nem tart attól, hogy mindenki ellenségnek fogja tekinteni, kiállt az egész osztály elé és mindenkinek a fejére olvasta a takarítással kapcsolatos bűneit. Felhúzta az általában csendes Seherezádét is, Veronikával és a többi lánnyal együtt. Veronikát a legolcsóbb Ribizli Gizinek nevezte a viselkedése miatt. Bár a lány pontosan tudja, hogy mi áll Vera támadásai mögött, mégis soknak tartja ezeket a veszekedéseket és egyetért vele abban, hogy le kellene szoknia az állandó bújásról. Ezt Petinek is elmondta. A veterán azt ajánlotta, hogy hagyják villanyoltás utánra az ölelkezést, amit Veronika még rosszabb ötletnek tartott. Alekosz exe kínosnak tartja kettejük viselkedését, ezért le akarja zárni ezt a plátói, ölelkezős, simogatós viszonyt. Veronika inkább Attilát ölelgeti ezentúl, mert tudja, hogy az Összeférhetetlen csak barátilag közelít.

A Villalakók témája újra a vasárnapi Kiválasztás volt. Annamari kijelentette, hogy ha a beleegyezése nélkül teszik rá a jeleket, akkor Peti lesz az egyik lehetséges áldozata. Ezen a veterán természetesen felhúzta magát. Annamarit spiclinek nyilvánították a lakók.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...