Oldal töltődik
PÉTER LEHET VERONIKA KÖVETKEZŐ SZERELME?

PÉTER LEHET VERONIKA KÖVETKEZŐ SZERELME?

RTLKlub.hu | 2011. november 25., péntek | Napló (vv5)

A Villaiskolának köszönhetően egyre okosabbak, a bezártság miatt pedig egyre szerelmesebbek a Villalakók, legalábbis Veronika és Péter.

Zajlik az élet a Villában: közeleg a ValóVilág negyedik Kiválasztása és javában tart a Villaiskola is.

A Villalakók egyébként egyelőre még csapatként működnek együtt, pontosabban osztályként. Persze megvannak az osztálytársakra jellemző viták, viccek, sőt szerelmek is. Péter és Veronika például elválaszthatatlanok, nemcsak a padban, de még az ágyban is. Gergőről pedig az illemórán kiderült, nem ért a nők nyelvén, egy kellemetlen megjegyzésével ugyanis sikerült Annamarit vérig sértenie. Az énekóra ezzel szemben elég viccesre sikerült, dalra fakadt például Veronika és Csaba is.

Egy biztos, az eddigi tanórákat elnézve Attila és Péter tűnt a legrenitensebb tanulónak, ők rosszalkodtak, feleseltek a legtöbbet, még lógni is megpróbáltak. Kiderült azonban, hogy Fecóban is vannak még rejtett tartalékok. Ki tudja honnan vette az ötletet, de úgy döntött, hogy amíg a többiek csendes pihetőt tartanak, addig ő elkövet annyi diákcsínyt, amennyit csak tud. Elővette a tejszínhabot, a mézet, a konzerv halat és elindult a társai tanfelszerelése felé. Ezt utólag néhányan viccesnek találták, néhány egyáltalán nem, és rögtön megindult a találgatás, vajon ki tehette tönkre a cuccokat. Természetesen Péter egyből azt gondolta, hogy Vera csinálta mindezt. Ebből aztán ismét lett egy óriási balhé a két Villalakó között….

Azonban Vera és Péter balhéját leszámítva beköltözött a Villába a kacagás és a vidámság. A jókedv a folytatásban sem lankadt, hiszen osztálykirándulásra mentek a nebulók. Persze csak ki, a kertbe. Seherezádé magával vitt egy megafont is, amit sugdolózás miatt büntetésből kötöztek a kezéhez. Volt tábortűz, és Csaba végre ismét főszerephez juthatott a gitárjával együtt. Veronika és Péter továbbra is romantikáztak, és szinte mindenki jól érezte magát, kivéve néhány embert: Vera, Kinga és Fecó ugyanis egyáltalán nem élvezte az estét.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: Lassan Vera is ráérez a műsor lényegére elkezdett játszani, igaza van itt ésszel kell játszani, hajrá.
2011-11-26 21:44:38
Név: Dög unalmas lenne a műsor ha Attila és Péter nem csinálna fesztivált, lásd Kingucit mióta Attila nem foglalkoztatja.
2011-11-26 21:40:44
Erika: Miért nem kapnak komoly büntetést a feladatokat állandóan szabotáló, sőt ezzel kérkedő játékosok? Iskola, trágárságmentes nap, stb. Csaba ennél sokkal kevesebb "bűnért" sokkal súlyosabb büntetést kapott! Felháborítóan kivételeznek a szerkesztők Attilával és Péterrel, folyton ők vannak az összefoglalókban! Remélem, nemsokára kiesnek, bár már a kizárást is sokszorosan megszolgálták!!
2011-11-26 20:44:58
Név: Szomorú, hogy Magyarországon ezek a menő emberek. Veronika mindennek elmondta Esztert pedig Eszti semmit nem csinált. Veronika viszont egy közönséges nő, akinek mindegy, hogy ki az csak pasi legyen. Undoritó a viselkedése. Attila egy összeférhetetelen,mérhetetlenül nagyképű, közösségbe nem való ember. Olyan stílust hangnemet enged meg magának ami felháborító. Péter a másik fele.Egy tipikus kaki keverő. Olyan hülyére veszi Veronikát, ahogy csak egy ilyen tudatlan mindenre kapható kis libát lehet. Ezt a műsort nem is szabadna vetíteni, csak éjjel. Közönségesek, ordenáré módon beszélnek és viselkednek. Gyerekekre való hatása kifejezetten káros. Amit az iskolában műveltek pedig kimondottan botrányos.
2011-11-26 19:41:20
Kitta: Engem is elszomorít,hogy a csatorna,vagy a szerkesztők nem szóltak bele abba,ahogyan Attila és Péter viselkedett a tanárokkal.Épp az itteni hírműsorokban is mutatták,mennyi tanárokkal szemben elkövetett erőszak van.És most ezt kell látniuk a fiataloknak?Hiszen tuják kialakul valamilyen rajongás a VV szereplők iránt és ezáltal utánozhatják a magatartásukat,és akkor ők is így viselkedjenek az iskolában?Jó lenne ha legalább leszídnák őket ÉLŐ adásban,és valamilyen büntetést kapnának!
2011-11-26 19:32:32
Név: Knap Attilát nemrég ismertem fel a blikk cikkje illetve gyerekkori fotója alapján. Sok év eltelt mióta nem láttam.Gyerekként kifejezetten bunkó, kötekedő ember volt. Sok év után is emlékszem egy balhéjára. Anyukája vett neki egy új farmert, és ezt Attila szétnyírbálta ollóval. Akkoriban a szakadt farmer volt a divat. Úgy szérnyírta, hogy megvarrni sem lehetett. Az anyja otthon nem beszélte meg vele, hanem a ruhadarabot az iskolába behozta. Nagyszünetben pedig az igazgató úr megmutatta a tönkretett nadrágot az egész iskolának. Azt mondta: Ugye adunk cérnát, gyerekek?" Majd felhívta a tribünre Attilát és átadta neki a ruhát. Knapné tényleg tehetetlen volt a saját fiával szemben. Rosszféle család ez biztos, ha a magatartászavaros, kiskorú gyereküket hagyják, hogy a fővárosban csavarogjon.
2011-11-26 19:24:55
fitti: Nálam az Attila verte ki a biztosítékot,annyira iszonyatosan beképzelt,cinikus ember,látszik,hogy sokáig élt egyedül a szobájában,az ilyenek nem emberek közé valók,miért nem megy el állatgondozónak,javasolnám a birkákat,azokat ha felhúzná nem kiabálnának vele,egyszerűen csak fellöknék
2011-11-26 19:18:16
Név: Nagy kurvinca ez a Veronyiiika...egy hónap alatt a második pasi fogja gerincre vágni nagy nyilvánosság előtt,ugyanabban a műsorban! Nem ég ennek a debil tyúknak majd a képe,hogy ő egy könnyűvérű,csak dugásra használatos csajjá avanzsált?????
2011-11-26 16:40:14
BATYA : Nagyon szomorú hogy az Attila nem kap büntetést meg a Péter ,de persze a lányok kaptak Hurááááááááááááááááá főszerkesztő ÚR
2011-11-26 11:52:35
Katika: Tisztelt Szerkesztőség, nagyon közönséges a műsor, és egyáltalán nem példát mutat, hanem belerondít a fiatalság gondolataiba. Ők azt hiszik, hogy ez a normális élet, hogy csak aludjunk, káromkodjunk, egymást szidalmazzuk, együnk-igyunk. Az "iskolai" viselkedés meg mindenek fölött felháborító. Ezt kell mutatni a fiataloknak?? Mert hiába teszik ki a karikát, "közvéleménykutatásom" szerint nagyon sok fiatal gyereknek engedik (sajnos) meg a szülei, hogy nézzék a műsort. Az ilyet betiltani kell, nem pedig reklámozni! Sajnálom a fiatalokat ezekért a mocskos műsorokért!
2011-11-26 10:38:39
Zoli: Veronika nem válogat, így már tudható miből tellett neki 20 évesen plasztikai műtétekre, külön lakásra, miután a szülei nem támogatják, még ez a dagadt, büdös, gusztustalan csupasz csiga is kell neki!
2011-11-26 09:07:47
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...