Oldal töltődik
PETI KÖNNYEI VETETTEK VÉGET VERONIKA PANASZÁNAK

PETI KÖNNYEI VETETTEK VÉGET VERONIKA PANASZÁNAK

RTLKlub.hu | 2011. november 24., csütörtök | Napló (vv5)

Attila közvetítőként békítette a furcsa párt, Veronikát és Pétert. A kísérlet sikerült és Petivel olyasmi történt, amire senki nem számított: kibuggyantak a könnyei.

Tornaórával indult az iskolahét harmadik napja. A Villalakók az udvaron edzették izmaikat, Attila rosszkedvűen sétálgatott, a Fecóval esett veszekedésről beszélt Péterrel. Elmondta, hogy ő senkire nem haragszik és senkit nem fog megutálni, mert még mindig tud különbséget tenni a bentlét és a kintlét között. Péter felmentést kért az óra alól és leamatőrözte Attilát, amiért ő nem húzta ki magát hivatalosan a tornaóra kötelezettségei alól. Az Összeférhetetlen az ujjsérülés mentette meg a feladatoktól. A szekrényugrás a lelkesen tornázó lakókat is próbára tette, Annamari hatalmasat esett, Gergő ugrani sem mert.

A második óra a nyelvtan volt. Fekete, fehér, igen, nemet játszottak a lakók a tanárral. Attila még mindig pipa volt az előző napi elvesztett ötös miatt és fel is emelte a hangját. Óra alatt az Összeférhetetlen Verának udvarolt, meglehetősen komolyanvehetetlenül, de sikerült zavarba hoznia az Érzékeny lelkűt és megzavarnia a tanítást. Szaktanárit kapott. Matekórára sem Attila, sem Péter nem akart menni. Fecónak felelnie kellett. De nem tudott tanulni. Egyest kapott. Attila aláhamisítást gyakorolt matekórán, de lebukott.

Eszter végre megpihenhet két sikeres Párbaj után, de őt is érdekli, vajon ki lesz a következő? A Villa két nagy taktikusa máris megkezdte a találgatásokat, Kingát és Verát is esélyesnek tartják. Pétert bosszantja, hogy összültek az ellenséges vonalak mögött és taktikáznak, megfogadta, hogy ha ő lesz a Kiválaszott, a főkolompost hívja ki. Veronikát is féltik, szerintük Kiválasztott és Kihívott is lehet belőle a következő körben. Attila Kingát vinné párbajozni, ha rá kerülne a zöld kendő. Annamarinak Attila és Péter lenne a kihívottja, ha rá kerülne a jelek többsége, ezért Veronika szerint nem lenne szabad egy embert célba venniük. Kinga Fecóval vonult félre a fürdőben, hogy kibeszéljék Attila sötét oldalát és a lehetőségeket. Eszter eldöntötte, hogy Veronika mellé állna egy esetleges Vera-Veronika összecsapásban.

Elérkezett a félévzáró ünnepség az iskolahét derekán. Többen is produkcióval készültek ebből az alkalomból. Vera saját verssel készült, Gergő és Seherezádé egy közös dallal. Seherezádé példás szorgalmáért, Gergő példás magatartásáért kapott oklevelet. A tanárok még időben hazamentek a félévzáró buliról, így felügyelet nélkül folytatódhatott a klubdélután.

A sztárvendég Szandi volt, aki a Tinédzser lamúrral és a Szerelmes szívekkel fűtötte a hangulatot. Seherezádé és Vera nagyon boldog volt és vidáman ugrálva nosztalgiázott. Veronika azon rágódott, miért került közelebb egymáshoz Vera és Péter, mióta ő leköltözött a földre és nem alszik Petivel. Aggályaival szembesítette is a veteránt, aki csendben hallgatta, majd Attila közbelépett és kibékítette őket, egyfajta közvetítő szerepet vállalt, mindkettejük bőrébe belebújt, amíg helyre nem billent az egyensúly. Veronika hajlandó volt békülni, végül Péter csendes sírása hallgattatta el a sérelmeiről panaszkodó lányt.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...