Oldal töltődik
ESZTERBŐL MÁR NEM LEHET KIVÁLASZTOTT

ESZTERBŐL MÁR NEM LEHET KIVÁLASZTOTT

RTLKlub.hu | 2011. november 23., szerda | Napló (vv5)

A Villa jogász lánya már rutinos Párbajozónak számít, de most egy kicsit hátradőlhet, mert az Arénában ő szerezte meg a lila kendőt.

Ahogy hétfőn, úgy kedd reggel is becsöngettek a Villaiskolában. Az első tanítási nap után, most már komoly számonkérés is volt az előző napi tananyagokból. Az első óra matematika volt, a Villalakók többsége álmos fejjel jelent meg a tanteremben, de Péter nem akarta tiszteletét tenni a tanórán. A matek tanár azonban már rutinos, az előző széria megedzette, és kikönyörögte az ágyból Pétert. Az óra első felelője Kinga volt, akit Gergő követett. Mind a két diákkal elégedett volt a matek tanár.

A keddi tanítási napom két új órájuk volt a Villalakóknak, amikhez két új tanár párosult. nap két új órával, két új tanár is érkezett a Villaiskolába, akik még nem edződtek meg az előző évadban. A Villalakók persze őket sem kímélték.

Az első pár óra után nagyon megéheztek a Villalakók. Egy iskolában pedig hol máshol csillapíthatnák az éhségüket, mint a büfében, ezért Péter és Gergő megnyitotta saját büféjét. A nagy rivalizációban azonban Attila is gyorsan meglátta a saját üzletét.

Eljött az Aréna ideje. A legutóbbi két alkalommal Csabára került a lila kendő, de a mostani Arénában már az első pillanatban kiesett. A következő fordulóba Attila, Péter, Seherezádé, Fecó, Kinga, Annamária, Eszter és Veronika jutott be, de a végső fordulóban már csak Attila, Péter, Eszter és Veronika mérkőzhetett meg. A játékosok azonban nem csak magukért, hanem valaki más érdekében is harcolhatnak. Péter és Attila elhatározta, hogy ezt a lehetőséget most ki is használják, és lila kenődhöz jutatják Veronikát. Ezt a tervüket azonban Eszter elszúrta, akarva vagy akaratlanul, de elhappolta Veronika orra elől a lila kendőt.

Este eljött az idő, hogy a két büfés megrendelje a másnapi készletet. Attila továbbra sem akart kimaradni az üzletből, ezért felajánlotta Péternek, hogy kölcsönad egy kis játékpénzt a beszerzéshez, persze magas kamatra. Ez csak egy ártatlan vicc volt, játéküzlet a játékbüfében, ám Fecónak mégsem tetszett a dolog. Ebből pedig hatalmas veszekedés kerekedett.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...