Oldal töltődik
ÚJRA BECSÖNGETTEK A VILLASULIBAN

ÚJRA BECSÖNGETTEK A VILLASULIBAN

RTLKlub.hu | 2011. november 22., kedd | Napló (vv5)

Attila és Péter, az osztály két renitense csínytevéseikkel, Seherezádé és Gergő pedig újabb szenvedélyes csókjukkal hívták fel magukra a figyelmet az első tanítási napon.


Az oktatás egy irodalomórával kezdődött, amit az osztály két rosszcsontja, Attila és Péter miatt nem volt a legkönnyebb megtartani. A srácok még a névtábláikat is kicserélték, de a viccet Vera hamar elrontotta, ugyanis elárulta a magyartanárnak a turpisságot. Péter természetesen egyből levonta a konzekvenciát, szerinte Vera már az iskolában is ilyen idegesítő hülye lehetett, aki mindenbe beleszólt.

Matekórán odáig fajult a két renitens rosszalkodása, hogy a tanár úr külön ültette a srácokat, így Péter Veronika mellé került, ahogy azt Alekosz exe eredetileg is szerette volna. Kinga néhány matekfeladat láttán azt mondta nagyon butának érzi magát, és nem is érti, hogy hogyan járhat ő főiskolára, mire Csaba jóindulatúan megjegyezte, hogy ezek körülbelül hatodik osztályos, általános iskolás feladatok.

Attila és Péter megfogadták, hogy minden nap egy óráról lógni fognak, de tervüket már az első napon keresztbehúzta az ének tanár, ugyanis bement utánuk a hálószobába, és kihívta őket a tanteremmé átalakított nappaliba.

A jó hangulatban telt énekóra után jött a kőkemény történelem tanárnő, akinek eltökélt szándéka, hogy minden eszközzel betartassa a házirendet. Péternek így fel is kellett olvasnia az előző órán Veronikával folytatott levelezésüket.

Az újonnan iskolába érkező diákoknak természetesen nem maradhatott ki az életükből a gólyabál sem, ahol az önfeledt táncolásé volt a főszerep, de maradt egy kis idő a diákok érzelmi kapcsolatainak tisztázására is. Seherezádé a nagy veszekedéseket maguk mögött hagyva megcsókolta Gergőt, de arra kérte a Villa Alfahímjét, hogy ezt másnapra felejtsék majd el. Veronika éppen ellenkező irányba terelte alakulóban lévő kapcsolatát, félrehívta ugyanis Pétert a fürdőszobába, hogy közölje vele döntését, miszerint kiköltözik a nappaliba, tehát nem akar a továbbiakban Péter mellett aludni.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...