Oldal töltődik
PÉTER EGYRE JOBBAN KÖTŐDIK VERONIKÁHOZ

PÉTER EGYRE JOBBAN KÖTŐDIK VERONIKÁHOZ

RTLKlub.hu | 2011. november 19., szombat | Napló (vv5)

A Valóságshow veterán teljes taktikáját felboríthatja, hogy kezd beleszeretni Alekosz és Cristofel egykori barátnőjébe.


Keleti Andrea közölte a nézők döntését Annamáriával és Csabával, miszerint bár versenyen kívül, de be kell mutatniuk még egy táncot, hiszen a kiesők közül az ő produkciójuk tetszett a legjobban az interneten voksolóknak. A jónak látszó hír hallatán Annamari nagyon kiakadt, először nem is akarta elkezdeni a próbákat, de később megenyhült, és elkezdte a gyakorlást.

Veronika nagyon másnaposan kelt a randit követő reggelen így nem is tudott érdemben részt venni táncpróbáján, ezzel teljesen kiborítva partnerét, Shadit.

Hatalmas ajándékot kap a táncverseny győztese, ugyanis a legjobb páros találkozhat a családjával, mivel mindegyik pár nagyon vágyik erre a lehetőségre, így elmondhatták a többi villalakónak, hogy miért ennyire fontos ez nekik. Veronika és Shadi meglepő módon összeszólalkozott, mert az arab srác úgy érzi Alekosz exe nem törődik a tánccal és vele sem eleget.

Shadi egy diplomaosztó keretein belül okleveleket oszthatott ki lakótársainak különböző kategóriákban, amelyeket Veronikával kellett kitalálniuk. Sok más mellett Kinga a legtöbbet káromkodó villalakó, Annamária pedig a legjobb nő kategóriában kapott oklevelet, amelyen mind a ketten nagyon megsértődtek. A legtöbb villalakó úgy gondolta, hogy a Feltörekvő fiú nagyon mellé nyúlt ezekkel az oklevelekkel, amelyek igazából, csak neki voltak viccesek mások számára viszont bántóak.

Shadi búcsúbuliján fordított estet tartottak a játékosok, a lányok fúnak, a fiúk pedig lánynak öltöztek, ami rengeteg vicces pillanatot szült. Péter talán kicsit többet ivott, mint kellett volna, mindenesetre tőle szokatlan módon érzelmekről kezdett beszélni Veronikával, ráadásul a saját érzelmeiről. A Valóságshow veterán kerek perec rákérdezett, hogy mit szólna, ha beleszeretne, de erre a fekte hajú lány nem tudott mit válaszolni.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...