Oldal töltődik
VERA A ZÖLD SZEMŰ SZÖRNY ÁLDOZATA LETT?

VERA A ZÖLD SZEMŰ SZÖRNY ÁLDOZATA LETT?

RTLKlub.hu | 2011. november 18., péntek | Napló (vv5)

Nem unatkoznak a Villalakók: közeledik a Párbaj és a ValóVilág nagy táncversenyének döntője, ráadásul egy újabb szerelmi háromszög is felkavarja a Villa mindennapjait.

Három Villapár jutott a táncverseny döntőjébe: nem mindenki egyforma lelkesedéssel vágott azonban bele a munkába. Míg például Attila meglepően igyekezett, addig Veronika száj húzogatva kezdett bele a gyakorlásba. Cristofel egykori kedvesének ugyanis egyáltalán nem jött be a disco stílus.

Az este folyamán kiderült, hogy a párok eddig egymást még nem láthatták táncolni. Éppen ezért összeültek és mindenki elmesélte, mi történt vele és azt is, hogyan sikerült a produkció. A nőiességében megsértett, féltékeny Vera azonban nem tudott a témánál maradni. Ő először Veronikáról beszélt, aztán Veronikának. És amit mondott, abban nem volt köszönet. Nem finomkodott, hagyta, hogy érzékeny lelkét átjárja a fájdalom, és aztán rázúdította mindenkire, amit gondolt.

A folytatásban a Villalakóknak meg kellett nevezniük, kit támogatnak a Párbajon. Eszter mellé Seherezádé, Shadi mellé pedig Csaba állt. A többiek semlegesek maradtak.

Az Összefoglaló elején világossá vált, hogy Vera nagyon féltékeny Veronikára, a biztosítékot azonban az verte ki nála, amikor megtudta, hogy Veronika Péterrel megy randevúzni. Hangulatán az sem javított, hogy Kinga és Attila teaestre invitálta a társaságot.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Manyi: Szerencsétlen Vera akkor lenne igazán felnőtt, ha végre átnézne szó nélkül ezen a kis lotyón - még ha nagyon nehéz is. Az iterneten keringő fotóiról meg csak annyit: hol a többi?? Mert egy pornóválogatáson szerintem nem két képet készítenek, hanem egy egész sorozatot. Inkább tudok elképzelni egy régebbi "barátot", aki most így utólag nagyon jópofának tartja közzétenni a magánhasználatra készült fotót.
2011-11-21 08:10:02
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...