Oldal töltődik
ATTILA LASSAN KIVÍVJA ÖSSZES LAKÓTÁRSA ELLENSZENVÉT

ATTILA LASSAN KIVÍVJA ÖSSZES LAKÓTÁRSA ELLENSZENVÉT

RTLKlub.hu | 2011. november 15., kedd | Napló (vv5)

Az Összeférhetetlen srác éjjel-nappal veszekszik valakivel, ezúttal Kinga mellett Gergőt osztotta ki övön aluli jelzőkkel.


Veronika és Péter kapcsolata tovább bimbózik, a Valóságshow veterán ugyanis kitalálta, hogy igényli a D-matracot, aminek Alekosz exe is nagyon örült, mert így még jobban Vera idegeire mehet. Az Érzékeny lelkű nő Gergőnek sírta el bánatát, Vera egyszerűen nem érti, hogy mit láthat Péter a lányban, sokkal inkább el tudná fogadni, ha Eszterrel kavarna, mert ő legalább egy felnőtt nő.

Ismét meglátogatták profi táncosaink a villalakókat, hogy tovább próbálják velük az előadandó produkciókat. A párosoknak sokkal jobban mennek már a tánclépések, de kivétel nélkül mindenkinek kell még fejlődnie ahhoz, hogy meggyőzzék a nézőket, ők a legjobb villatáncosok. A közös munka sokaknak nehezükre esik, a legkomplikáltabb természetesen Kinga és Attila helyzete, az Összeférhetetlen fiú egyszerűen nem tud ellazulni, amiben táncpartnere sincs segítségére.

Annamária nagyon lelkesen gyakorol, viszont nem ő legtehetségesebb táncos a villalányok közül. Hely hiányában a többiek is bent voltak a hálóban mikor Csabával a táncórán kívül is gyakorolni kezdtek, Fecó egy óvatlan pillanatban pedig hatalmas hibát vétett. Elnevette magát, amin Annamária nagyon megsértődött és sírva rohant ki a nyugiszobába. Seherezádé utána ment, és ellátta jó tanácsokkal a Fura lányt, akinek a bíztató szavak visszaadták életkedvét.

Új műfajt teremtettek a villalakók, ugyanis kézzel írott blog formájában kritizálhatták a táncpárok egymást. Talán nem nagy meglepetés, hogy a versenyzők nem a többiek szakmai hiányosságait vetették papírra, hanem az egymás közt feszülő érzelmi viszonyokra hegyezték ki blogukat. Vera kritikája Veronikáról nagyon betalált Alekosz exének szívébe, a fiatal lány ugyanis sokáig csak azon morfondírozott, hogy vajon Péter mennyire érthet egyet a Verával közösen publikált irománnyal.

Seherezádé és Gergő párosa egy hüttepartyra invitálhatott meg két másik párt, az egykori szerelmesek végül az Ezster-Fecó és Vera-Péter párosok mellett döntöttek. Még mielőtt elindulhatott volna a buli Attila szokás szerint összeveszett Kingával, amin Gergő már csak mosolyogni tudott. Az Összeférhetetlen srác ezen annyira felhúzta magát, hogy sittesnek nevezte a Villa Alfahímjét és elmondta, hogy nem kíváncsi Gergő véleményére semmivel kapcsolatban sem, ez a vita természetesen rányomta bélyegét a téli kerti partyra.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Kovács Judit: Nagyon szomorú, hogy az egész játékot két ember irányítja, Attila, és Péter. Shadi az igaz ember kiesett a játékból. Semmivel sem bánt megalázóbban a nőkkel a villában mint a két irányító játékos. Ez a két förmedvény esélyt sem ad más emberek játékának kibontakozásához. Kíváncsiak leszünk meddig lesz Eszter befogadott, és mikor kezdik újra kifúrni . Szomorú , de a való világ " ilyen " Attila , és Péter egy számító hazug ember, a Kinga meg egy nyavalygós majom.
2011-11-21 08:41:56
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...