Oldal töltődik
ELINDULT A TÁNCVERSENY HETE

ELINDULT A TÁNCVERSENY HETE

RTLKlub.hu | 2011. november 14., hétfő | Napló (vv5)

A villalakók a Szombat esti láz című műsor mintájára mérhetik össze erejüket egymással, felkészítőik pedig a sikeres show egykori táncosai lesznek.


Keleti Andrea, Südi Iringó és Angyal András meghirdették a ValóVilág Szombat esti láz hetét. A játékosokat egy szakmai zsűri értékeli majd egészen a döntőig, ahol viszont már a nézők dönthetik el, hogy ki a legjobb villatáncos.

Attila félt a legjobban ettől a feladattól, az Összeférhetetlen fiú aggodalmát az első próba sem csillapította. Szerinte Kinga nagyon távolságtartó vele, ami egy ilyen műfajban, ahol érzelmeket kell kifelé mutatni nagy hátrányukra lehet.

Vera is úgy érzi, hogy Péter nem igazán szeretne vele táncolni, ezt szóvá is tette, amire a Valóságshow veterán nagyon erélyesen reagált. Péter igazából nemhogy táncolni, de már beszélni sem nagyon szeretne az Érzékeny lelkű nővel.

Veronika újabb bizalmi megingása miatt lehetőséget kapott, hogy üzenjen Cristofelnek. Alekosz exe nehéz döntést hozott, de végül úgy határozott, hogy a kubai macsónak is csak exe akar lenni a továbbiakban.

A táncverseny párosai véleményezhették ellenfeleiket, Kinga szerint Seherezádé és Gergő párosa érdekes lesz, mivel a Szenvedélyes nő jobban nyit az Alfahím felé, mint fordítva. Seherezádé pont fordítva látja a helyzetet, de nagyon élvezi, hogy a Villa Cselszövője ennyire féltékeny rá. Attila meg is próbálta meglovagolni ezt a hullámot és felajánlotta Seherezádénak, hogy tegyék egymással féltékennyé Gergőt és Kingát, de az ötletet végül elvetették.

A Kiválasztás után Kinga teljesen magába zuhant, a Cselszövő lány úgy érzi, hogy legjobb barátnője Dya után ő lehet a következő, akit Eszter kiejthet a játékból.

Az nézők döntése értelmében a táncverseny első helyezett párja elhagyhatja a Villát, és találkozhat a családtagjaival. Attila a jutalom hallatán egyből elkönyvelte, hogy számára innentől tét nélküli a verseny, hiszen neki nincsen családja, ezen természetesen Kinga teljesen kiborult. Attila úgy érzi, hogy szerelme csak akkor kedves vele, hogyha érdeke fűződik hozzá, ezt a szőkeség felháborodva kikérte magának, de az Összeférhetetlen fiút nem tudta meggyőzni.

Vera nem bírta tovább magában tartani érzéseit, és számon kérte Pétert, hogy mégis mit művel Veronikával. A Valóságshow veterán ügyesen elterelte a témát, így megint nem sikerül megbeszélniük problémáikat, Péter azonban a riportszobában elmondta, hogy az ilyen helyzetek a gyenge pontjai.

Sarokba szorított állatkának érzem magam, amikor egy nővel az érzelmeiről és a saját érzelmeimről kell beszélni egy bezárt szobában – mondta a könyörtelen taktikus.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Biushh: Nem itt kéne, hanem rendes Szombat esti láz-at kellene csinálni... :)
2011-11-15 20:13:14
papó: Veronika egy kigyó,Kinga csunnyábban viselkedett Gergővel mint Eszter Cristoferrel. Seherezadé majd megnézheti mit is müvelt a nagyszáju,beképzelt ,öntelt Kingucia .Hajrá Eszter,Attilát vidd ki igy majd egy okostojással kevesebb lesz bent.Aztán Pétert hogy ne unatkozzanak a villán kivül,és megtudják beszélni hogy mit szurtak ell.
2011-11-15 20:02:47
zsuzsamama: ESZTERNEK A CSELSZÖVŐ SZAVAHIHETETLEN PÉTERT KÉNE KIVINNI ÉS VISSZASZAVAZNÁNK ESZTERT?IGY ELTÜNNE A VILLÁBOL AKI MÉG A BARÁTJÁNAK TETT IGÉRETÉT IS ÁTHUZZA.
2011-11-15 20:01:23
Maci : hajrá Fecooooó
2011-11-15 19:59:38
Név: Kritika: én megértem Kingát, hogy viszolyog Attila érintésétől, szörnyen ronda pasi! Verát nem értem, miért van oda a kis gnóm Péterért, ezek a lányok a villán kívül észre sem vennék Őket. Eszter Shádit fogja kivinni és kint is hagyja. Annamari sem sok vizet zavar bent, ráadásul sok smink kellene rá...
2011-11-15 19:58:40
Papa: A nyávogos,hisztis lányok a Kinga, Veronika inkább takarítana,vagy tegyenek rendet maguk körül!!!! Szeretnénk látni,hogy valami házi munkát végeznek!
2011-11-15 19:39:01
Kleopátra: Hajrá Eszter!!!!!!!!!!!
2011-11-15 19:36:08
Kleopátra: A Kinga kétszinű nyávogos,köpönyegforgató,hisztis liba!!! Folyamatosan káromkodik,de még mindig nem kapott büntetést érte! A Tisztelt szerkesztőknek ez tetszik?
2011-11-15 19:35:40
titkos: dora:kingárl le lehet szálni mert ő és attila szép pár lenének
2011-11-15 19:16:12
erzsineni: Sajnálom Esztert, - mivel ezek a BÁTOR emberek nem tudnak másra pakolni csak rá, - de egyszer rájuk is sor kerül, és akkor remélem kint maradnak, - nem érdemelnek mást.
2011-11-15 19:13:36
Zsófi: Egyetértek Évával, már nekem is elegem van Kinga ocsmány viselkedéséből. Egy óra alatt többet káromkodik, mint egy normális ember 10 év alatt!
2011-11-15 18:28:03
ramika: Kinga tudom hogy tetszik neked Attila és azt is tudom hogy Attilának is tetszel ugyhogy valami legyen ott mett igy nem létezik valovilág ja és a vera meg nagyon gyorsan huzzon ki a villából azt menjen nyalokázni
2011-11-15 17:57:09
Dora: Mit mutassatok ezt a kétszínű Kingát.Az embert el fogja a hányás mikor lássa.Dobjatok mar ki.Sajnálom Attilát mert buta kölyök.Hogy tudott bele esni ebbe a rondában?Ez a nö jellemtelen.
2011-11-15 17:29:37
Név: Én még mindíg Cristofelt szeretem, nagyon hiányzik. Így már nem szeretem annyire a vv-t. Kérlek benneteket, hogy egy picit hívjátok vissza, hogy láthassam és hallhassam!!
2011-11-15 14:03:59
Éva: NAGYON UNALMAS,HOGY MINDIG ATTILA ÉS A BŐGŐS KINGA VAN AZ ÖSSZEFOGLALÓBAN A többi villalakót szívesebben néznénk,mert nem hiszem el hogy azokkal sosem történik semmi.
2011-11-15 13:38:39
Jagna: Szurkolok neki, győzzön! Szerintem vigye a szőke libát (Kinga), vagy Annamarit; szerintem ő nem hiányozna senkinek.
2011-11-15 11:49:12
Név: ZAZI: Miért fél ez a Kinga annyira Attila érintésétől? Igaza volt amikor azt mondta, hogy a Kinga legtöbbször kihasználja és visszaél az érzéseivel.Ez a nő nem érdemli meg az Attilát!Hajrá ATTILA!!!!
2011-11-15 10:07:57
Juló: Érdemes lenne listát készíteni arról, hogy Attila - saját maga szerint - mi-mindenhez nem ért: -tánchoz -versiráshoz -beszéd-gyakorlathoz( a rádiózás előtt) - ?????
2011-11-15 09:37:42
katka-batka: Javaslom,hogy Annamariból csináljatok jó nőt!Voltak,lehet,hogy vannak is ilyen műsorok:átváltoztatjuk stb.Hátha akkor a kis nyálas Csabika sem fintorogna olyan idétlenül,ha Annamari rányomul. Milyen érdekes a női lélek!A legtöbb skalpot nem a jómegjelenésű kubai macsó,vagy az alafahím illetve a jóképűnek nem nevezhető Csabika mondhatja magáénak,hanem a kis gonosz törpe:Péter.Kezdte Annamarival.Gyorsan kihátrált Péter amikor elérte a célját és a lány beleszeretett(ideig-óráig).Folytatta Verával,akivel hasonló módon járt el.Most Veronikára startolt rá és úgy néz ki,hogy nem eredménytelenül.Pétert ezek a nők tiszta szívből megszerették, vonzódnak hozzá,nem túl előnyős külső és belső tulajdonságai ellenére.A kis törpe meg röhög a markába,mert neki köszönhetően lassan minden nő utálja valamiért a másikat.Elég célja elérése érdekében pár kedves szót elsuttogni és a lányok bedőltek neki,annak ellenére,hogy nyílvánvaló Péter nagy manipulátor és nem válogat az eszközökben.
2011-11-15 09:34:37
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...