Oldal töltődik
CLAUDIO UTÁN GERGŐ IS KIOSZTOTTA SEHEREZÁDÉT

CLAUDIO UTÁN GERGŐ IS KIOSZTOTTA SEHEREZÁDÉT

RTLKlub.hu | 2011. november 12., szombat | Napló (vv5)

Féltékenykedés és balhék teszik izgalmassá a Villalakók életét.

Az elmúlt napokban Kinga és Attila nagyon közel került egymáshoz, ha szerelemről még nem is, de féltékenységről már mindenképpen beszélhettünk. A magányos manipulátor ugyanis nehezen viselte Gergő és Kinga bontakozó kapcsolatát. Valószínűleg így volt ezzel Seherezádé is, csak ő ahelyett, hogy kedves szavakkal bombázta volna Gergőt, inkább bicskanyitogató stílusával verte ki a biztosítékot az Alfahímnél.

Természetesen, a balhé reggel is folytatódott, méghozzá a rádióban. Seherezádé ugyanis adásban vonta kérdőre Gergőt előző napi viselkedése miatt. A Szenvedélyes nőnek egyáltalán nem tetszett, hogy egykori kedvese Kingával barátkozott.

Időközben véget ért a háziasszonyok versenye a Villában: a fiúk szerint Veronika és Seherezádé vacsija volt a legjobb, a csajok egyébként főztjük helyett inkább mozgásukkal érdemelték ki az elismerést. Ezen persze Vera teljesen kiakad, mérgét azonban nem tudta őszintén kiadni, hiszen időközben a Villalakók számára is nyilvánvalóvá vált, hogy mellőzniük kell a csúnya beszédet. Attila rögtön elviccelte a feladatot, nagyon sokat káromkodott és minden büntetést végrehajtott. Shadi is trágárkodott, büntetését azonban nem teljesítette. Péter ezen teljesen kiakadt.

Attila és Kinga kapcsolata fordulóponthoz érkezett. Eljutottak arra a pontra, ahonnan már nem volt visszaút, mindkettőjük előtt nyilvánvalóvá vált, hogy nem közömbösek egymás számára. Mégsem beszélték meg ezt a dolgot. A kialakult helyzeten Fecó próbált meg segíteni, valljuk be nem sok sikerrel.

Az Összefoglalót Shadi vacsorájával zártuk, Ő adhatott ugyanis vacsorát a többieknek. Öt embert hívhatott meg, a többiek tévén keresztül nézhették a vendégséget. Shadi kolbász-pálinka és sajt vacsorát tartott, és nem felejtette el tudatni a többiekkel, hogy a pálinkákhoz, és még a kolbászokhoz is remekül ért. Okoskodása persze kiverte a biztosítékot.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: Sajnálom szegényt
2011-11-12 23:15:12
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...