Oldal töltődik
ANNAMÁRIA CSABÁRÓL ÁLMODOZIK

ANNAMÁRIA CSABÁRÓL ÁLMODOZIK

RTLKlub.hu | 2011. november 10., csütörtök | Napló (vv5)

A Villa Furcsa lánya bevallotta Veronikának, hogy vonzódik Csabához…

A reggeli Villarádió rendben megkezdte adását, Gergő vezetésével. Mint ahogy megszokhatták, ilyenkor nem csak a műsorvezetők kerülnek mikrofon közelébe, hanem azok a Villalakók is, akiket meghívnak egy-egy téma kapcsán. A második adás vendége: Kinga és Seherezádé volt, akikről az előző napi barátnőkeresés közben kiderült, hogy nem jönnek ki túl jól egymással. A beszélgetés közben Kinga felvetett egy témát, amelyre Seherezádé szokás szerint nem adott egyenes választ, ebből pedig csúnya veszekedés kerekedett.

A Villában egyre több szerelmi szál szövődik. A gyengéd érzelmeket pedig ki érthetné meg jobban, mint Veronika, akire a Villa falain belül talált rá a szerelem. Éppen ezért Veronika szerelemi jósdát nyitott, ahol bizalmas beszélgetések során Annamária bevallotta, hogy nagyon vonzódik a Villa Helyes pasijához, Csabához. Erre a fordulatra senki sem számított, legkevésbé Csaba, aki magától Annamáriától értesült a helyzetről.

Talán ez a vonzalom is közrejátszik abban, hogy Annamária meggondolta magát és már nem szeretné, hogy a többiek rá tegyék a jelüket a Kiválasztáson, ám a Villa két manipulátora: Attila és Péter nem fogadta el Annamária visszalépését.

A Villa háziasszony versenye csütörtökön is folytatódott. Ezúttal Vera és Kinga látta vendégül a fiúkat. A lányok nagyon igyekeztek, hiszen szeretnék megnyerni a győztes párnak járó fotózást. Mókás feladatokat találtak ki, ám Shadi nem értette a viccet, és ez rányomta bélyegét az este hangulatára.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...