Oldal töltődik
KÜZDELEM, KÜZDELEM ÉS KÜZDELEM A VILLÁBAN!

KÜZDELEM, KÜZDELEM ÉS KÜZDELEM A VILLÁBAN!

RTLKlub.hu | 2011. november 9., szerda | Napló (vv5)

Az Arénában, a mikrofon előtt és a konyhában is küzdöttek a Villalakók egymás ellen.

Kedd óta szól a Villarádió: a játékosok egy gyors kiképzés után tegnap birtokba vehették saját kis stúdiójukat és levezényelték az első adást. A műsorvezetők Veronika, Kinga és Attila voltak. Hármuk műsorára ébredt tehát az egész Villa, de talán nem meglepő, hogy az együttműködés bizony nem ment balhé nélkül. A műsor egyik vendége Vera volt, aki elég gyűrötten ült a mikrofon előtt. Az Érzékeny lelkű lányt ugyanis gyötri a féltékenység, hiszen Péter egyre közelebb kerül Veronikához.

Vera féltékenységi jelenete továbbra is foglalkoztatta az érintetteket. A pletykálásnak aztán az Arénába hívó hangjelzés vetett véget. Egy biztos, most is mindenkinek volt oka küzdeni: ki a védettségért, ki valaki más ellen, de az összes Villalakó elszántan készült a Megmérettetésre.

Az első forduló után a lányok közül Veronika, Kinga és Vera, a fiúk csapatából pedig Csaba, Shadi és Gergő maradt versenyben. A folytatásban egy lány és egy fiú csapott össze egymás ellen, a lila kendőért végül Kinga és Csaba szállt harcba. Végül a védettséget ismét, immár harmadszor Csaba nyerte el.

A legutóbbi Párbajban Kinga legjobb barátnőjét veszítette el. Nagyon megviselték a történtek, éppen ezért lehetőséget kapott arra, hogy új barátnőt találjon magának a Villában. A címért hárman versenyeztek Vera, Veronika és Seherezádé. Kinga végül úgy gondolta, hogy Veronika őszintesége közelebb áll hozzá, mint Vera kedves szavai.

Tegnap elindult a háziasszonyok versenye is a Villában: mostantól minden nap a lányok feladata lesz, hogy vendégül lássák a Villa összes pasiját. Az a pár, amelyik megnyeri a háziasszonyok versenyét, részt vehet egy profi fotózáson és még egy magazinba is bekerülhetnek a képeik. Elsőként Annamária és Eszter kapott lehetőséget, hogy bebizonyítsák, megállják a helyüket a konyhában. A srácok közül Gergő hét, Csaba öt, Fecó nyolc, Péter négy, Shadi szintén nyolc és végül Attila öt ponttal jutalmazta a csajok munkáját.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...