Oldal töltődik
KINGA KÖNNYEI NEM FOGYNAK, AZ ALFAHÍM SZINGLISÉGÉRE KOCCINTOTT

KINGA KÖNNYEI NEM FOGYNAK, AZ ALFAHÍM SZINGLISÉGÉRE KOCCINTOTT

RTLKlub.hu | 2011. november 8., kedd | Napló (vv5)

Seherezádé megalázottnak érzi magát, Gergőt nem is érdekli annyira a szakítás. Annamari magára akarja rakatni a jeleket.

Kinga elvesztette másik felét Dya távozásával, Attila pedig abban reménykedik, hogy vele és Fecóval pótolja majd a hiányt. Fecó a szaunában ápolgatta Kinga lelkét. Közben Seri Csabának panaszkodott Gergőről és arról, ami a titoklevélben szerepelt. A Helyes pasi nem tartja valósnak, ami a levélben állt és próbálta csitítani Serit. A lány azonban megalázottnak érezte magát és nem enyhült. Csaba ezután Gergővel beszélgetett ugyanerről a problémáról a nappaliban. Egyik fél sem akar békülni.

A Villarádió felkészítést kíván, ezért Garami Gábor meglátogatta a lakókat, hogy beavassa őket a rádiózás rejtelmeibe. Nem mindenki ismerte fel, de a lelkesedés mindenkiben egyformán lobogott. Garami a száj bemelegítésével kezdte a tanítást, a gyakorlatokban nyelvkörzés is szerepelt, amit Péter és Attila nem igazán vett komolyan. Mint ahogy a felkészítés többi részét sem, inkább azt figyelték, kit figurázhatnak ki. Attilának hamarosan a nyugiban berendezett stúdióban kellett bevetnie magát, első vendége Annamária volt és a szexről beszéltek. A műsorvezető végül nem Annamarit égette be, hanem Pétert. Kinga és Csaba Dyának küldött egy dalt, a Cselszövő ezt sem bírta ki sírás nélkül. Fecó Seherezádéval ült be a mikrofon mögé, a Dumagép azonnal rákérdezett az Alfahím és Seri szakítására.

Seri és Gergő nem beszélnek. Ezért közvetítőkön keresztül tárgyalták meg, hogyan tovább? Seri aljasnak, képmutatónak látja az Alfahímet, aki visszaélt a bizalmával. Gergő nem érti a lány álláspontját, és idióta majomnak nevezte. Seherezádé szerint Gergő erőltette a kapcsolatukat, és nem érti, hogy miért, ha nem is a zsánere? Az Alfahím őszintén megbánta a történteket, de többé nem fog közeledni és lezártnak tekinti a kapcsolatot. Gergő kapott egy levelet abból az alkalomból, hogy újra szingli lett, ezért elmehet a fiúkkal sörözni, a lányoknak nem volt szabad csatlakozniuk. A fiúk alaposan kibeszélték Seherezádét, és azt is, hogy mikor mozdulhat rá egy újabb nőre?

Úgy tűnik, Veronika közel áll ahhoz, hogy megbocsásson Eszternek, aki ezért nagyon hálás. Kinga sem haragszik rá, csak az jut róla eszébe, hogy kint hagyta a barátnőjét. Annamari Verához szólt a tisztázó beszélgetésen. A Fura lány megpróbálta normálisan megbeszélni a problémáit az Érzékeny lelkűvel. Elmondta, hogy kirázza a hideg Verától és kezdettől fogva nem szimpatizál vele, próbálta megkedvelni, de nem sikerült. Vera energiavámpírnak tartja Annamarit és ő sem hajlandó nyitni felé. Annamari ekkor döntötte el, hogy magára fogja rakatni a jeleket, hogy kivigye Verát. A legjobb emberhez fordult, Attilához, akinél célba is ért. Cserébe az Összeférhetetlen egy kreditet kért, amit bármire beválthat, ha Annamari visszajön.

A Villalakók elbúcsúzhattak Dyától, aki egy próbababa formájában tért vissza a Villába. Kinga újra sírt. Nagyon. Hiányzik az ikertestvére. Seherezádé a titoklevél miatt nem szép szavakkal búcsúzott, nem tartja már barátnőjének Kingát, nem beszélve Gergőről. Az Alfahím nem haragszik, de nem gondolta volna, hogy Dya ilyen vihart kavar.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...