Oldal töltődik
KOMOLY ÉRZELMI VIHAROKAT HOZOTT A PÁRBAJ NAPJA

KOMOLY ÉRZELMI VIHAROKAT HOZOTT A PÁRBAJ NAPJA

RTLKlub.hu | 2011. november 7., hétfő | Napló (vv5)

Kinga legjobb barátnőjét siratta, Vera és Seherezádé pedig úgy érzik, átverik őket a férfiak.


Dyának már a Párbaj reggele is nehezen indult, Vera a villamester ugyanis kitalálta, hogy egy nagytakarítással tegyék még különlegesebbé ezt a napot. Amikor elkezdte keltegetni a Plázacicát, hogy takarítsa el a koszt, amit maguk után hagytak a lány búcsúestjén, Dya nem volt hajlandó kikelni az ágyból. Az Érzékeny lelkű nő úgy gondolta, hogy szigorral talán tud hatni a többiekre, így elkezdett kipakolni minden üdítőt és élelmiszert a raktárba. Péter ezt egészen addig nem nézte rossz szemmel, amíg Vera a legalapvetőbb élelmiszerekhez nem nyúlt, akkor viszont Attilával és Csabával megfogták a lányt és bedobták a medencébe, hogy lehűtsék a hangulatát.

Eszter megkérte Seherezádét, hogy mondja el a kortesbeszédét az esti Párbajon, amit a Szenvedélyes nő először el is vállatl, majd később visszakozott Dya reakciója miatt. Az egyedül maradt eszter még tett egy gyengécske próbálkozást Péternél, de a Valóságshow veterán sem akart nyíltan kiállni a jogász lány mellett.

Délután a párbajozók elköszönhettek a hozzájuk közel álló lakótársaiktól. Ebben a feladatban Eszternek volt könnyebb dolga, hiszen igazán senki nem állt hozzá közel, végül egyedül Péterrel borozgatott egyet a nyugiszobában.

A Párbaj után Kinga teljesen összezuhant, percekig nem is tudta feldolgozni, hogy nem legjobb barátnője jött vissza a Villába. Amikor a Plázacica elköszönt Kingától ő megígérte, hogy bosszúból kicsinálja Esztert.

Később a villalakók lepontozhatták Eszter párbajon nyújtott teljesítményét. Péter és Gergő szerint nagy erő kell ahhoz, hogy ne törjön össze valaki, amikor szinte mindenki ellene van, így ők magas pontszámot adtak a Villa Karrieristájának. Sokan viszont nem tudták félretenni ellenszenvüket a pontozásnál, így az összesített eredmény egy négyes lett.

Dya búcsúüzenetében leírta, hogy Gergő egyszer elmesélte neki, hogy Seherezádé valójában nem is az esete. A Szenvedélyes nőből ez olyan indulatokat váltott ki, hogy kijelentette szembeköpi Gergőt, ha még egyszer közelíteni próbál hozzá.
Eszter üzenetében Vera és Péter kapcsolatát elemezte, ami az Érzékeny lelkű lányból felszínre hozta valódi érzéseit. Vera könnyeivel küszködve mesélte el Eszternek, hogy milyen komoly érzéseket táplál Péter iránt.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Rebi: Sziasztok villalakók! először is hajrá Seherezádé! másodszor szerintem undorító hogy kinga rákattan gergőre aki elméletileg serivel jár.kinga minnél hamarabb ki a villából.Gergő seri béküljetek ki!nagyon édesek vagytok!
2011-11-08 19:50:56
racsni: Mit szóltok erre a kis sunyi Törppetire?Kingának a kozmetikai cég reklámszlogenjét ajánlanám a kis agyába verni:TÖRŐDJ MAGADDAL!!!!
2011-11-08 19:49:11
nezo: hat arra en is kivancsi lennek mit szolnanak a villa lakok ot hogyan itelnek meg vagy ha egy cicababa csinalja az mar nem is furcsa
2011-11-08 19:44:07
56diana56: sziasztok, ez a Kinga mar nagyon sokat kepzel magarol, allandoan bantja az Esztit es nem hagyja elni, en igazi cselszovo. Mikor takarodik mar ki a villabol? Picasso meg piszkozatnak sem hasznalta volna a szerencsetlent!!!
2011-11-08 19:42:12
Kri: Eszter a legszimpatikusabb nő. Kinga és Veronika nyugodtan mehet a kiesett szerelme után.:) Annamarinak már a látványától is depressziós leszek.
2011-11-08 19:37:47
Név: Remélem, a mai összefoglalóban eladják az Arénát, és akkor lehet nézni online ma éjjel!!
2011-11-08 19:17:25
Hugi: ADJÁTOK MÁR LE AZT A VIDEÓT, AHOGY KINGA HAJT GERGŐRE! KÍVÁNCSI LENNÉK A VÉLEMÉNYÉRE SAJÁT MAGÁRÓL, MEG A NAGY ERKÖLCSÖSSÉGRŐL!!!!
2011-11-08 19:07:16
Erika: En is Kingat egy egesz heti takaritasal büntetnem ( Konyha, Fürdö)!!! Sokat hisztizik !!! Siratja Dyat... köszönöm, hogy kieset a nyavogos baratnöje!
2011-11-08 19:03:58
Erika: Szerintem Kinga nagyon meglepödne ha vegre meglatna az Ikertesokaja mennyivel eset ki es nem lepne meg ha a Kinguci is csak 25%-ot kapna mint a kedves Dyacska mert mind a ketten szegyelhetik magukat fenöt Kivagyok En letükre ugy viselkednek mint a 3 evesek az ovodaban. Sokra tartjak magukat ( Kinga, Dya es Veronika ) , de a szepsegükön kivül a fejük belül nagyon üres. Hisztisek!
2011-11-08 19:01:47
piros: Éva egyetértek veled. Ez a csapat kritikán aluli. Kinga káromkodása már guszustalan megérdemelne egy büntetést.Sikerült összeszedni Magyarország legnyávogosabb nőit.
2011-11-08 19:01:13
Anonim: Azt üzenném annak a hisztériás, idegbeteg Kingának, hogy nem csak a "kövérek" szavaztak Eszterre! És mi baja van a kövérekkel?? Remélem, egyszer úgy meg fog hízni, hogy nem fér be egy ajtón sem!Eszter egy nagyon kedves, helyes,okos, CSINOS NŐ!! akit nem a nézők sajnáltak meg és azért szavazták vissza, hanem azért, hogy legyen köztük egy értelmes nő!!! Sokkal szebb és csinosabb mint a többi "agyonplasztikázott, plazacica", Annamarit kivéve!
2011-11-08 18:54:51
Erika: En igen is nezem a VV-5 eleg nehez külföldröl nezni interneten... Nekem Eszter nagyon szimpatikus es okos nö igen küldtem neki SMS-t a bentmaradasaert pedig szemelyesen nem is ismerem. Nagyon becsülöm benne a kitartast es azt, hogy mindenkivel szemben all. Hajra Eszti remelem te nyered meg a jatekot. A Kingarol csak annyit, hogy egy borzaszto buta liba egybet sem tudnak a Dyaval, Veronikaval meg Seherezadeval mint nyavogni ... ha parbajozni kene cicak es a lfelsorolt lanyok között biztos, hogy a lanyok gyöznek meg a nyavogas parbajat es a cicak elvesztenek a parbajt!!!!!
2011-11-08 18:53:25
jano: Szerintem figyelmeztetni kellene a lakókat, ha nem tartják tisztán a villát, még le is záratnák. Ilyen koszban élni??????? Mindezért Kingát jelölném ki a Takarításra és rendbentartásra a rengeteg káromkodásért. Mert ez már túlzás ahogy beszél. Na persze társulhatna hozzá Attila is. Ők ketten versenyeznek a káromkodásba.
2011-11-08 18:51:59
roni: Kingát már rég haza kellett volna küldeni!Egy hisztis lusta p...a!!!!!!!!!!!!
2011-11-08 18:49:01
Picológus: Nem az Eszter volt kivételesen jó, hanem a Dya volt nagyon rossz. A sok százezer betelefonáló és sms-ező országos közvéleménye nem azonos a villalakók véleményével. A sok vélemény statisztikai eredője annál sokkal elfogulatlanabb és egészségesebb. Ezt nem érti a két manipulátor stratéga, a Péter és az Attila. Talán el kellene határozniuk egy stratégiát, majd a fordítottját követniük. De sajnos ez sem működne, mert az olyan lenne, mint amikor a másik felén kenik meg a kenyeret, hogy nehogy megint a vajas felére essen. Külön poén, hogy mennyire nem működnek a terveik. Egyébként már kezdik látni.
2011-11-08 18:41:46
Éva : A VV lakóiról az a véleményem, hogy ezeket a fiatalokat semmi más nem érdekli, elsősorban csak a szex, ki-kivel kavar, másodsorban lusták, nem takarítanak, kosz, piszok mindenhol. Ilyen lányokat még nem láttam, akik csak esznek, isznak, alszanak, és pletykálnak egész nap. Egyiknek sem jut eszébe a házimunka végzése, a főzés, a mosogatás, porszívózás. Otthon is ilyenek? Kinga a legmocskosabb szájú lány, csak káromkodni tud, miért nem büntetik már meg? Attila egy undoritó férfi, nem tud mást, csak megalázni a villatársait, káromkodni. Péter olyan ravasz, hogy majd a saját vermébe fog beleesni. A VV4 lakói ezekhez képest kulturált és intelligens emberek voltak. Egy katonai kiképzés már nagyon aktuális lenne számukra, hogy megtanulják a rendet és a fegyelmet. Verának igaza volt, hogy mindent kirakott a raktárba. Büntetést kapjanak Attiláék, mert Verát bedobták a medencébe ebben a hidegben, még jól meg is fázhat.
2011-11-08 18:39:49
Kasszon Asszony: Kinguci! Ezt hívják túldramatizálásnak! Csak vinne már ki valaki párbajozni!
2011-11-08 18:39:41
doki: Nem jól játszanak! Kingát büntessék meg!!!
2011-11-08 18:24:34
kyra: IQ tesztet én is megcsináltatnám velük.Tuti, hogy óriási meglepetések érnék a nézőket az elért pontszám alapján.
2011-11-08 18:14:08
Név: Éva mama egyetértek veled!!! Remélem nyitott fülekre talál a hozzászólásod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-08 17:44:51
Név: Megkérdezhetnék a nézőket,hogy Kinga milyen büntetést kapjon! Én a takarításra szavazok!!!!!!Kinga szégyen a női nemre!
2011-11-08 17:26:22
Éva-mama: SZÉP NAPOT! Tulajdonképpen én a mai napig nem tudom, hogy az itt leírt sorok bekerülnek-e a szerkesztőségbe. Még egyetlen kritikám, véleményem nem jelent meg.Mivel állítólag "mi a közönség irányitjuk kéréseinkel a bentlakók életét" szeretném ha lenne IQ felmérés, egy hét iskolába járás,mint tavaly. Nyolcra suli- de mindenki, előtte kötelező reggeli torna, aki nem, súlyos bünti.Tantárgyak magyarirodalom-szép magyar beszéd verselemzés, helyesírás,matek földrajz/ elég magyarország/ megyék fővárosai.Háztartástan.!!! Nagyon fontos!!! Mindennap egy tanuló főz, a többi kötelezöen mosogat. Ki kell osztani a takarítandó helyeket,/ a felelősöket meghatározni/ azt mindennap ellenőrizni. pontozni. Természetesen külső személyek, / kerülve a részrehajlást!/
2011-11-08 17:21:57
Bubu: Végre lehet kommentet irni! Az Eszter nagyon jó volt!remélem Verával most összefognak! Az a nyávogó kacsacsőrű Veronika ,meg a hisztis Kinga olyan buta,hogy már fáj! Takaritattnának velük büntetésből amiért olyan rondán beszélnek,meg csak vinnyognak! A Kinga ne itéljen el senkit,nagyon meghízott,meg rámászott Gergőre,és ő itélkezett Eszter felett! Szégyelheti magát! Megmutathatná a szerkesztő úr/hölgy ,hogy mennyivel ment vissza Eszter. Ne nevezzék hazugnak! Hajrá Eszter!!!!
2011-11-08 17:14:26
Béla: Sziasztok én nem értek egyet senkivel 1,2,3,4 széria sokal job volt mintez én feljelentemém az öszes vilalakot személyi jogok megsértése és az emberi mivolt sárba tipirésa véget, igylehordani embereket tévében ez már felháborito kik ök hogy ijet megtegyenek egy ojan emberel akkit nem ismernek ezmár nem a játékrol szol.
2011-11-08 17:13:38
Név: A sok szavazat mögött szerintem is egy jómódú család áll,akik nem sajnálják a pénz a sok sms-re.Én még nem találkoztam olyan emberrel,aki nézi a VV5-öt és Eszter lenne a kedvence vagy szavazott volna rá. Pedig nagyon sok ismerősöm, barátom van minden korosztályból aki nézi. Akad egy-kettő akinek nem ellenszenves,de sms-t nem küldene rá soha,igaz Dyára sem.Nagyon aránytalan volt ez a 75-25.Csak akkor képzelhető el,ha nagyon kevés szavazat volt.
2011-11-08 17:06:29
kamanyó: Hát ne is haragudjatok de ez egy gyenge mutatvány vera részéről. egyeltalán hogy kerülhetett ő be a villába? mer undorító
2011-11-08 16:59:17
mama: Kinga egy undorító nőszemély. Minden második szava káromkodás. Meg kell büntetni, vagy figyelmeztetni, ha még egyszer trágár szavakat beszél haza kell küldeni. Megérdemelné!!!!!!
2011-11-08 16:56:04
Néni: Látom nézitek az online adásokat.Tehát tudjátok mert láttátok,hogy Kinga fürdőszobai jelenete nem arról szólt aminek beállitják az öf-ban.Szó sem volt Gergőre nyomulásról. Kinga a tortával összekent arcát ment be lemosni,Gergő meg ott zuhanyozott.A táncikája/1-2 tekergés/előtt és után is szétkent szemfesték lemosásával volt elfoglalva,a többi csak hülyülés volt. Amúgy lendületben volt,mert kint Dyával és Annamarival már vagy 2 órája táncoltak.Gergővel jót beszélgettek előtte Kinga kinti 24 éves főiskolás barátjáról,akiért nagyon odavan.
2011-11-08 16:55:53
BB: A villában sok a semmitmondó, közönséges csaj, főleg kinga és annamari, ezeknek ki kell esniük, mert annak tudatában viselkednek kretén módon, h mindenki látja őket a tv-ben.
2011-11-08 16:44:51
Magdi: Valóban trágár szavak hangzanak el a villába. De sajnos eza valóság. Eszter pedig valóban védett,mert az anyagiak nem számítanak. De mint ügyvédnő,azért viselkedhetne.Sokszor bizony közönséges,és lenézi a lakókat.
2011-11-08 16:44:17
Roli: Eszter jól teszi amit tesz. Ez a játék csak 1 emberről szól. A végén csak 1 maradhat, és csak 1 ember viszi el a főnyereményt. Akkor meg minek játsza meg magát? Miért kell ilyenekkel vádolni, hogy anyagi oka van a bennt maradásának? Szerinted nem került volna napvilágra ha ilyet tesz? Ezért ki is zárhatták volna.
2011-11-08 16:25:00
Komo: Nem kaktusz!!!Tuja! Én a szerkesztők helyében semmi kaját és piát nem adnék be,amíg ki nincs takarítva!Felháborítónak tartom hogy ilyen szemétdombon élnek magukat igényesnek mondó emberek!Továbbá az is gáz,hogy ezt hagyják nekik!!!!!!
2011-11-08 16:07:19
Név: Miért ezt a fels Sehi éneklést kell reklámozni?? Wááááááááá!!
2011-11-08 16:02:40
Név: Remélem a következő kieső az a Kinga lesz, mert szánalmasan viselkedik, hisztis és lenéz másokat. Azt hiszi, hogy mindenkinél szebb és jobb, pedig ez nem igaz!!
2011-11-08 16:02:36
Név:: Kinga nagyon gusztustalanul viselkedett! Látta már orvos???Játszák már be őnagyságának, hogy elhiggye mennyivel győzte le az Eszter az ő ikertesóját!!!Mert az idegbeteg nem hiszi el, hogy ennyire legyőzték a másik idegbeteget!És az a leggázabb az egészbe, hogy a többiek elhiszik, amit ő hujjog!!!Furcsa egy alakulat az ő tábora! Embertelenűl ostobák minden!!!Ez egyéni játék és nem társasjáték! Még nem vették észre????
2011-11-08 15:57:42
Caligula: Íme, egy összeesküvés-elmélet nulla, azaz 0 konkrétummal.:))
2011-11-08 15:44:15
Név:: Kinga nagyon szánalmasan viselkedik! Nemtudom, hogy kinek képzeli ő magát?Idegbeteg!Az Attilának ez tetszik vajon? A Veronika is igen buta nőszemély, hisz valójába ő kevert és még ő szájaskodik most is!Ahhoz képest a "szerelmének" igen könnyen megbocsátott!Eszter és Vera a legértelmesebb emberek a villába.Ők ketten valók csak oda! A többiek szánalmasak, idegesítőek és képmutatóak!Azt sem értem, hogy a kacsacsőrűt miért védi mindenki!!!!Undoritó, de nagyon!!!
2011-11-08 15:35:48
mammi: Kinga! Ha te még ott maradsz a villába neked is olyan hátsod lessz mint az Eszternek, és azok aráncok a pofádon?
2011-11-08 14:55:50
Sanyi: Elizabeth, Csaba levelét nem olvasták fel, csodálkoztam, hogy eszter levelével megtették!Mit szólnál ha téged csalánnak, vagy büdöskének neveznélek? tetszene?
2011-11-08 14:44:01
Név: Kingácska! Magyarországon sok a "dagadt" ember! Ezzel most elástad magad!! Te fikáztad sz Esztert??? Te ugyan úgy más pasiját kerülgeted!! Igazi gusztustalanság vagy!!!
2011-11-08 14:28:08
Etus: A kacsacsőrű emlős jó lenne ha előbb a tükörbe nézne mielött az Esztert kritizálja.A Kingának meg vitriollal kéne kimosni a száját olyan gusztustalanul rondán beszél.Péter meg annyira taktikázik, és a többieket úgy irányitja,hogy a saját hazugságaiba fog belezavarodni és remélem valaki kiviszi és kint is hagyja.
2011-11-08 14:27:17
Anita: Nagyon de Nagyon örültem,hogy az Eszter ment vissza,mert ilyen nyávogós,hisztizős,csámcsogó nő nem illik a villába! Tudjátok,ahogy a mondás is tartja:"Okos legyél,mert hülyéből van elég"
2011-11-08 14:22:24
Rózsa: Nem értem a "könnyek nélkül acsarkodó" Kinga viselkedését. Szerintem klinikai eset vigyázni kell rá.
2011-11-08 12:47:42
Név: Eszter mindenkit átver! Gondolkodjatok el rajta, hogy miért kapott olyan magas számú szavzatokat! Bárkit is fog kivinni, mindig ő fog visszatérni. Ennek a hátterében anyagi lehetőségek vannak. Igaz, hogy az SMS-ek küldése, vagy a telefonálások nem kis pénzt emésztenek fel, de neki erre megvan az anyagi háttere. Sokkal nagyobb lesz a főnyeremény, mint amennyi pénzt most betáplál. Ezt mielőtt bementn kitervelte, valószyínűleg többed magával.
2011-11-08 12:15:44
Vivi: Seherezádé nagyon kis uncsi csaj.Nem csinált mást csak Gergő karjaiban fetrengett. Ja meg irtó hamisan kornyikál néha ésp ersze tekergeti a testét,ahogy egy gogo girlhöz illik is.Ez teljesitmény cukipofi
2011-11-08 11:33:58
Lonestar: Ezzel a lepontozással magukat próbálták meggyőzni, hogy nem is volt olyan jó Eszter. Majd meglátjuk, hogy ennek ellenére ki merik -e vinni, ha már szerintük olyan rosszul szerepelt.
2011-11-08 11:32:33
Marcsi: Kinga,ha annyira sajnálod a barátnődet menny utána,játszani jöttél,nem barátokat keresni!
2011-11-08 10:28:33
Marcsi: Drága Kingácska,nem azért mentél a villába,hogy barátokat keress,hanem nyerni de ez neked nemfog sikerülni.Mert te annyira siratod a barátnődet talán más érzéseket táplálsz iránta mint barátság?Nem kellene ennyire össze melegedni senkivel csak legyetek jóba,mert ez egy verseny!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-08 10:11:39
Zsóka: Kinga! Nyávogó társaiddal kívül tágasabb!!! Veronika!Üres fejjel, műmellekkel tele vannak a kirakatok!!! Attila! Ha a külső alapján döntenének a nézők, akkor te be sem kerülhettél volna!!! "Urak"! Ti nem taktikázók vagytok, hanem összeesküvők, ami nagyon undorító!!!
2011-11-08 09:34:53
dundus: A villában Eszter és Vera a normális nő .A többi lány hisztizik , károkodik affektál . Jogosan háborodik fel Vera a rumli láttán . Milyen ember az aki a saját dolgait sem képes rendberakni. Az ember legyen igényes saját magával szemben . Amit Annamari csinált ,hogy az ágyba beledobálta az élelmiszereket stb , az felháboritó . Én azonnali kizárással jutalmaztam volna . Mindent megkapnak sok finomságot ,ételt italt ,gyümölcsöket . és nem becsülik meg . Olyan ember ne pocskondiázza a másikat aki nincs tisztában azzal hogy hogy is kéne viselkedni . Lehet hogy ettől eladhato egy műsor , de én hiszem hogy az anyukája szégyenli magát otthon .
2011-11-08 09:26:33
Manyi: Kezdem szégyellni, hogy valamikor szimpatikus volt nekem ez a szeretcsétlen hp, akinek ráadásul folyamatosan és gusztustalanul ömlik a szájából a moslék. Undorító, ahogy viselkedik, egy koszfészek,(de közben olyan finnyás, hogy sőt!!), ráadásul most ugyanazt csinálja a Gergővel, amiért olyan ádázul elítélte az Esztert. Ha valakinek nem esett volna le, ez a gerinctelen selejt a Kinguci.
2011-11-08 06:53:56
szöszi: Kinga 1 hiszti gép. Nem szégyeli magát, ráhajt más pasijára? Miről beszélünk? Esztert elítélte, és ő mit csinál? Remélem megkapja a magáét, és ki a villából, nincs ott helye!!!
2011-11-08 05:41:17
Név: Te úristen! Az online adásban Kingácska "nem-e" szófordulatot használ. Üzenem, hogy az "e" hangot az állítmány után ejtük. Általános iskola 4. osztályos anyag.Milyen hatodrangú középiskolában érettségizett ez a kellemetlen liba? Diplomája nem lesz az tuti, hacsak a trágár beszédre nem kap egy kocsmatündér elismerést!
2011-11-08 02:08:47
Elizabeth: A kaktusz titkát is felolvasták mikor visszajött? nem emlékszem. Ha igen mi volt az ? Tudja valaki?
2011-11-08 00:10:34
Név: Seherezádé meg mi a ló.... akar. Állandóan mászik Gergőre. Hála Isten most pofára esett. Gergőnek jol esett valakivel lenni. Semmit nem igért, sőt mondta is, hogy ő nem fog szerelmet igérni, mert nem igaz. Akkor mit akar ez a lotyó. Na ő egy baromi szürke tyuk - csak a mászáson jár az esze, és eljátssza a kis szüzet. Mennyi kurva , úr Isten!!!!
2011-11-07 23:37:28
Név: Eszter hajrá ne , tőrödj senkivel és semmivel, te vagy egy őszinte nő ne hagyd magad még tiéd lehet,a fődíj,ne tőrődj hogy nem kedvelnek te ad az őszinteségedet maradj olyan amilyen vagy Kata
2011-11-07 22:43:04
Saci: Veronika normális hangon és stilusban még beszélni sem tud,kik szavazhatták őt be.Hát egy szavazógép-kezelő nyugdijas néni.Kis kacsacsőrű pedig én nem utállak,de ez igy olyan szánalmas.
2011-11-07 22:39:58
Név: halljátok a Veronika feje nagyon el van torzulva.És még rá is tesz egy lapáttal azokkal a szinekkel. Egyszerűen nem értem ,hogy nem látja,tele van a villa tükrökkel, nem?
2011-11-07 22:32:59
Név: A négyes túl sok pont ennek a pondró nőnek, én 2 pontnál többet nem adta volna neki.Tessék csicskáztatni,ha ennyire vissza akart jönni,szivjon csak rendesen,gyengék vagytok srácok.
2011-11-07 22:31:49
Név: Vera,mint Érzékeny lelkű lány? Bőre mint a rinocérosznak,láttátok a róla készült "művészi képeket",akkor miről beszélünk.Seherezádé jobb ha mélyen hallgatna,mert én bejátszanám amikor azt mondja,hogy egy ilyen börtöntöltelékkal ő sosem kezdene. Külsőre sem közeliti meg Claudiot,aki egy 10-es skálán 10 de Gergő max.7.Szóval egy szava sem lehetne a kis ostoba libának.
2011-11-07 22:26:29
Név: Milyen viselkedes ez??!!!! Ez egyedi jatek!!! Ha Kinga nem tud mit kezdeni egyedul, Dya nelkul akkor menjen ki o is.
2011-11-07 22:22:16
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...