Oldal töltődik
ESZTER JÖTT, LÁTOTT ÉS GYŐZÖTT!

ESZTER JÖTT, LÁTOTT ÉS GYŐZÖTT!

RTLKlub.hu | 2011. november 6., vasárnap | Napló (vv5)

Hatalmas fölénnyel nyerte meg a Párbajt Eszter. Bár senki sem szereti, és senki sem várta vissza, mégis ő forgathatja fel újra a Villa életét!A vasárnapi összefoglaló részletei:

Eszter búcsúbulija eseménydúsan telt. Vera és Péter teljesen egymásba gabalyodtak és csókcsatát vívtak. A lány el is mondta, hogy nagyon sokat jelent neki Péter, és kell neki valaki, akire támaszkodhat a Villában.

A Párbajozó hölgyek csapatokat alakítottak. Mindkét team haditervet és katonai indulót készített. Az ellenfelek természetesen összeszedték egymás gyengeségeit, és ahogy ezt a játékosoktól megszoktuk, nem finomkodtak.

Eszter pozitívumaként a tudását hozták fel, negatívuma pedig, hogy nem egyenes és erkölcsei sincsenek teljesen rednben. Természetesen hatalmas veszekedés kerekedett a dologból, ahogy azt Verától megszokhattuk, minden mondatra volt replikája.

Eszterék is elmondták Dya gyengeségeit és erősségeit. A lányban pozitívat alig találtak, ez is szépsége volt csak. Negatívum azonban volt bőven. Művirágnak és unalmasnak titulálták a lányt. Mindeközben Eszternek sikerült Seherezádét is megsértenie, hiszen gyáva nyúlnak hívta őt, amiért Dya mellé állt.

A csapatok katonaindulót is írtak. Amit természtesen elő is adtak. Miközben felkészültek, a semlegesek Péter és Attila új, saját taktikát próbáltak kiötölni, kisebb nagyobb sikerrel. Eddig ugyanis semmi sem a számításaik szerint alakult, ami nagyon zavarja a két fiút.

A két Párbajozó felkészítése természetesen nem csak katonai feladatokból állt, hiszen két igencsak mutatós hölgyeményről van szó. A lányok összemérhették vonzerejüket egy erotikus takarítás során. A hálószobát kellett fehérneműben suvickolniuk, a többiek pedig a nappaliból figyelték őket. Természetesen kritikus szemmel!

Eszter először kicsit izgult, de aztán hamar belezökkent, és búgó hangon tudatta a kamerával, hogy mit csinál éppen. Dya nehézkesen kezdetett, de testi adottságai valószínűleg feledtették suta mozdulatait a fiúkkal. Azt mindenképpen meg kell, hogy állapítsuk, hogy nem sűrűn futnak össze a lányok a porronggyal és a partvissal a való életben.

A két Párbajhős búcsúbulit tartott. Dya egy hozzá illő habos-babos cuki partyt szervezett. De természtesen nem múlhatott el az est sértődés nélkül. Nem hívta meg Seherezádét, amin a Szenvedélyes lány bizony kiakadt. Fecónak azonban adott egy meghívót, de a Dumagép nem kívánt a mulatozásban részt venni. Ezzel pedig ő bántotta meg Dyát.

Seherezádé időközben Attilának panaszolta el, hogy bulizhatnékja van, de esze ágában sincs bemenni. Kinga és Dya elvonult egy pillanatra, és a szőke ciklon bevallotta barátnőjének, hogy bizony, ő "ráindult" Gergőre! Az incselkedő tekinteteket elkapta Seherezádé is, és Annamarit "ráálította" a fiatalokra, hogy tudja meg, mi folyik odabenn a nappaliban.

A második Párbaj részletei:

Balázs bejelentkezett a Villába, és felkészítette a résztvevőket a közelgő harcra.

Meg is nézhettek az est főszereplői kettejük kapcsolatáról egy kisfilmet. Kettejük kapcsolata elég rapszódikus, hiszen az összeveszést általában kibékülés követi és így tovább. Miután ezt megnézték Eszter mondhatta búcsúbeszédét.
Elmondta, hogy bár rudja, hogy nem őt várják vissza a legtöbben, mégis bízik benne, hogy ő tér majd vissza. Külön búcsúzott Verától, Seherezádétól, Pétertől és Annamáriától, egy nagy öleléssel.

Míg Eszter átért a stúdióba, addig megnézhettük legjobb pillanatait. Mikor helyet foglalt, Balázzsal beszélgettek a benti viszonyokról, helyzetről.

Ezek után Dya búcsúzhatott a többiektől. Elhatározta, hogy nem mond litániát, azonban könnyeivel igencsak kűzdött meg. Mindenkitől, egyesével búcsúzott. Az ő legjobb pillanatait is megnézhettük, míg a stúdióba tipegett.

Reklám után tovább folytatódott a Párbaj a fantom képeket nézhették meg a nézők: 72% és 28%-ra állt a szavazás.

Ez után kisfilmeket néztünk. Eszter kapcsolata a többiekkel, ez volt az első címe. Itt visszanézhettük, hogy bizony hullámzó volt a kapcsolata a többiekkel, főleg Veronikával. Eszter a kisfilm után megállapította, hogy ő bizony egy valóságshowba ment és nem hittantáborba, így semmi kivetni valót nem talált saját viselkedésében. Dya természetesen az ellenkezőjét állította. Ebből kerekedett egy kisebb szócsata.

Ez után Dya konfliktusait nézhettük vissza. Főleg saját magával állt harcban a lány, egyik legnagyobb problémája az volt, hogy nem tudja kialudni magát. Seherezádé sem kímélte ő is megállapította, hogy hisztis. Verával is nagy összetűzése volt.
Dya saját hisztijét is elismerte, állítása szerint ő ilyen, és így kell elfogadni.

Újabb kisfilmet néztünk meg Eszterről, vitáiról, harcairól. Majd ezt meg is vitatták a stúdióban. Fény derült arra is, hogy Eszternek miért nincs támogatója. Állítása szerint Vera a vasárnapi nap során összeveszett vele, így a lány is a semlegesek közé állt a Párbaj délutánján.

Újabb kisfilm következett, Dyáról. Szintén harcairól, konfliktusairól. Neki is akadtak jócskán támadói. Dyát Balázs a fiúkról kérdezte. A lány állítása szerint nem tud kire "rámozdulni", így nem pasizik. Ellenben Eszter az, aki rendesen begyújtotta a rakétákat, és pasizni próbál ezerrel.

Az ex VV-sek is elmondták kit várnak vissza:
Ildikó Esztit, Laci Dyát, Anett Esztert, Zsófika Dyát, Gombi Esztert, Leonidasz Dyát, Cristofel Esztert várta vissza.

Ez után következtek a kortesbeszédek:
Dya védőbeszédét Kinga mondta: Mindenkinek szüksége van rá, a nézők is tudnak nevetni rajta, valamit Eszter ártatlanul hívta ki a lányt.

Eszternek nem volt ki elmondja a beszédét. Vera nem akart képmutató lenni, és inkább majd egyszer amellett áll ki akit valóban visszavár. Seherezádé sem akarta, bár monstanában közelebb áll a lányhoz, de régi kapcsolatát nem rúgná fel Dyával.

Fantomképeket néztünk eztán: 73-27% volt a szavazás állása..

A reklám után bekapcsoltak a Villába, és megtudhattuk, hogy ki, kit vár vissza. Verán és Péteren kívül mindenki Dyát szerette volna viszont látni

Ezek után összegezték a Párbajozók a küzdelmet. Ígéreteket tettek, hogy mit fognak csinálni, ha visszamennek. Eszter: "Ez nem hittantábor, kell a bevállalósság!" Dya:"Azért megyek vissza, hogy Verát tovább idegesítsem!"

Az ígéretek után megnéztük ki mehetett vissza a Villába.
A végeredmény 75%-25% volt. A győztes pedig Eszter lett.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Mica: bogyó teljesen igazad van, egyetértek a véleményeddel.
2011-11-08 13:52:32
bogyó: Sziasztok! Kinga viselkedése egyszerüen gusztustalan és nem valóságos. Kialakult már a játék során olyan szitu, hogy két lány megszerette egymást. Lehet, hogy ez is olyan eset? Szerintem legjobb lenne ha kimenne. Csak rontja a levegőt a villában.A gonoszsága nem ismer határokat és ez rá fogja nyomni a bélyegét az egész villa életre.Az olyan ember aki nem tud veszíteni, nem való közösségben, illetve jelen esetben nem jó játékos.Egyszerüen undoritó, megnyilvánulásaival kinyillik a bicska az ember zsebében.A másik undoritó személy Veronika. Megjátsza a balsorsbaj a fájdalmat.Érdekes lenne tudni,hogy mit játszott volna eddig ha nincs Cristoffer. Véleményem, hogy eddig csak kefélt, nyafogott, pofoszkodott, Esztert kiküldte most már elég legyen és csinálja azt amiért bement.Vagy ezért ment be?Sajnos primitívségével és az eddigi teljesítményével csökkenti a szinvonalat.A fiúk nagyképüségét sem ártana már letörni.Ez a nagy egyetértés a kiközösítésekben rossz taktika.A jeladásokban félelem va
2011-11-08 00:17:38
Kati: Kedves Kinga! A viselkedésed megbotránkoztató, nem tudsz mást mint káromkodni, és másokat szidalmazni. Te ugyanazt csináltad a Gergővel, mint a Crisztofel az Eszterrel. Mehetsz a barátnőd után. Ő is ugyanolyan ocsmány száju, mint Te vagy.
2011-11-07 22:16:30
Stella Maris: Akárhogy nézem,engem taszit Eszter látvány.Van valami benne,valami nagyon visszataszajtó.Talán sunyiság, talán álnokság virit öntelt képéből,nem tudom de nem szeretem látni-hallani.
2011-11-07 22:14:27
Györgyi: Kingának ki kellene mennie, hogy ne hiányozzon neki Dya. Így nem lesz bőgés.
2011-11-07 21:32:48
my77: Remélem ha visszamegy ő is ekkora felháborodással lesz Kinga iránt miután kiderül a Gergőnek tett riszálása.. Szőke liba csak rázogatja a fejét ítélkezik miközben ő se különb...
2011-11-07 21:25:12
Név: ez a Kinga egy ostoba!!és gyerekes!!
2011-11-07 19:22:01
Név: Arra valóban büszke lehet kistehén,hogy őt senki nem szereti és egy igazi barátja sincs bent aki őszintén visszavárná.Ez tényleg dicséretes,mert körülöttem sincs egy ismerős sem aki kicsit is kedvelné Esztit de akkor kik szavazhatták vissza...Ilyen vastag lenne az özvegy anyuka?
2011-11-07 18:52:17
0 SZÁZALÉK: Mariann! Szeretem benned, hogy akár jó, akár rossz megmondod a véleményed. De dötsd már el, hogy mit akarsz. Hidd el a Vera helyesen cselekedett. Össze kellene szedni magukat a lányoknak. Nem soká ellep benneteket a csótány, a patkány, eldugul a fűrdőszoba stb. Rusnyábbak, koszosabbak, élhetetlenebbek, randán beszélőebbek, vagytok mint A FIÚK. Gondoljatok a szüleiteket, hogy szégyelhetik magukat.
2011-11-07 18:28:25
0 SZÁZALÉK: CSABA! No koment! Törekedj arra, hogy mindíg TE nyerd el a lilakendőt! Mert különben!!???? Megbocsájthatatlan, ahogy Te visekedsz.Mostmár én is azt mondom, hogy Rád valóban igaz a többiek által az újságukban leírt kritika.
2011-11-07 18:23:09
0 SZÁZALÉK: Atilla
2011-11-07 18:19:46
őszinteség: Fecó! hát neked tényleg nincs benn semmi keresni valód. Rólad aztán teljes mértékben ellehet mondani, hogy "se nem oszt se nem szoroz" Mindíg tudtam ,hogy a férfiak százszor nagyobb pletykások, mint a nők. De Te! nem találok rá szavakat, mert nem akarlak megsérteni, illetve túl moderálni kellene, hogy megkapd a levelem.Gondolkozzon el ezen mindenki!
2011-11-07 18:15:51
őszinteség: VERA! Ne add fel a barátságot Esztivel, de nagyon kérlek ne sülyedj le a gnóm Péter szintjéhez. Bírd ki valahogy, inkább intézd el önkezüleg, vagy verd a fejed a falba, de Péter NE.Nagyon meg fogod bánni, és szégyelni fogod magad ha kijössz.
2011-11-07 18:10:58
őszinteség: Seri! A kígyó leckét vehetne tőled! Annyi lusta lány van a vv5, be de te hajazol mindenkit. Inteligencia szinted a Dyáéval egyenlő. Egy ép mondat nem jön ki a szádon.Szánalmas vagy a többi ekkel egyetembe.
2011-11-07 18:08:09
őszinteség: V eronika
2011-11-07 18:00:47
Baby : Kinga ugyanolyan mint a Dya barátnője,esze nem sok van neki.Olyan mint adedósok nem itt lenne a helye.
2011-11-07 14:38:41
Baruska: Remélem a következő Kinga lesz!
2011-11-07 13:09:10
Név: csak igy tovább Eszter neked szurkoltam
2011-11-07 11:45:26
Név: Vera! Mindenben igazad van!! Nagyon jó vagy! Tetszik amit műveltél a fiatal, trehány bandával! Csak így tovább!!!!
2011-11-07 03:40:21
Név: Attila! Te vagy a legjobb!!!!!!!! Puszillak! Nyuszi
2011-11-07 03:34:12
Név: Vera,Eszti! Ideje már tényleg,hogy összefogjatok!!! Ti a jó oldalon álltok! Nektek szurkolok!
2011-11-07 02:33:43
Név: Attila! Tetszik az új stílusod ! Így akár meg is nyerhetsz mindent! IMÁDUNK!!! Üdv! Timi
2011-11-07 02:30:01
Név: SERI! Te egy igazi nő vagy! Van méltóságod! Jól kezeled azt a helyzetet amibe a Gergő belekényszerített! Büszkék vagyunk rád!!! Seri-kontra-Kinga= Erkölcs-kontra-Gátlástalanság Üdv! Timi
2011-11-07 02:25:29
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...