Oldal töltődik
CRISTOFELT MÁSODSZOR A VILLALAKÓK SZAVAZTÁK KI

CRISTOFELT MÁSODSZOR A VILLALAKÓK SZAVAZTÁK KI

RTLKlub.hu | 2011. november 5., szombat | Napló (vv5)

A Skalpvadász pillanatok alatt vihart kavart és Veronikát leszámítva mindenkit idegesített. Többé nem engedik vissza.

Cristofel érkezése egyedül Veronikára volt jó hatással, mindenki mást bosszantott, főleg Attilát, aki ennek hangot is adott. Attila újra főszerkesztő lett és úgy döntött, három szót tilos leírni az újság következő számába: Cristofel, Cristofel, Cristofel. Mert szerinte ha az újságban valaki nincs benne, az nem létezik. A többiek egyetértettek, mindenki haragudott a Skalpvadász visszatérése miatt. Veronika próbálta meggyőzni Villatársait, hogy engedjék meg a látogatásait, de a kísérlet kudarcba fulladt. Shadi volt az egyetlen, aki Cristofel mellett szavazott, mindenki más ellene lépett fel. Bár Veronikát szeretik, a kiesett Skalpvadász visszatérését nem támogatják. Cristofel többé nem látogathatja meg szerelmét.

Közeleg a Párbaj, így a két párbajhősnek kortesbeszédet kellett mondani. Dya azt hangoztatta, hogy vele igenis lehet komolyan is beszélgetni és nem buta. Eszter arról beszélt, hogy nem tudott önmaga lenni az elmúlt két hétben kialakult konfliktus miatt és az ismerhette meg igazán, aki félre tudta tenni az ellenszenvét. A Villalakók tábora két pártra szakadt, Eszter mellé csak Vera állt, Péter és Attila pártatlan maradt, a többiek viszont Dyát támogatják.

A Villaújság 5. száma a Boldog sértődést kívánunk! szlogen jegyében készült. Bár eddig sem kedveskedtek egymással a lakók, ezúttal a cél a durva beszólás volt. A célkeresztben Dya, Annamari és Csaba állt, aki a lakók szerint Fecón élősködik, és az ő hátán akar felkapaszkodni.

Eszter megtarthatta búcsúbuliját, melynek sztárvendége Varga Viktor volt. Eszter Pétert, Attilát, Verát és Seherezádét hívta meg. Bár Attila eleinte azért rimánkodott, hogy ne kerüljön a vendégek közé, végül mégis elfogadta a meghívást, megölelte és megpuszilta Esztert. Bár senki nem számított rá, a búcsúbuli végtelenül elszabadultra sikerült. Varga Viktor koncertje után Eszter és Vera megőrült, a jacuzziban korbácsolták a fiúkat, sikítoztak, táncoltak a vízben és a ruhák is lekerültek róluk. A nem meghívottak teljesen fel voltak háborodva.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
VERONIKA: Sztem csak Cristofel kihasználja Veronikát .Csabának meh úgy sem tetszik Annamari úgy hogy nem tom hogy mit álmodozik Annamari:/
2011-11-12 12:49:02
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...