Oldal töltődik
CRISTOFEL VISSZATÉRT A VILLÁBA: POFON FOGADTA

CRISTOFEL VISSZATÉRT A VILLÁBA: POFON FOGADTA

RTLKlub.hu | 2011. november 4., péntek | Napló (vv5)

A kubai csődörnek nem egyszerű visszaférkőzni Veronika bizalmába a titoklevél után. Eszterrel is szembe kellett néznie.

Kaotikus helyzet alakult ki a takarítás terén a Villában, és amikor Vera lett a Villamester, végére akart járni ennek a problémának. Vera szégyelli, hogy a lányok nem takarítanak, csak a fiúk figyelnek a rendre, ezért villamesteri jogát kihasználva felszólította Annamarit, hogy álljon neki a házimunkának, amin a Fura lány kiakadt és ellent is mondott. Erre Vera még nagyobb mocskot csinált a nappaliban, innivalót, tojást és zsírt öntött ki és újra felszólította Annamarit a takarításra. Az ágyát is feltúrta. Gergő közben felvilágosította a Fura lányt, hogy Verának bizony igaza van és édeskevés, hogy szökőévente egyszer segít be a munkába. A lányok beszálltak a harcba, Attilának pedig kifejezetten tetszett Vera ráutaló magatartása.

Eljött a pillanat, hogy Cristofel Veronika bocsánatáért esedezzen. Először videóüzenet formájában kéredzkedett be a Villába, mert a belépéshez Alekosz exének engedélye kellett. Veronika megadta a lehetőséget, de köszönés helyett maflást adott szerelmének. Utána beszélgethettek. A kubai csődör elmondta, hogy vissza akarja szerezni a lányt és felsorakoztatta álláspontjait a miértekről. Cristofel imádja Veronikát és ezt mindenki előtt vállalta. Cristofelnek Eszterrel is szembe kellett néznie, végre a három érintett megbeszélhette a történteket. Csakhogy a bizonyíték ott volt feketén-fehéren: a Villa tévéjén visszajátszották az ominózus jelenetet. Cristofel újabb pofont kapott. Majd Eszter ordítozott vele. Veronika hezitált. Egészen addig, míg Cris fel nem kapta és be nem vitte a nyugiszobába. És itt minden újra rózsaszínbe borult.

Miután kijött a Na mi van öcsém? negyedik száma, folytatódott Vera és Annamari vitája a takarítás miatt. A Fura lány provokálta Verát, aki nem adta fel a harcot és továbbra is ki fogja kényszeríteni a mosogatást Annamaritól. A két lány között tapintható a feszültség. Gergő viszont egészen más miatt feszült, egy cikk szerint szeretne már közelebb kerülni Serihez, aki egyelőre nem adja magát.

Nem úgy, mint Veronika, aki újra randizni ment Cristofellel. A kubai csődör négyszemközt újra bocsánatot kért és Alekosz exe ellágyult, majd megbocsájtott. Innen már csak egy másodpercre volt az első újrakezdő csók. Bár a Skalpvadász visszatérése után happy enddel zárult a szerelmi dráma, Cristofel máshol okozott bonyodalmat. Attilával beszélgetett és azt mondta neki, hogy túl szürke és unalmas lett, amin az Összeférhetetlen annyira felhúzta magát, hogy ordítozott Crisszel és követelte a távozását. Péter sem volt túl boldog az első kieső látogatásától.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
vivicsi: Nem értem mit eszik a Krisztofer ezen a nőn. :/ Sajnálom a Veronikát, na de mit vár az élettől a kis kacsacsőrű! xDDDD
2011-11-08 01:14:57
csak: NEM AKARJUK LÁTNI EZT A CRISTOFELT,EZÉRT SZAVAZTUK KI.NEM AKARJUK LÁTNI....HA VALAKI KIESETT AKKOR MINEK KELL MÉG LÁTNUNK?!HAHÓ...ÍGY CSAK KEVESEBB LESZ A NÉZETTSÉG.NEM A KUFIRCOLÁSRA KÍVÁNCSI A NÉP.
2011-11-05 22:22:29
marton laslo: Nem tudom miert vannak oda annyira a valovilag musoratol hiszen nagyon jo. NAGYON szeretem a musort. Csak igy tovabb. Igaz a vv4 szereploi jobbak voltak de itt is vannak jo lakok. csak a reklam sok a beszamoloba. Udvozlet Palicsrol,Vajdasag,Szerbia.
2011-11-05 22:12:58
Név: Eszter és Vera rendesen "kivetkőztek" magukból a bulin. Így mulat 2 intelligens nő ???? Menjenek haza!!!!
2011-11-05 22:07:51
arany: neharagugytok de engemis idegesit a nyávogása anak a nonek veronika fujjjj
2011-11-05 21:41:11
Név: Dehogy... nem kell néznie egy országnak, ahogy Cristofelék kufircolnak... Csak annak aki nézi a Belevalót,meg annak aki engedi a gyereknek nézni, meg aki rákeres az interneten... ja meg neked... én mondjuk nem néztem, éppen az ilyenek miatt nem nézem a Belevalót szinte soha. Egy egész országnak kell néznie... ez vicces :D nyilván az egész országnak csak a Cool TV-re van beállítva a távirányítója és kötelező néznie :D nevetséges... ne nézdd és kész! Hozzátenném, hogy ha megnézel egy híradót vagy egy fókuszt abban lassan több mellet meg egyéb testrészeket mutatnak, mint amit itt látsz... de látom amúgy annyira ki vagy akadva, hogy te sem nézted... nyilván :DDD
2011-11-05 21:38:42
Név: Nem tudom, hogy mit van mindenki fellázadva, elvégre Cristofelt nem véglegesen rakták vissza a villába csak 1-2 napra. Ha valaki nézte az előző szériákat, ott is történt ilyen. Nyilvánvaló, hogy nem helyezik újra játékba. A kufircolásra annyit, hogy remélem aki ezt írta Gigit és Jerzyt, előtte Ágicát és Leót és a többiek is ugyanígy megszólta.Szerintem ez teljesen lényegtelen. Amúgy meg nem kötelező nézni a Belevalót, mivel ezt a részt csak ott mutatják ugyebár... Arról meg, hogy Cris milyen "külső információt" mondott el burkoltan csak annyit, hogy nem véletlenül... Lehetne mindenkinek annyi esze, hogy az RTL ezt direkt csinálta és igazából nagyon jól tették, mert sikerült ügyesen megkavarni a benti szálakat és ők pontosan ezt is várták. Cristofel egy megosztó személyiség aki szórakoztató tud lenni még akkoris ha ezt a primitívségével és a butaságával éri el... várható volt, hogy az érte rendezett kampány utána időnként beküldik, hogy ne legyen már olyan unalmas bennt a villalét...
2011-11-05 21:34:47
Név: Már megint egy országnak kell nézni, hogy Cristofelék hogy kufircolnak, ez borzalom!!!!
2011-11-05 20:37:07
Név: Felháborító hogy Cristofel visszament a villába. Elég lett volna max. 1 óra, hogy tisztázzák Veronikával és Eszterrel. Ezért kár volt beengedni 24 órára, hogy megzavarjon mindenkit. Kint a helye, max. Veronika szülinapjára jöhetne be 1 órára. Borzalom, akkor visszajöhetne a Szűz fiu és Melinda is, és bárki kiesik, visszajönne. A nézők ha valakit kiszavaztak, annak semmi keresnivalója nincs bent!!!!!
2011-11-05 20:23:07
Livi: Nem hiszem hogy csak engem zavar, hogy ilyen csúnyán beszélnek a villalakók főleg a lányok.
2011-11-05 16:49:32
Jóbarát: Veronika a rózsaszín ködtől nem látsz, vegyél fel szemüveget!
2011-11-05 16:28:57
farkasne: Az az ostoba kis liba Veronika megint bejött a csöbe. Úgy kell neki, megfogja ezt még keservesen bánni. Eddig még minden pasija otthagyta, mert ö vonzza a link alakokat. Pedig tapasztalata a férfiakkal van már elég, dacára fiatal korának.
2011-11-05 14:43:46
Lné: Szégyen! Amit a Cristofel, és az Annamari a villában művelt, undorító. Cristofel egy pszichiátriai eset! Téveszmés gondolkodása, tettei vannak! Hogyan kerülhetett a villába? Csak a butácska tinik szavazhatták be. Nem tudodja mi a helyes, és mi a nem. Nem tud viselkedni, ellentmondásos /a normálissal ellentétes/ dolgokat művel. Minek kellett újra beengedni a villába? Téveszmés Őrült. Az Annamari sem mutatja a normálisnak mondott gondolkodását, és viselkedését. Lusta disznó! Az is felháborít sokunkat, hogy egyáltalán mit csinálnak a villában a semmin kívül? Csak keverik a sz...t. Miért nincs rendszeres takarítás /napi/, vagy rendszeres főzés, sütés? Aki nem tesz azért, hogy legyen, az ne is egyék! Könnyű kész kaját, nyerset, vagy főttet enni állandóan, minden anyagi megtakarítás nélkül, gondtalanul. A kukacok mászkáltak a szemetesben, a mosatlanban. A hálószoba is egy kuppleráj! Tiszta fertő! Ez sajnos az Rtl-nek is szégyen, hogy ilyet bemutatnak! Ezt tanítják másoknak?
2011-11-05 13:55:40
Ági4ever: Hogy küldhették vissza Cristofelt a villába???????????? Azért kérdezték a nézőket, hogy bemenjen, vagy sem, mert tudták, hogy mire fog a többség szavazni! Ezzel megsértették a villaszabályzatot, miszerint nem lehet külső információt bejuttatni,amit ő mégis megtett!! Igaza volt Attilának, hogy azonnal küldjék ki !!!!! Arra pedig, hogy aki pornót akar nézni vannak megfelelő műsorok!!! de ez lehet csak a kisebbség véleménye
2011-11-05 13:09:24
Név: veronika masokat tehenez le de sajat magat nem latja milyen koca
2011-11-05 12:59:49
karcsika: Az hogy ez a kubainak mondott primitív sötétség visszamehetett,a fizetős nézők szembeköpése volt. Akik azért szavaztak Csabára hogy ne kelljen nézni ezt a buta,önelégült embert,visszakérhetik a szavazataik árát?
2011-11-05 11:25:46
???????: Gratulálok! Volt értelme ezt az öntelt kis hólyagot visszaküldeni? Remélem, belátják a szerkesztők, hogy nagyot hibáztak! Cristofelt a szex utáni vágy hajtja, ő még pasi palánta és nagyon sok fogalommal nincs tisztában, van bőven tanulni valója. Ha szülein valóban segíteni akar, akkor erre törekedjen, mert a csillogás, a fény hamar mattul, lásd, előző lakók és akkor az RTL sem küld kocsit érte, s nem hívják bulikba sem. Eddig is csúnyán beszéltek, Cristofel még tett rá néhány lapáttal. Veronika sem egy észlény, a – szex utáni - vágyai hajtják és már mindent meg is bocsájtott. Mi van a főzési tanfolyammal? Ez engem jobban érdekelne, mit produkáltak a lányok? Szeretném, ha nem durvulna tovább a játék. A villamester ne csicskáztasson, másként szerezzen tekintélyt. Vera a legidősebb talán a lányok közül, másként közelítsen, mert jól megkapta a magáét, amit adott, azt vissza is kapta! Különben sajna ez a valóvilág, az ifjúságnak nem erős oldala a maga körüli rendrakás!
2011-11-05 11:13:56
xxx: Örülünk,hogy beengették kicsi Jar-Jarhoz a menő manót,de ő már kiesett!Nem szeretjük Attilát,de igaza van!Menjen haza!
2011-11-05 10:54:17
Név: "A kubai csődörnek nem egyszerű visszaférkőzni Veronika bizalmába a titoklevél után." Hát igen, kellett hozzá néhány perc!
2011-11-05 07:46:34
Manyi: Először fordult elő velem, hogy öfi közben kikapcsoltam a tv-t. Annyira irritál ennek a makogó majomnak a viselkedése, ráadásul Veronika is csak nyávogni tud mellette, hogy jobbnak láttam nyugovóra térni. Pedig Veron úgy magában néha még szimpatikus is tud lenni. Egyébként feltűnt valakinek, hogy a múltkor megmutatták a szavazás állását fényképekkel, most meg hiába vártam? Miért favorizálja az RTL ezt az ősbunkót????
2011-11-05 07:13:33
katka-batka: Gergő jól játszik és nem gonoszkodik.Persze vannak még mások is,akik nem rosszindulatuak társaikkal,de kevesen.Sheri,Eszter és Csabi nem gonoszkodik Gergőn kívül.A többi villallakóról ez nem mondható el.Még Fecó is csűr-csavar,hallgatózik,pletykál ki tudja milyen szándékkal! Kinga kaphatna már büntetést a folyamatos csúnya beszédért.Minket, nézőket sem tisztel meg ezzel a magatartással.Kellemetlen hallgatni a közönséges,ordenáré rikácsolását.Milyen öregasszony lesz ez a nő? Hogyan várja el maga felé a tiszteletet ha ő senkit,még minket nézőket sem tisztel?Írja le 100 -szor,hogy tisztelem a társaimat és a nézőket , nem viselkedem trágár,alpári módon!Vera magatartása nem sérti a nézőt,az a műsor része,de Kinga rikácsolása túlmegy a jóízlés határán. (Nem vagyok prüd,egyszer-egyszer kicsúszhat a száján bárkinek egy obszcén kifejezés,de Kinga mást sem tesz,mint ordibálva káromkodik vagy becsmérel(leugat)valakit.Mások is csúnyán beszélnek de Kinga élen jár,ezért kell példát statulálni.
2011-11-05 01:07:19
Tüncike: Éppen online adást nézek, Csaba nagyapjáról mesél. Miért nem nézhetem? Az összefoglalóba úgysem teszitek be! Akkor meg nem mindegy nektek!
2011-11-05 00:57:31
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...