Oldal töltődik
DYÁT HÍVTA PÁRBAJRA A KIVÁLASZTOTT ESZTER

DYÁT HÍVTA PÁRBAJRA A KIVÁLASZTOTT ESZTER

RTLKlub.hu | 2011. november 2., szerda | Napló (vv5)

A Villa Plázacicája nem érzi indokoltnak, hogy ő kapta a zöld kendőt, hiszen nem volt még komolyabb konfliktus közte, és kihívója között.

A Kihívás eseményei:


Balázs köszöntötte a jókedvű villalakókat, akiknek az este komolysága sem tudta kedvét szegni, még akkor sem, amikor Eszter kijelentette, hogy már eldöntötte kit hív Párbajra.

Eszter kiment a riportszobába, ahol a többi lakó nem hallhatta, hogy miről beszélget Balázzsal. A Karrierista lány elmondta, hogy nem bánta meg, amit Cristofellel kapcsolatban tett, ő ugyanis egyenes emberként vállalja a döntéseit, akkor is, ha azok hibásak voltak.

Attila, bár saját bevallása szerint alig beszél Eszterrel, úgy gondolja, hogy a Párbaj kihívója mindig hiteltelenné teszi magát konfliktusai közben.

Péter Balázs kérdésére válaszolva elmondta, hogy ha Eszter visszajönne a Párbajról, akár közelebb is kerülhetnének egymáshoz. A Valóságshow veteránnak nincs konkrét problémája a Karrierista lánnyal, de azt ő is elismerte, hogy nagyon rosszul alakította dolgait a Villában.

Természetesen szóba került a konfliktus, ami Esztert ilyen nehéz helyzetbe sodorta, ennek kapcsán Veronika mondta el, hogy még mindig nem tudott megbocsátani a lánynak, sőt ha lehet kapcsolatuk azóta csak tovább romlott.

Eszter három perces monológjában először Dyára tért ki, akit kedvesnek tart, de nagyon sokszor nem ért egyet azzal, ahogy a Plázacica viselkedik. Dyán kívül még három név merült fel a Karrierista lányban, Veronikának, Verának és Shadinak volt még esélye, hogy megkapja a zöld kendőt, de végül Eszter Dya nevét mondta ki. A kihívott explaymate nem tartotta indokoltnak a döntést, hiszen szerinte még egy konfliktusa sem volt a jogász lánnyal.


Az Összefoglalóban történt:

A Na mi van öcsém című Villaújság napindító értekezlete után Vera elindult témát keresni és jó munkaerő révén megfogadta a napi főszerkesztő Veronika tanácsát, hogy először képeket készítsenek az újságírók, hiszen az tudja szolgáltatni a témát a cikkekhez. Az Érzékeny lelkű lány többek között lencsevégre kapta fürdés közben Kingát, amin a Cselszövő lány nagyon felidegesítette magát. Mindenkinek letette a nagyesküt, hogy ha viszontlátja magát félmeztelenül az újságban, akkor bosszút fog állni azokon, akiknek közük volt hozzá.

Az önök döntése alapján Vera piknikezni hívhatta néhány lakótársát, Péter, Gergő és Attila mellett Esztert hívta az udvaron tartott kis uzsonnázásra. A beszélgetés természetesen nem szólhatott másról, mint a Kihívásról. Mindenki tanácsokkal látta el Esztert, és a játékosok végig is zongorázták szinte az összes lehetséges variációt. A fiúk leginkább Shadira akarták rábeszélni a Karrierista lányt, Attila még arra is képes lenne, hogy ebben az esetben Shadi mellé álljon, hogy tudatosan elrontsa az arab fiú kampányát.

Később egy feladatot is kaptak a villalakók, amiben meg kellett nevezniük, hogy kit ajánlanának leginkább Eszternek lehetséges Párbajellenfélként. A legtöbben itt is Shadi nevét mondták, amire a Fletörekvő fiú egyből védekezni kezdett. Péter azonban most sem mutatta meg a kártyáit, csak annyit mondott, hogy felőle bárkit kivihet Eszter, csak ne Veronikát. Ezen Vera teljesen kiakadt és féltékenységgel vegyült értetlenséggel állt a dolog előtt.

A játék történetének sokadik üvegezését a nyugiszobában játszották a villalakók, ahol Kinga bevallotta, hogy a villapasik közül testileg leginkább Gergő jön be neki, de ha kapcsolatról lenne szó, akkor Attilát tartaná esélyesnek. Az Összeférhetetlen fiú bár nagyon szerette volna, nem tudta elhinni ezt Kingának, és arra gyanakodott, hogy Kinga tudatosan akarja szívatni ezzel.

A játékosok megkapták a Mi van öcsém című lap második számát, amelynek tartalmából több vita is kerekedett. Kinga azonnal kitépte félmeztelen paparazzi képét az újságból és lehúzta a wc-n. Ezután Gergő felolvasta Veronika anyagát, amely Dya villalétéről szólt, a cikk szerint az egykori playmate nem érzi jól magát a Villában, így mindenkinek jobb lenne, ha kiesne a játéból. Dya rögtön tudta, hogy Veronika ezt nem magától írta, így az ötletgazda Verának esett neki, aki viszont nagyon csúnyán kiosztotta a Villa Plázacicáját.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Teri: Nem Eszter nem tudott beilleszkedni, hanem a többiek nem fogadták be! Ég és föld a villalakók és Eszter között (kivéve Csabát, mert Ő is okos, inteligens, habár Eszter felülmúmulja)! Ezért nem fogadják be egyiket sem igazán!
2011-11-05 12:46:18
Adri: Remélem az a tehén Eszter kint marad. A legelőn a helye.....XD
2011-11-05 11:38:28
Bubu: Sziasztok. Felháborító,hogy milyen kosz,rendetlenség van a villába. A tisztelt szerkesztők nem látják! A villamesterre sem hallgatnak,hogy takarítsanak. Ilyen igénytelen társaság még nem volt a ww.-k történetében.
2011-11-05 08:14:47
Zsebi: Remélem ez a rettenetesen buta Dya kinn marad.
2011-11-03 09:15:07
Név: Dyácska szörnyű ostoba vagy! Annyira sötét vagy, hogy fel sem fogod, hogy micsoda intellektuális különbség van közötted és Eszter között. Egy rózsaszín plázavílágban élsz!Mi lesz veled ha nem tartanak el? Hiszen egy összefüggő, értelmes mondatot nem tudsz eldadogni! Se alanya se állítmánya a gondolat nélküli mondókádnak.Kb olyan feladatra leszel alkalmas, amit a villában kaptál. Lehetsz WC-s néni! Csak első nap kirúgnak onnan is, ha megkérdezed, hogy ki mit csinált a mellékhelyiség magányában.
2011-11-03 00:25:17
online 12 óra 25 perc: Attila! Nagy csalódás vagy, ahogy a Dyácskának nyalsz!Ezt a segghülye, értéktelen kis libát nyomod, mert a kocsmatündérbe(csicska-Kinga) vagy szerelmes! Megőrültél?
2011-11-03 00:17:22
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...