Oldal töltődik
MEGJELENT A "NA, MI VAN, ÖCSÉM" ELSŐ SZÁMA!

MEGJELENT A "NA, MI VAN, ÖCSÉM" ELSŐ SZÁMA!

RTLKlub.hu | 2011. november 1., kedd | Napló (vv5)

Zajlik az élet a Villában: a lakók elkészítették a Villaújság, a "Na, mi van, Öcsém" első lapszámát, a múlt heti "csíkosok-kockások" versenyének győztesei pedig egy rövid kirándulás erejéig elhagyhatták a Villát.

Elindult a Villaújság, sőt: tegnap meg is jelent az első száma. Shadi lett a főszerkesztő, és mivel a lap profilja alapvetően bulvár, nem kellett messzire menniük az anyagért, a téma úgymond a laminált padlón hevert. Természetesen, nem ment minden zökkenőmentesen, hiszen Dya már az első napon elkésett.

Néhány napja Eszter a főszereplő a Villában: e kitüntető címet, valamint a Kiválasztottságot alapvetően Cristofel levelének köszönheti. A Kihívás előtt a Villalakók úgy döntöttek, hogy a művészet, egészen pontosan a bábművészet segítségével megpróbálják tisztázni az Eszterrel kapcsolatos érzéseiket és ellenérzéseiket. A szembesítés azonban nem segített Eszter helyzetén, sőt: újabb ellenséget szerzett, Vera személyében.

Időközben kijött a nyomdából a "Na, mi van, Öcsém" első száma, amelyet a Villalakók nagy örömmel vettek kézbe. Kivéve Fecót, aki alaposan kibukott Attila róla szóló cikke miatt. Ráadásul nem Attilára, hanem Péterre haragudott meg, mivel Péter abszolút mértékben igazat adott a szerzőnek.

A múlt heti csíkos-kockás versenyben a kockások nyertek, ezért ők hagyhatták el tegnap este a Villát. A kockás csapatba tartozott Shadi is, így neki is mennie kellett volna, a Kiválasztás alatt azonban súlyosan megszegte a Villaszabályzatot. A büntetése az volt, hogy nem tarthatott a többiekkel, viszont választania kellett valakit maga helyett a másik csapatból. Shadi Veronika és Eszter között vacillált, végül Esztert választotta.

Élményfürdős élményeket gyűjtöttek a kockások: a pancsolás és csúszdázás közben azonban most is jutott idő a konfrontálódásra is. Ezúttal a két szőke, fürdőruhába bújt bombázó, Kinga és Seherezádé rúgták össze a port.

Míg a győztes csapat tagjai az élményfürdőben szórakoztak, vagyis inkább balhéztak, addig a Villában maradt lakók sem tétlenkedtek, megtréfálták Shadit.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...