Oldal töltődik
SHADI LEHET ESZTER PÁRBAJELLENFELE

SHADI LEHET ESZTER PÁRBAJELLENFELE

RTLKlub.hu | 2011. október 31., hétfő | Napló (vv5)

A Kiválsztás után elindult a találgatás, hogy kinek kell a leginkább tartania a szerdai Kihívástól, a villalakók többsége Shadit tartja a legesélyesebbnek.


Lezárult a csíkosak és a kockásak versengése, így végre beszélhetett egymással az összes villalakó. Meg is próbálták tisztázni egymással az elmúlt hét sérelmeit, de ezek a beszélgetések újra felszakították a gyógyulásban lévő sebeket, ezért Shadi úgy döntött meditációval segít a teljes csapaton. Az arab srác terápiája Seherezádéra volt a legnagyobb hatással, akiből a meditálás alatt kiszakadtak a nagymamája elvesztése miatti érzelmek. A Villa Szenvedélyes nője nem is bírta végig a foglalkozást, könnyeivel küszködve vonult félre a hálóba, hogy kisírja magát.

Érdekes feladatot kaptak a villalakók, minden különösebb alkalom nélkül meg kellett ajándékozniuk egymást, de csak két lakótársukat választhatták. Attila előre megkérte Fecót, hogy ha Csabát meg szeretné ajándékozni, akkor ne ő legyen a másik, mert semmilyen viszonylatban sem szeretné, hogy egy lapon említsék őket. Fecó ennek ellenére a két fiút ajándékozta meg, ráadásul ugyanazzal lepte meg a Helyes és az Összeférhetetlen pasit, ami csak olaj volt a tűzre, így Attila ismét megharagudott a Villa Dumagépére.

A Kiválasztás után egyből elindult a találgatás, hogy Eszter kit hívhat ki. Dya biztosra veszi, hogy ő vagy Shadi kapja majd szerdán a zöld kendőt, de Vera is veszélyben érzi magát. Érdekes módon Pétert jobban megviselte a Kiválasztás, mint Esztert, a Valóságshow veterán Attilának fakadt ki Fecóval kapcsolatban. Péter nem érti, hogy a Villa Dumagépe miért keresi a társaságát és barátkozik vele, ha egyébként minden lehetőséget megragad arra, hogy kifejezze, nem szeretne tovább vele együtt élni.

Este pizsamabulit tartottak a lányok, ahol egy üveg pezsgő után a pikánsabb témák is előkerültek. Felelsz, vagy mersz játékot kezdtek játszani a csajok, amelynek keretében Verának meg kellett csókolnia Pétert, sőt Eszternek végig kellett nyalnia a letakart szemű Attila arcát. Ezen az emberi érintéseket mindig kerülő Összeférhetetlen fiú teljesen kiborult.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...