Oldal töltődik
ESZTER LETT A MÁSODIK KIVÁLASZTOTT!

ESZTER LETT A MÁSODIK KIVÁLASZTOTT!

RTLKlub.hu | 2011. október 30., vasárnap | Napló (vv5)

A lakók vasárnap érzelmi alapon döntöttek. Nem beszéltek össze, de így is hét jelet sikerült összegyűjtenie a Karrierista nőnek.


A vasárnapi összefoglaló részletei:

Szombaton a kockásak ünnepelhettek, hiszen megnyerték a heti játékot. Jutalmul a csíkosak pedig sztárokhoz méltó bánásmódban részesítették őket. Vörös szőnyeg, luxusvacsora, kiszolgálás, fotók. Egyszóval mindent megkaptak, mi szemnek és szájnak ingere. A sztárfotókat pedig meg is kapta a csíkos csapat, feladatuk az volt, hogy minden képhez írjanak egy bulvárhírt, amit aztán el is olvastak a kockás csapat előtt.

Természetesen ment a csipkelődés, főleg Kinga mellein és Dya fáradt arcán kacagtak hatalmasat a lakók. Egy fotó azonban felkavarta a kedélyeket, méghozzá az, ami Veronikáról és Attiláról készült. A képen ugyanis úgy tűnik, mintha egy csók csattanna, a háttértörténetben azonban Kinga, Attila feleségekét szerepelt. Ez pedig újabb puffogásra és kibeszélésre adott okot a lánynak.

A kockás és csíkos csapat versengésének utolsó fordulója is elérkezett. Egy különleges szerencsekereket kaptak. Szerepelt rajta a kockás illetve a csíkos csapat neve, ha ezeket pörgették ki, akkor az adott csapat egyik tagjának vicces feladatot kellett végrehajtania. Ha pedig a +1 vagy -1 feliratot pörgették ki, akkor a pörgető csapata feladat nélkül, automatikusan kapott vagy vesztett egy pontot.

Eszternek, példának okáért annyi virslit kellett a szájába tömni, amennyit csak bírt. Hát, hatot bírt! Veronikának dekáznia kellett, eközben sikerült pár embert eltalálnia. Csabának erős paprikát kellett ennie, minek okán majdhogy nem tüzet okádott. Péternek tele kellett csipeszelnie az arcát, Kingának pedig vákuumot képezve a szájával, labdákat kellett kiszednie egy lavor vízből. Fecónak pedig kézen kellett állnia.

A pénteki online szavazáson úgy dönttetek a nézők, hogy zombi partival ünnepeljenek a lakók. Mivel ebben a buliban az a pláne, hogy beöltöznek a résztvevők, így a lakók is ezt tették. Mindenfélére fura maskarát öltöttek magukra a játékosok. Veronika kivételével mindenki nagyon örült a jelmezeknek és kiegészítőknek, a lány azonban retteg a zombiktól, és a vértől is undorodik. Végül mégiscsak engedett a muszájnak és magára öltötte a maskarát.

Annamari jelmeze volt a legmeggyőzőbb. Attila szerint azonban nem is kellett volna sem smink, sem művér a lánynak, elég lett volna, ha csak magát adja. Mindeközben pedig Veronika továbbra is próbált elkészülni, kisebb nagyobb sikerrel, végül aztán mégiscsak zombivá vált ő is. Az öltözködés után zombi divatbemutatót tartottak. Attila pedig úgy ráijesztett Veronikára, hogy a lány, ha tehette volna, egészen hazáig szaladt, de így, csak a kertben futott pár kört. A lányok természetesen azonnal kiakadtak, mondván ez csak mű hiszti.

Veronika Péterrel, Seherezádé természetesen Gergővel múlatta az időt az este nagyobb részében. Meglepetés volt azonban, hogy Kinga és Attila is sok időt töltött együtt, végre kibékültek egymással.

A második Kiválasztás részletei:


Lilu beköszönt a Villába, és közölte a lakókkal, hogy mi várható az este folyamán. A lakók nem tudták, hogy mi várható, de sejtették már. A műsorvezető, ahogy az lenni szokott kedvesen elbeszélgetett a lakókkal, majd elkezdődött a Kiválasztás.

A lakók egy lapra írták annak a nevét, akivel nem szeretnének tovább együtt élni a Villában. Miután ez megtörtént a szokásos kisfilmek vetítése következett, ahol megbeszélték Liluval a felmerülő problémákat, konfliktusokat.

Attila születésnapi kisfilmével kezdtük. Miután megnéztük, Attila elárulta, hogy nem akarta azt az érzelmesebb arcát megmutatni. Mondván: Még a végén valaki megszeret! Kinga elárulta, hogy aznap azért nem ölelte meg, mert összevesztek pár nappal előtte és nem érezte volna őszintének a dolgot. Veronika volt az egyetlen, aki odament Attilához, és megvigasztalta, elmondta, hogy tudta, hogy a fiú bizony érzelmi analfabétának számít a Villában, és nem akarta, hogy a születésnapját is elrontsa.

Veronika és Cristofel vacsorájáról nézhettünk meg egy újabb kisfilmet. Itt Shadi dühkitörését nézhettük meg újra. Miután ezt is megvitatták Csaba visszatéréséről nézhettünk meg újabb filmet. Veronika elmondta, hogy nem akarta elhini a veszteséget, állítása szerint megfordult a fejében, hogy kimegy Cris után, de jött az a bizonyos levél. Fecó ellenben rettenetesen örült, hogy a Helyes pasi jött vissza. Attila elárulta, hogy szerinte mártírt csinált Csabából, ezért eshetett ki a Skalpvadász. Péter szerint egyszerűen „túltolták” a fiút.

Ez után jött a „Cristofel levele” című kisfilm, ami hatalmas port kavart a Villában. Még most, egy hét távlatából is felkavarja a kedélyeket. Kinga azt mondta, hogy ő nem gondolta volta, egy több diplomás nőről, hogy képes lenne belemenni egy tizennyolc éves „kisfiúval” egy afférba. Veronika pedig azt mondta, hogy szerinte Cris a hibás, de Eszternek sem fog egykönnyen megbocsájtani, hiszen kettőn áll a vásár.

Ez után a heti játékról nézhettünk megy egy bejátszást. Kinga és Attila ugye nem akart egy csapatban lenni, így Fecót választás elé állították. Attila elárulta, hogy azért szerette volna, hogy a Dumagép válasszon kettejük közül, hogy Kingát megbántsa ezzel is.

A reklám után újabb kisfilm következett. A csapatjátékban csapattagot kellett cserélni, Vera átment a kockásokhoz, Eszter pedig a csíkosokhoz a hét folyamán. Dya és Vera párszor összerúgta a port, ezt vitatták meg. Ezután Annamari és Attila közös fürdős produkciója volt porondon, ahol Annamari zavarba hozta a bájosan feszengő Attilát.

A vicces jelenetek után pedig elkezdődött a kő kemény Kiválasztás:

Veronika: Nyíltan utálják egymást Dyával, de szerinte rosszabb, ha valaki, akivel jóban van, az hátba döfi, Eszternek nem tud megbocsátani. Eszterre tette a kiválasztó jelét.

Fecó: Idézőjeles barátjának mondja magát a Kiválasztottja. Ő Péter.

Péter: Taktikai szempontok alapján rakta a jelét Kiválasztottjára. Kihúzza magát a döntések alól, kihúzza magát a játékból. Fecót jelölte.

Attila: Érzelmi alapon döntött az elmúlt két hét alatt alig beszélgetett vele. Állítása szerint megdöbbentő lesz a jele. Eszterre tette, Veronika miatt.

Eszter: Érzelmi alapon döntött. Többszörösen megsértette Kiválasztottja az érzéseit. Egy időben mentek be a Villába, de mégis messze érzi magát tőle. Ő Shadi.

Annamária: Két fiún gondolkodott: Shadin és Attilán. Végül utóbbi mellett döntött mivel sokszor rossz helyzetbe hozza őt.

Seherezádé: Jelét üzenet jelleggel tette a Kiválasztottra. Ne bújjon álarc mögé, ezt szeretné mondani Seherezádé a jellel. Attilára esett a választása.

Shadi: Távol áll Kiválasztottjától. Nem ért egyet a játékstílusával. Ő Eszter.

Vera: Konfliktusai vannak Kiválasztottjával. Hisztieit sem tudja már tolerálni. De ma mégsem ő az, akire jelét teszi, hanem az, aki egykor közel állt hozzá. Ő Eszter.

Dya: Nem bírja elviselni Kiválasztottját. Villán kívül szeretné tudni Verát.

Kinga: Kétszínű emberre tette jelét. Idegesíti Kiválasztottja. Ő Eszter.

Csaba: Érzelmei alapján döntött. Eszterre tette a jelét.

Gergő: Két névre gondolt. Eszterre és Shadira. De Eszterre tette a jelét Veronika miatt.

A lakók tehát úgy döntöttek, hogy Esztert küldik Párbajra. A lány felvette a zöld kendőt, elmondása szerint meglepődött, hogy ilyen sok jelet sikerült begyűjtenie, de úgy érzi, hogy minden a miatt a bizonyos levél miatt van. Csabától és Verától esett neki egyébként a legrosszabbul a jel.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...