Oldal töltődik
SONKABALHÉ ÉS ERŐPRÓBA A VILLÁBAN!

SONKABALHÉ ÉS ERŐPRÓBA A VILLÁBAN!

RTLKlub.hu | 2011. október 29., szombat | Napló (vv5)

Vasárnap este a Villalakók újra egymás szemébe mondhatják, hogy ki az, akivel nem szeretnének tovább együtt élni.

Tegnap reggel Shadi éhesen ébredt, de nem úgy általában éhesen, hanem pontosan tudta mire lenne szüksége a szervezetének. Egy finom sonkás szendvicsre. Már előre elképzelte milyen jó lesz beleharapni a tápláló reggelibe, de biztos, ami biztos, megkérte Seherezádét, hogy hagyjon neki hozzávalót. Aztán újra megkérte. És újra. Végül kirobbant a ValóVilág első sonkabotránya.

A lányoknak tegnap bátorságpróbán kellett megmérkőzniük, az egész hetes csapatverseny keretében. A próbán állatok is szerepeltek. A lányok nagyon hősiesen futottak a különböző állatokkal.

A fiúk kárörvendő mosolya pedig hamar lehervadt, hiszen nekik is meg kellett mérkőzniük egymással. Méghozzá egy háromfordulós erőpróbán. Az első feladat az volt, hogy mindkét csapatból egy-egy fiú kihúzta egy másik csapatba tartozó lány nevét és ezt a lányt kellett fekve kinyomni, mintha egy edzőteremben lennének. Gergő Dyát, Csaba pedig Veronikát emelgette, ezt követően Shadiék vasrúdat hajlítgattak, majd végül Gergő és Csaba ismét versenybe szállt, ezúttal Veronikát és Annamarit tartották kézben.

A két csapat versengése ezzel még nem ért véget. Tegnap már láthatták, hogy a Csíkos csapat megtarthatta saját Heti Hetesét, melyben a Villa híreit kommentálták, most pedig a Kockás csapat is lehetőséget kapott erre. Természetesen, ahogy tegnap az ellenfél, most ők is minden lehetőséget megragadtak a másik csapat ugratására, kritizálására, hát persze, hogy volt, aki megsértődött. Ám ez a hangulat meglepő módon talán jót tett Gergő és Seherezádé kapcsolatának.

A két csapat közötti versengést tegnap a Kockásak nyerték, ezért nekik járt a szokásos luxus ellátás. Ezúttal azonban nem csak egy fenséges vacsorát kaptak. Egy vörös szőnyeges partin ünnepelhettek, ahol a Csíkosak szolgálták ki őket egész este, és fotókat is készítettek a sztárokról.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...