Oldal töltődik
GERGŐ ÉS SEHEREZÁDÉ TOVÁBBRA IS VONZÓDIK EGYMÁSHOZ

GERGŐ ÉS SEHEREZÁDÉ TOVÁBBRA IS VONZÓDIK EGYMÁSHOZ

RTLKlub.hu | 2011. október 28., péntek | Napló (vv5)

A szerelmespár már nem él rózsaszín felhőben, és nem is tisztáztak minden problémát, de az érzések nem változtak. Veronika végre összeveszett Eszterrel. Attila és Kinga bókolás közben is tudja sértegetni egymást.

Gergő és Seherezádé között napok óta nő a feszültség, ezért a nyugiba vonultak, hogy megpróbálják megbeszélni a problémáikat. Seri szerint Gergő az utóbbi két napban nagyon megváltozott, agresszívebbé vált, az Alfahím viszont barátnője csapattagjai miatt van kiakadva. A Szenvedélyes nő nem veszi olyan komolyan a játékot, ezért sem érti Gergő hozzáállását a két csapat közti viszonyhoz. Seri szerint egyoldalú volt a beszélgetés és főleg Gergő problémáit tudták tisztázni, az övét nem igazán. De a vonzalom megmaradt. Ahogy Veronika érzései is. Veronikának még mindig fáj, amit Cristofel tett vele, de ezt nem mondhatja el neki. Ezért Péternek panaszkodott könnyek között, mert nem tudja feldolgozni a történteket.

A Villalakók szegénységi bizonyítványt állítottak össze egymásról. Dyának, Veronikának és Kingának is rosszul esett a végeredmény, Veronikának különösen Kinga véleménye fájt. Alekosz exe végre kiengedte a felgyülemlett dühét Eszterrel szemben, a vita nem fajult el, a Karrierista elfogadta Veronika álláspontját, de megvédte magát a vádakkal szemben.

A lányoknak félre kellett tenni sérelmeiket, mert ismét összemérték erejüket a csíkosak és a kockások, ezúttal pókfociban, és a csapatnak össze kellett tartani. Péter kommentálta a mérkőzést, nem minden rosszindulatot mellőzve.

A csapatok Villa-Heti hetest játszottak a ValóVilág aktuális híreit alapul véve. Szóba került Annamari és a malac, valamint a malackodás Attilával, Kinga plusz kilói és az örök téma, Gergő és Seherezádé kapcsolata. Dyáról is lehullt a lepel Attila szerint. Az Összeférhetetlen vérig sértette a Villalányokat.

Hogy ismét béke költözzön a Villába, a lakóknak bókolásból kellett versenyezniük egymással. De visszafelé sült el. Attila és Kinga ebben a feladatban még jobban tudták sértegetni egymást, mint korábban bármikor. Kínos csend ült a nappalira az első percben, de aztán nevetés tört ki, majd Shadi rászólt Attilára, hogy tartsa tiszteletben Kingát. De ez sem vezetett semmi jóra, az Összeférhetetlen leleplezte a Cselszövőt, titkokat árult el, így a játék még jobban elfajult. A játékot Kinga nyerte. De a feszültségnek itt nem volt vége. Leginkább Dya borult ki azon, hogy mindenki hisztisnek tartja, de Seherezádéval is tisztáznia kellett néhány dolgot Kingának.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
laci: gergo nyerye meg a vallo vilagot
2011-12-08 11:45:24
Név: sheri a csajoknak aszt montad mar nemakarsz semmit a gergotol.asztan megis .egy hazug hisztis buta liba vagy.a nevetesed idegesito mint egy majom. fujj.ki vele a villabol.
2011-11-05 20:29:22
Vivi: Dya egy nagy szar! Nem tudom mit keres még ott:S vagy egyáltalán minek ment be?!!!
2011-10-29 22:18:28
Név: Nem tudom miért van még bent Dya!?
2011-10-29 22:17:39
Kri: Dya hisztijeinél és Veronika vinnyogásánál nincs fárasztóbb szerintem.
2011-10-29 21:22:24
Kavics: Péter egy szarkeverő kis féreg,mert semmi másban nem tünhetne ki,se a külsejével,se az eszével,se semmivel,ergó,a többieket fikázza és ugrasztja egymásnak,a lényeg : ő mindig a semleges és barátságos kivülállónak tünjön,persze mindig azzal a marhanagy haver akivel dumál éppen.Mindenki megeszi a dumáját,még a magát dörzsöltnek képzelő Gergő is! Veronika alulról a harmadik legprimitivebb ember a villában,ezért fog sokáig benn maradni,mindenki manipulálhatja és egy szavazat is számit!
2011-10-29 20:39:44
Név: Nem értem mit néztek, a cseh kettőt? Érdekelne, miért tartod normálisnak az Attila viselkedését a Shadiéval szemben???? Azért mert egy gusztustalan, rosszindulatú bunkó gyökér? Ó nem viselkedik bántóan?!!! Folyamatosan uszítja egymásra az embereket!! A figyelmeztetést ő érdemelné. Ha nekem így udvarolna egy pasi, már rég pofán vágtam volna, remélem Kinga idekinn pótolja, amit most mulasztani kénytelen. Ez egy pszichopata őrült. Shadi csak az igazat mondta, Veronika produkciója tényleg kurvásra sikeredett. Nem ez volt a feladat.
2011-10-29 20:32:10
Név: Egyetértek. Attila és Péter a villába született. Ha a mai napon értékelitek a kockás és a csíkos versenyzők szereplését azt sem kellene elfelejteni, hogy ugyan a kockások teljesítettek jobban,de a csíkosok voltak számunkra (nézők) szórakoztatóbbak. A csíkosok játszottak, könnyedén és tudták dícsérni a másik csapatot. Míg a másik, nyerő kockás csapat Shadi tagja ha pontozott nagyon részrehajló volt, olykor bunkó pl: Veronika esetében. A játék nem arról szól, hogy a másik féllel bántóan viselkedünk. Ezért Shadi kaphatna figyelmeztetést!Igaz Attila is túllőtt a célon Kinga esetében de olyan bravúrosan oldotta meg a feladatot, hogy az mégsem tűnt annyira neveletlennek, mint Shadi szerencsétlen viselkedése. Ebben az Attila-Kinga vallomás játékban mindkettő szereplő ügyes volt.Azonos pontot érdemeltek volna. Attila úgy udvarol, mint egy kamasz! Kinga meg sem érdemli, mert nem érzi,ami(aki) a szavak mögött van.Gergőnek jót tett a csíkos fiúkkal való együttműködés.
2011-10-29 20:18:46
Tibike: Veronika 1 olyan nő aki szeret szerepelni! egy hülye r.....c! nem való a villába inkább pornózni kellet volna mennie ennek a töltött szájú csúf Donáldnak! :) Úgy néz ki felűröl mint a kacsa alúról!!! :)))))
2011-10-29 20:14:36
Tibike: Veronika 1 olyan nő aki szeret szerepelni! egy hülye r.....c! nem való a villába inkább pornózni kellet volna mennie ennek a töltött szájú csúf Donáldnak! :) Úgy néz ki felűröl mint a kacsa alúról!!! :)))))
2011-10-29 20:14:31
pepi: Veronikába sajnos annyi ész sem szorult mint egy csótányba. Hihetetlen, hogy mennire primitív nő. Péter viselkedése undorító. Nagy embernek szeretne látszani, de sajnos egy gyáva nyúl.
2011-10-29 19:38:19
Név: majoranna te miről beszélsz Attila és Péter a villába született
2011-10-29 19:32:17
Név: veronika egy buta liba csak a nevet mentbe egy szajha alekoszal is elso ejel az agyban ment haza vele
2011-10-29 18:58:31
majoranna: Attila meg Péter nem vagytok a villába valók. Gusztustalan,pletykás, rosszindulau egyének vagytok.
2011-10-29 18:32:37
Név: A legvalódibb zombi dijat nyerte:Kinga
2011-10-29 14:00:00
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...