Oldal töltődik
ANNAMARI MEGTALÁLTA ATTILA GYENGE PONTJÁT

ANNAMARI MEGTALÁLTA ATTILA GYENGE PONTJÁT

RTLKlub.hu | 2011. október 27., csütörtök | Napló (vv5)

A csapatok Esztert és Verát nyugodt szívvel elcserélték, Vera és Dya egyre nehezebben viselik egymást, Annamari pedig jó cél érdekében meztelenkedett.

A Villalakók tesznek róla, hogy valaki folyamatosan büntetésben legyen, most éppen Kinga a soros, aki folyton az ellenfél területén tartózkodott, ezért büntiből asztalként kellett funkcionálnia. Dya megkapta azt a katonai rádiót, amit már Veronika is viselt, mert sokat suttogott és előfordult, hogy a mikroportját is elhagyta. Dyának időnként jelentést is kellett adnia, a Plázacica szerint ő egy hisztis katona lenne, és igaza van. Veronikát a sok csalódás után végre öröm is érte, kapott egy busifát, amin kedvére búsulhat, hogy könnyebben túlessen a nehéz pillanatokon.

A csíkos és a kockás csapat kellemetlen helyzetbe került. Egy-egy játékost át kellett adniuk egymásnak, azt a játékost, aki a legkisebb veszteség lenne a tagok számára. A csíkosok, köztük a legnagyobb manipulátorokkal, Attilával és Péterrel azonnal meglátták a lehetőséget ebben a helyzetben, vagyis hogy ellenséges vonalak mögé küldhetnek valakit maguk közül. A kockások közben megszavazták, hogy Eszter menjen, mert ő hiányozna legkevésbé. Eszter ezen teljesen kiborult, sírt, mert úgy érzi, senkivel nem beszélhet és nincs lehetősége megvédenie magát. A csíkosok sokáig tárgyaltak, Péter, Attila és Vera volt esélyes. Végül Verára esett a választás, az Érzékeny lelkű gond nélkül elvállalta, a többiek pedig úgy engedték el, hogy lélekben maradjon csíkos! Eszter átállás után is sírt, új csapattársai nyugtatták.

Megkezdődött a csapatjáték az új felállásban. A csapatoknak hat-hat medált kellett elrejteni egyik tagján, a játékosok pedig nem voltak szégyellősek. Veronika zavarba jött attól, ahogy Csaba megmotozta, állítása szerint utoljára Cristofel került ilyen közel hozzá. Péter nem járt ennyire jól, ő Shadit motozta meg. A következő fordulóban paradicsomlevest kellett lefetyelnie a játékosoknak, a cél a minél nagyobb mennyiség elfogyasztása volt. Eszter elvállalta, hogy alanya lesz annak a feladatnak, aminek célja, hogy minél több vizet szívjanak fel a ruhájuk segítségével. Ezzel szerette volna jobban elfogadtatnia magát a többiekkel. Ellenfele Csaba volt. A csíkosok megnyerték a játékot, amit az ellenfél csapatában lévő Kinga nagyon nehezen viselt, Dyával együtt. Attila és Péter viszont vérszemet kapott tőle.

A csapatjátékokat azért vívják egymással a játékosok, hogy részt vehessenek egy kiránduláson, ami a nyertes csapat jutalma lesz a nézők döntése szerint. Mindenki nyerni akar, így, hogy tudják, hogy kimehetnek a Villából, még jobbban. Az egy csapatba került Dya és Vera egyre nehezebben viselik egymást, a két lány között vita alakult ki, sértegették egymást, azután is, hogy Annamari rájuk szólt, ne személyeskedjenek, mert a csapat érdekeit kell nézniük. Vera kivonult a szobából, a csíkosoknak panaszkodott, hogy nem bírja a nőket, Annamari utána ment és közölte vele, hogy ki szeretné zárni.

Annamari következő áldozata Attila volt, akin bosszút akart állni a nőkkel szemben elkövetett tettei miatt. Tudja, hogy az Összeférhetetlent az érintés és az intimitás hozza zavarba, ezért levetkőzött, amikor egyszerre zuhanyoztak a fürdőben. Közben olyan hangokat adott ki, mintha szexelnének és elérte a célját: Attila talán életében először tehetetlen volt és menekülni akart. De nem tudott és nem is mentették meg. Ám a rémálom nem ért véget a fürdőben, a hálóban is utolérte Attilát, amikor ráugrott az ágyon és kergette a hálóban. Ekkor már elszabadult a pokol és az Összeférhetetlen is beszállt a játékba. Elkapta a Fura lányt, a tombolás elől pedig társaik sem menekülhettek.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
halihó: Az Attila provokálja a játékostársait! Sokszor én is meg tudnám ütni! Meg is érdemelné!!!
2011-10-29 09:34:18
sdf: mi lesz zizivel őt majd meg eszik?Vagy már meg ették.
2011-10-28 17:13:17
katka-batka: Azt olvastam a Mandineren, hogy Esztert kizárná az ügyvédi kamara. Nem tetszik a kamarának, hogy sokat emlegeti a foglalkozását.Szerintem nem Eszter emlegeti sokat a foglalkozását, hanem a lakótársai. Elég szerencsétlenül alakul a bájos arcú,bizonytalan jellemű játékos sorsa. ÚGY LÁTOM, HOGY NEM ÉRZI JÓL MAGÁT BENT és most még az állása is ugrik. Annyit segíthetnétek neki, hogy megkéritek a játékosokat, hogy Eszter foglalkozását ne említsék, csak a nevén szólítsák,a keresztnevén beszéljenek róla a háta mögött.
2011-10-28 14:48:49
Alekosz: Szepen torekednek,en most el mendtem gorogbe. Minden korulmenyek kozott en nyertem.
2011-10-28 14:25:54
Név: Szinte minden játékosban van valami kedves és szerethető, főleg ha nem csak az összefoglalókat nézed! Nekem Eszter is kedves. Persze vannak hibái,de kinek nincsenek? Szeretne megfelelni, jól teljesíteni.legkevésbé Dya, Kinga és Shadi jönnek be. Csaba is inkább a negatív fele húz,de Ő nem lenne undok a többiekkel, ha nincs ez a rossz nyitás felé, melyet Attila féltékenysége generált. Attila színes egyéniség, hiányozna a villából.
2011-10-28 02:05:17
Név: Ma Vera és Eszter is egész normálisnak bizonyult a baromfiudvar többi tagjához viszonyitva!Amit sajnálok,hogy Attila nem volt tettrekészebb és nem húzta le a gatyáját,fenekét mutatva kiabálhatta volna Annamarcsának,látod ez mennyivel szebb nálad!!
2011-10-27 23:53:29
Zoé: Jelenleg a két igazán gáz játékos Kinga és Dya.Mindketten nagyon ostobák,hisztisek plusz még gyűlölködők is, ami igy együtt igazán, too much!
2011-10-27 23:48:08
daca Károly: Az a szomorú, hogy van az országba 37%-i emberke akik szavaztak Krisztoferre. Az igaz,hogy Csaba nyert, de sajnálatos, hogy létezik az országba 37 százaléknyi emberke akik egy ilyen palira szavaz mint Krisztofer!!! Két nagyon különböző egyéniség, amelyben Krisztofer a nullához áll közelebb. Szép volt Csaba!!! Drukkolok neked :-)
2011-10-27 22:06:49
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...