Oldal töltődik
VERONIKA NEM VETTE JÓ NÉVEN KINGA VISSZAVÁGÁSÁT

VERONIKA NEM VETTE JÓ NÉVEN KINGA VISSZAVÁGÁSÁT

RTLKlub.hu | 2011. október 18., kedd | Napló (vv5)

Fordult a kocka, az eddigi cselédekből úrnők lettek, Kingának pedig volt mit levernie Cristofelen. Veronika kiborult.

Seherezádé és Gergő első csókja és ezzel kapcsolatuk kezdete nem mindenkinek tetszik. Veronika hangot is adott annak, hogy nem igazán érti, hogyan változhatott így meg a helyzet, amikor Gergő egy másik lányba szerelmes? Alekosz exe és Seri összeszólalkozott a teraszon, mert Veronika nem akarta magában tartani a véleményét. Seri Kingának és Dyának mesélte el, ami történt, a Cselszövő szerint pedig azért nem tetszik ez a helyzet Cristofel barátnőjének, mert kezdettől fogva Gergő tetszett neki és féltékeny. Veronikát a lányok már nem tekintik barátnőjüknek.

Fecó megelégelte Cristofel egyszerűségét és úgy döntött, tanácsokat ad neki az udvarlásról. Szerinte nem azt kell hangoztatnia, hogy ágyba akarja vinni a nőket, a szívükre kell hatnia és elhitetni, hogy szereti őket. Cristofel nemcsak a kedveskedő szavakat, hanem a tekintetet, a gesztusokat is gyakorolta, de Fecó szerint 4-5 év, mire a kubai csődör teljesen el tudja sajátítani ezt a tudást. Cristofel a riportszobában elmondta, hogy nem vette jó néven a kioktatást. Majd elment szabályt szegni Veronikával.

Vége a cselédség korának, eljött az úrnők ideje! A lányok éles sikítással vették tudomásul, hogy végre uralkodhatnak, egyedül Veronika nem örült, mert állítása szerint nem szeret csicskáztatni. Kinga volt a legboldogabb, hogy bosszút állhat Cristofelen, még azt is megtiltotta, hogy Veronikával beszélgessen. A kubai csődör teljesen ki van készülve attól, hogy nem érhet hozzá a szerelméhez, ezért folyton szabályt szeg. Kinga hangja azonban mindenhová elér, egy perc pihenőt sem hagy a Skalpvadásznak. Veronika személyes sértésnek vette a Cselszövő viselkedését, megalázónak érezte, és szerinte Cristofel partner volt abban, hogy Kinga lejárassa őt. A szerelmespár összeveszett a kialakult helyzeten.

Kiosztották a névre szóló feladatokat az inasoknak az úrnők. Attiláé az asztal, Csabáé a portörlés lett. De a két feladatkör keresztezte egymást, az inasok pedig nem vállalták a felelősséget. Az úrnők számon kértek, a két felelős pedig egymásnak ugrott. Attila úgy érezte, a Helyes pasi nem talál rajta fogást. És eszerint is viselkedett.

Fecó nagyon jól érzi magát a tanácsadó szerepében, Cristofel után Csabát hívta félre, hogy megbeszélje vele, kit érdemes kihívni. Fecó szereti Csabát, ezért akarta megosztani vele a gondolatait. Verát és Shadit javasolta neki. Cristofel a fürdőben folytatta azt, amit Fecó elkezdett. Többek között Attilát is kilátásba helyezte, amin lehet, hogy a Helyes pasi el is gondolkodik. Az Összeférhetetlen kinevette Csabát. Majd megpróbálta logikus magyarázattal elterelni a gondolatait saját magáról.

Kinga tervet eszelt ki az inasok ellen. Meg akart etetni valami gusztustalant a fiúkkal. Végiggondolták, ki lehetne az ideális áldozat és megállapodtak Shadiban. Végül arra jutottak, hogy beborsozzák az ágyát, miközben valakit éppen fésülget. A lányoknak tetszett az ötlet. Csengetéssel ébresztették fel az alvó Feltörekvőt. Míg az állva bóbiskoló Shadi Dyát fésülgette, a borsszemek a helyére kerültek, egyenesen a hálózsákba. Attila azonnal észrevette a turpisságot, ahogy a hálózsák tulajdonosa is, majd azonnal a hálóba mentek és kiosztották a lányokat. Shadi higgadtan közölte, hogy egyáltalán nem volt vicces és ma nem alszik, Attila már nem volt ennyire gyengéd. Seri orra alá nyomta a borsos hálózsákot, hogy szagolja meg, mit művelt, majd drámaian körbelengette a lányok előtt. A vita csúnya anyázásba torkollt. Attila ismét vesztett népszerűségéből a lakók között.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
makkó: atilla egy nagyon bunkó fazon és másokat kritizál mindt hogy nézzné meg saját magátt ő nem villa lakó menjen ki.
2011-10-19 20:37:09
Név: Kinga nagyon élvezi a bosszút. Milyen a jelleme ennek a mocskos szájú nőnek?
2011-10-19 18:00:48
k..: Attila nem csak a lakok elött vesztett a népszerüségéböl hen ma nézökéböl is sokat vesztett :)
2011-10-19 15:21:46
Név: Imádom a Skalpvadászt!!!! Ha kijössz, a lányok szétszednek. Légy a győztes, csak utolsóként távozhatsz a kupolából.
2011-10-19 14:44:42
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...