Oldal töltődik
CSABA LETT A KIVÁLASZTOTT!

CSABA LETT A KIVÁLASZTOTT!

RTLKlub.hu | 2011. október 16., vasárnap | Napló (vv5)

Attila egész heti kampánya sikeresnek bizonyult: a legtöbben a Helyes pasira tették jelüket.

A vasárnapi összefoglaló részletei:

A fiúk közül mindenki kapott egy cselédlányt maga mellé, az úri muriban így dívik ugyanis. A lányok természetesen nem aludhattak együtt a fiúkkal a hálószobában, és kakasszóra kelniük is kellett, forró, friss reggelivel várva gazdáikat. A lányoknak mindenben a fiúk segítségére kellett lenniük. Hajbelövés, dezodorálás, fogmosás mosakodás, éppen csak a reggelit nem kellett megrágniuk helyettük.

Mivel a hölgyeknek nem volt idejük magukkal foglalkozni, nyűgösek voltak, és ahogy az lenni szokott női körökben, elkezdtek kígyót-békát szórni egymásra, természetesen a másik háta mögött.

Kinga elkezdte ócsárolni Veronikát a fürdőben, aki ezt kihallgatta, és úgy érezte, hogy ezzel véget ért barátságuk. Annamarival is összekapott a szőke ciklon, de a Fura lány sosem visszafogottságáról volt híres, és erőteljes veszekedés alakult ki kettejük közt.

A fiúk a nap folyamán próbára tették cselédjeiket, és mindenféle feladatokkal "sújtották" őket. Christofel példának okáért megmosatta a lábát Kingával, és közben arra kérte, hogy dicsérje őt. Majd a szendvicskészítő verseny következett, amiben azt mérték az urak, hogy a cselédek mennyire finoman, és gyorsan készítenek el egy szendvicset.

A fiúknak ajánlólevelet kellett írniuk, amit mindenki dícsérő és kedves szavakkal teljesített is, kivéve Christofelt, aki annyira megbántotta Kingát levelével, hogy a lány teljesen kiborult, és sírva is fakadt. Kinga hangot is adott a nem tetszésének, de a Skalpvadász nem vette a lapot. Péter ekkor meg is állapította, hogy Chris hozta a szokásos formáját.

Később Chris próbálta volna megbeszélni a dolgot, de a lány meghallgatni sem akarta. Attilának pedig elsírta legnagyobb bánatát, miszerint senki sem védte meg, és senki sem ment oda hozzá vigasztalni. Majd a lány feltette a költői kérdést, hogy mi lenne vele a plüss mackója nélkül, akit ölelgetve tovább zokogott a párnájába.

Seherezádé és Gergő gyakorlatilag a beköltözés pillanatától kezdve vonzódnak egymáshoz. Eddig a "frigy" útjában állt Claudio és Seherezádé lelkiismerete. Eddig! Már a levegőben volt az a bizonyos csók, ami végre el is csattant. Mivel közönsége is volt eme akciónak, a többiek üdvrivalgásban és vastapsban törtek ki.

A lányok azonnal ki is tárgyalták a dolgot, azt is megtudhattuk, hogy Seherezádénak ez volt élete harmadik csókja. Kinga pedig rádöbbent, hogy ő is csókra vágyik. Shadi elárulta Péternek, hogy "szakít" Dyával, holott együtt sem voltak. Ezt pedig közölte is a lánnyal.
Kinga és Dya pedig azt találgatta, hogy vajon Seherezádé és Gergő egymáséi lesznek-e testileg-lelkileg, még a Villában.Az első Kiválasztás részletei:

Attila az elmúlt pár napban azon mesterkedett, hogy eltávolítsa Csabát a Villából. Talán azért mert valóban bökte a csőrét, de az is lehet, hogy csak Kingától akarta a lehető legmesszebb tudni a fiút. Csendes kampányba kezdett hát, hogy a lehető legtöbben a Helyes pasira tegyék kiválasztó jelüket. Vajon sikeres volt a kampány?

Balázs bejelentkezett a Lakókhoz, elárulta a szombat esti incidens miatti feladatot, amit tanító szándékkal kapott Péter és Christofel. Mivel a fiúk gyerekesen viselkedtek előző éjszaka, ezért gyerekként fognak bánni velük a többiek. A két fiú nem ihat majd alkoholt, korán kell aludniuk, testi kontaktust ellenkező neműekkel nem létesíthetnek, nem beszélhetnek csúnyán. Ha nem tartják be a Villamester sarokba is állíthatja őket, akár a gyerekeket.

Bele is vágtak a Kiválasztásba. Gergő és Fecó behozták a táblát, Shadi pedig a bőröndöt, amiben a zöld kendő van. Majd jött az a bizonyos egy perc, amikor a Lakók leírták kiválasztottjuk nevét egy lapra.

Ezután következtek a kisfilmek, amiből a Lakók láthatták, hogyan is élnek ők odabenn a Villában. Balázs mindenkivel elbeszélgetett a kisfilmek tartalmáról, és megkérdezte hogylétüket, valamint konfliktusaik okát. A legtöbben egyébként saját külsejükkel voltak elfoglalva, és hosszas kacagás után tudtak csak válaszolni a kérdésekre. Már aki tudott, mert Attila többször kitért a válaszadás elől.

Elérkezett a pillanat, elkezdődött a Kiválasztás.

Péter: Szigorúan taktikai okokból választotta jelöltjét, akit egyébként emberileg közel érez magához. A választottja pedig Csaba volt.

Attila: Szintén taktikai okokból döntött. Szerinte, akire a jelet rakja, még nem kötődik senkihez, és így nem fájna senkinek az ő elvesztése. Ő nem volt más, mint Csaba.

Shadi: Egy ember viselkedése nem tetszett Neki, aki lojalitásról és tiszteletről beszélt, amit ő nem adott meg. Attilát jeltölte.

Annamária: Több konfliktusa is volt jelöltjével, sok negatívumot váltott ki belőle. Ő Attila volt.

Fecó: Szívére hallgatva tette jelét egy „varázslóra” aki szerinte elvarázsolja az embereket a szavaival. Ő Péter volt.

Dya: Nemrég volt konfliktusa a Villában jelöltjével, távol áll tőle, és őszintétlennek tartja. Ő Veronikát jelölte.

Veronika: Keveset beszélgetett jelöltjével, nem ismerték még meg egymást. Csabára tette jelét.

Csaba: Jelöltjével teljesen kiegyensúlyozott volt a kapcsolat az utóbbi napokban, de korábban voltak konfliktusaik. Ő Verára tette jelét.
Vera: Taktikából tetette jelölt, és nem unszimpátiából, úgy érzi, nem tud közeledni kiválasztottja felé, és ez felettébb zavarja. Ő is Csabára tette jelét.

Christofel: Nagyon jóban van jelöltjével, és nem kívánja hátba szúrni. Taktikából tette jelét Csabára.

Eszter: Arra tette jelét, akiről úgy érezte, legtávolabb áll tőle a Villában. Taktikából tette jelét ő is Csabára.

Gergő: Érzelmeire hallgatott. Jó nyitás után úgy érezte, hogy szakadék lett jelöltje és ő közte. Jelét Csabára tette.

Seherezádé: Nehezen született meg a döntése. De a legkevesebb fájdalmat akkor okozná saját magának és a többieknek is, ha Csabára teszi jelét. Így is tett.

Kinga: Sokat vívódott. Jelöltjével hullámzó volt kapcsolata. Már előzőleg meg is beszélte jelöltjével a döntését. Csabát választotta. A lány hozzátette, visszavárja majd a fiút a Villába.

Győzött a taktika. A Villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Csaba legyen az első Kiválasztott. A fiú elmondása szerint ezen egyáltalán nem lepődött meg.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: Imádom!
2011-11-21 09:22:30
Név: Csaba! Neked kell visszamenni győztesen, ezaz csaba, te vagy a nyerőőőő!
2011-10-22 14:20:53
Név: Hajrááááá csabaaaaaaaa!!!!!! Le győzöd ezt a hülye, eszetlen cristofelt!!!
2011-10-22 14:20:06
Niki: Hajrá Csaba tudom hogy vissza fogsz menni nagyon erős vagy sok sikert neked szurkolunk csak ügyesen
2011-10-19 15:35:47
Petya: Köhög a bolha,azaz a hol az orrod szépfiú, Sádi a nikkelbolha.Persze Péter jobb nevet adott neki,Patkány
2011-10-17 22:55:00
Juci: Rövid és tömör véleményem a villamajsztróról:hülyegyerek.
2011-10-17 22:27:40
NévMarcsi: Gergő,aszt hiszed magadról hogy Te szinesseb vagy mint a Csaba.Ugyan olyan szürke vagy.Csak a undorittó Szeherezádéval vagy elfoglalva.
2011-10-17 22:20:21
Morgó: Shadinak igazi tenyérbemászó képe van.Fél attól, h Csaba őt hivja ki,ezért ajánlgatja neki Attilát holott tudja akkor Csaba tuti kint is maradna.Alattomos sunyi Sanyi a Shadi gyerek.
2011-10-17 22:19:40
Dolin: Kicsit nagyon szemét dolog hogy a csajok szinte kinyalták a srácok seggét és fordítva nem történik meg. Most csicskáztassák a srácokat a csajok, úgy igazságos!!!!
2011-10-17 21:25:00
Én: Hajrá Csaba, visszavárunk, s vissza is fogsz menni.s sokak esnek pofára:-)))
2011-10-17 19:45:08
Csucsu: Mi történt, az este ill éjszaka nem volt online.Volt bent valami nagy balhé, ki tudja?
2011-10-17 19:09:12
Archduke: Hali! Gyerünk Csabi meg lesz az!! Veled vagyunk:) 1780 Csaba, Szavazunk Csabára mert megérdemli,hogy vissza menjen! Már kezd is kibontakozni és meglátjuk,hogy nem szürke Ö csak altatott:) Akik szeretik Csabát,és szeretnék meglátni milyen Ö valójában és nem birják Attilát Azok szavazanak Csabára! Hajrá Csaba:)
2011-10-17 19:04:13
Mari: Remélem Csaba vissza tér a villába!
2011-10-17 15:55:26
Veca: Emberek, RTLklub tv-néző barátaim: segítsük Csabit vissza a Villába, mert megérdemli, nem úgy mint a két beképzelt bohóc: Attila és Péter. Az áskálódáson kívül semmit nem tudnak, csak a sz*.....rt keverni és még élvezik is mindazt. Hogy lehetett egyáltalán őket odáig eljuttatni, hogy ott bent legyenek, egyikőjük sem odavaló, az egyik pszichopata a másik meg egy érzéketlen nagyképű tuskó.... Ha ők nem lesznek majd bent, és a képernyőn, akkor mindjárt megváltozik az összhang és a műsor is élvezhetőbbé fog válni.... Remélem így gondoljátok ti is.... HAJRÁ CSABA... - ezek a nyomodba sem érhetnek
2011-10-17 15:37:38
Mazsi: Fiúk csúnyasági versenye: Shadi,Csaba,Péter-Attila holtverseny
2011-10-17 13:57:55
Név: Nyálas gyerek hazamehet.Következő remélem Shadi lesz,mert nagyon irritál azzal a nagyon randa fejével.
2011-10-17 13:54:42
Elena: Nem tetszik a sok karomkodas,de ez egy valosag musor es el kell fogadni ugy ahogy vann.Maskep mar nem valosag.A sok bipeles kovetkezmenye egy nagyon szakadozott szoveg amibol mar nem lehet semmit ertenni.Olyan mindha rosz volna a TV.Nagyon idegesito.
2011-10-17 12:02:09
Böbci: Szerintem Attila érdemelte volna meg a kendőt,mert Ő bárkit vitt volna ki ,kint maradt volna!!!Egy szar alak!!!
2011-10-17 11:54:53
Név: Kinga!Nagyon szép vagy!Tetszik a stílusod,csak így tovább!Attila szeret Téged!
2011-10-17 09:59:53
Név: Gergő! Seri nem illik hozzád!Nyávogos kislány!Te viszont nagyon jó csávó vagy!
2011-10-17 09:58:54
berti: Gusztustalan ez az egész, nem szabadna megengedni,hogy egymást befolyásolják a kiválasztás előtt, főleg így nem, hogy két-három ember döntse el, hogy sorban hogyan fognak kiesni a játékosok. Ez nem taktika, undorító, ezt meg kellene tiltani. !!!!
2011-10-17 09:54:45
L: Attila érdemelte. volna. egy bunkó alak és csak idegesíti a nézőket meg a villa lakókat is .
2011-10-17 09:37:28
G.: Én egy embertől kapok hidegrázást, és az Attila. Egy érzelmileg 0, betegesen féltékeny, beképzelt személyiség. Mikor ő van az összefoglalóban összeszorul a gyomrom. Én szórakozni akarok a TV előtt, és nevetni. Inkább nézek Cristofert, Veronikát, Csabát -lassan Annamáriát és Zizit, mint Attilát, Pétert, Verát. De nálam a kismalac a nyertes - már most többre képes, mint bent sokan.
2011-10-17 08:26:24
Manyi: Teljesen természetes, véletlenül akad egy normális közöttük, azt rögtön ki kell golyózni. Nem tudom miért hagyják, hogy ez a neurotikus, emberileg nulla Attila befolyásolja óket. Az igazi nagy csalódás Eszterke, őt mint ügyvédet értelmesebbnek gondoltam, de ezek szerint libáért vette a diplomáját. Gondolja, hogy legközelebb nem ő lesz a kiválasztott? Annyi, mintha ott sem lenne. Egyébként a végén Attila rákérdezett Csabára, szerinte kit kellett volna kiválasztani, talán a Sehit? Hát igen, az igazi buta (ráadásul beszédhibás) szőke megtestesítője egy dekával sem nyújtana többet Dyácskánál, ha nem szopogatná a Gergőt.
2011-10-17 07:47:53
Név: Emelem a kalapom Fecó előtt.
2011-10-17 00:37:51
Név: Miért nincs online adás a neten??????
2011-10-17 00:31:38
Név: Elmult 11 óra és sehol semmi online közvetités!Akkor miért reklámozzátok?
2011-10-16 23:07:25
Név: Miért nincs közvetités ?Talán ölik egymást és azt nem láthatjuk.
2011-10-16 23:05:34
katka-batka: Attila bármit mondhat, DE Kingához fűződő érzelmei befolyásolták az első kiválasztását és azt, hogy próbált több embert is maga mellé állítani. Péter a fenti Attila- Kinga- Csaba alakuló háromszöget ismerve, látva, hogy Attila még gondolkozni is tud, így komoly ellenfele is lehet. Péter úgy gondolta kettő legyet üt egy csapásra. Kiküldik Csabát Ő viszi Attilát és bármelyik marad kint egy gondolkozó játékossal kevesebb van a villában. Nem értem, hogy a többiek miért statisztálnak ehhez a tervhez! Egyedül az egyszerű Fecó ismerte fel a viszonyokat? Gyerekek mindenkinek Péterre kellett volna tenni a jelét!!!
2011-10-16 23:03:03
Név: Egy igazán helyes pasira a lányok bizony nem tettek volna jelet,akkora bent belőkük a hiány.Egyedül Gergő néz ki jobban,a többi felejthető. Cris nem csúnya,de ő nem pasi, csak egy agyatlan 18 éves. Szellemileg kb egy 10 éves gyerek szintjén van,bocsi értelmes 10 évesek!
2011-10-16 22:54:28
Név: Csaba,mint helyes pasi az még viccnek is rossz.Lehet ez a baj,mert mindenki helyes fiút várt bent is és kaptak,kaptunk egy elég ronda pasit.Aki legalább még nem is szimpatikus, nem is belevaló.Ki szavazta be,jelentkezzen.
2011-10-16 22:49:35
Jucus: Csaba számomra egy érdektelen figura a villában.Olyan semmilyen, egész pontosan.
2011-10-16 22:44:48
zoli: Ha Csaba most tökös legény,akkor kiviszi Attilát és kint hagyja.Hajrá Csaba!
2011-10-16 22:17:06
Gensai: Kellemeset csalodtam Fecoban, ugyanis azt hittem hogy o is benne lesz az Attila feltekeny kampanyaban, de nem igy tett es amit mondott a kis pocokrol (Peter) az teljesen helyenvalo. Cristofel es Veronika pedig fuj szora sem erdemesek. Hajra Csabi, vidd ki Attilat es majd kiszavazzuk.
2011-10-16 22:12:42
Cielo: Szerintem elég undorító amit az Atilla művelt. Ha én nekem valakivel problémám van azt magam rendezem le, és nem uszítok másokat is erre. Ebből is látszik mennyire egy szánalmas alak ez az Atilla. Egyszerűen a viselkedése is visszataszító ahogyan kezeli az embereket, Remélem Csaba őt viszi ki, és nélküle tér vissza a villába! Hajrá Csaba!
2011-10-16 21:43:20
Én: Remélem Csaba megy vissza, akárkit is hív ki. Rajtam nem fog úlni!!!
2011-10-16 21:43:05
attilaszolnoki1982@gmail.com: Ati és Peti közt Peti a nagyobb manipulátor! Megvezeted a szegény embereidet. Ati legalább teneked vannak érzéseid, míg Peti egy Én, a Robot!
2011-10-16 21:41:52
Név: Shadit kell kihivni és akkor simán visszamegy.Mással szemben nincs esélye, mert hiába erősit -edz sokat, mégis nyámnyila maradt,mert ő lelkében az.Ráadásul még csúnyácska és unalmas is.
2011-10-16 21:41:49
Név: Attila nem tért ki,csak burkolt válaszokat adott.Akinek van esze az érti.Sem ő sem a többiek szerencsére nem mondtak direkt durvaságokat egymásnak.Vagy az volt a cél?
2011-10-16 21:37:39
ValóVili: Milyen durva!!!!! Megbeszélt kiválasztás volt!!!!!!
2011-10-16 21:34:29
Andrea: Kedves CSABA remelem Attilat viszed ki magaddal....vele szenbe van eselyed es a buszkessseg.
2011-10-16 21:26:52
Szandrus: Gusztustalan ez a kiválasztás!De remélem jól pofára fognak esni!Attól mert ők nem akarják bent Csabát.Remélem az embereknek több eszük van!és Csabát vissza küldik a párbajról!
2011-10-16 21:18:28
Név: hello vila lakok harcojatok hagy attilat es cristofelt le gyozetek
2011-10-16 20:54:13
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...