Oldal töltődik
PÉTER ÉS CRISTOFEL EGY VICC MIATT ESETT EGYMÁSNAK

PÉTER ÉS CRISTOFEL EGY VICC MIATT ESETT EGYMÁSNAK

RTLKlub.hu | 2011. október 15., szombat | Napló (vv5)

Cristofel épp szerelmet vallott Veronikának, amikor Péter rárontott. És a kubai csődör nem vette jó néven.

Dya többszöri figyelmeztetés ellenére sem volt hajlandó figyelni a mikroport használatára, ezért büntetésből ő lesz a Villa WC-s nénije visszavonásig. Dya sírt dühében, hisztérikusan viselkedett, ami többeket is idegesített, ezért rászóltak, hogy ne okoljon senkit, mert ő követte el a szabálysértést. Dya betöltve új posztját felhúzta Veronikát, így megvolt első veszekedése a Villában és örült, hogy van kire tennie a jelet.

Shadi Villamester lett, nála jobban senki nem tudja megkövetelni a tisztaságot. Ezt a többiek is tudják, Kinga nem sokkal kinevezése után fel is háborodott Shadi utasításain, mert nem hajlandó folyton pakolni és takarítani. Cristofel és Péter ismét szövetkezett, ezúttal Shadi ellen. Péter irányítani akarja a Feltörekvőt, ezért magához hívta és tovább buzdította arra, hogy katonásan követelje meg a rendet.

A Villalakók névtelen leveleket írtak egymásnak, aminek a lényege a kritizálás volt. Attila felkészült a támadásokra, jól is viselte őket. Cristofel úgy gondolta, nem jöttek rá, hogy ő írta a levelet, de a szavai elárulták őt. Péter rossz néven vette, hogy negatív hangú levelet olvasott magáról és nem jött rá, hogy ki lehetett, de Annamari magára vállalta a riportszobában. Dya végigkuncogta a saját kritikáját és természetesen nem értett egyet. Attila Veronikát nyugtatgatta a szaunában, mert Alekosz exe annyira megutálta Dyát, hogy nem akar részt venni a Csaba elleni szövetkezésben.

A lányok a Villafiúk alattvalói lettek, cselédekké avanzsáltak egy feladat folytán. Attilának szokatlan volt a helyzet, Péter kihasználta, Cristofel pedig kiakadt, mert Veronikának meg kellett fürdetnie Shadit és nem ellenkezett. Ezért inkább ő is kért egy fürdetést Kingától. Ezen pedig Veronika borult ki. A cselédeknek a következő feladat erotikus tánc lejtése volt, de az urak csak a sziluettjüket láthatták.

A ValóVilág5 eddigi legdurvább veszekedése zajlott a Villában. Péter egy csínyt nem a megfelelő emberen bosszult meg, Cristofel arcába nyomott egy tojást, pedig nem őt akarta megviccelni azzal, hogy tojásokat rakott az ágyába. Cristofel ideges lett és mustárt nyomott Péter arcába, majd a Valóságshow veterán elgondolkodott azon, hogy túlzásba esett és megbeszélte Cristofellel az incidenst. A két fiú végül hangos nevetésben tört ki, Veronika viszont nagyon mérges volt, mert épp romantikáztak Crisszel, amikor Péter odament hozzájuk és Cristofel arcába nyomta a tojást.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: Ez a Cristofel nem normális, bármi van, csak kiabálni, ordítozni, üvöltözni tud. Remélem Attila egyszer jól megszívatja.
2011-10-18 08:26:28
menőmanó17: Hajrá Seri Gergő páros nincs jobb nálatok....szurkolunk nektek innen kintről...VV Love 4ever puszi nektek
2011-10-17 21:24:26
Név: Hajrá Seherezádé!!! Jo vagy:D
2011-10-16 19:34:19
Név: Seherezádé nagyon ösze illetek a gergővel hajrá nektek?
2011-10-16 18:45:21
Név: kinga a legg súnyib?
2011-10-16 18:43:37
Név: Mindig az kiabál, akinek háza ég!
2011-10-16 18:02:29
Andi00: én jó megszivatnám most őket és igen nagy büntit adnák nekik!!
2011-10-16 14:50:46
hj: érdekes, h cristofel mindig akkor ordit, amikor nincs igaza...
2011-10-16 09:54:51
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...