Oldal töltődik
SHADINAK NEHEZEN INDUL A VILLALÉT

SHADINAK NEHEZEN INDUL A VILLALÉT

RTLKlub.hu | 2011. október 7., péntek | Napló (vv5)

A Feltörekvő srác már első estéjén kihúzta a gyufát a legtöbb játékosnál. Péter és Cristofel meg is fogadta, hogy nem fogják megkönnyíteni az új fiú beilleszkedését.


A nap elején az esti kiesés veszélye még mindenki feje felett ott lebegett, így az összes versenyző félrehívhatta egy lakótársát, hogy kettesben elbúcsúzzon tőle.

Attila fanyar humorát most sem tette félre. Azt mondta, hogy két embertől búcsúzna, de mindkettőn kendő van, utalva ezzel arra, hogy Csabát és Verát szeretné mihamarabb a Villán kívül látni. Végül Gergőtől köszönt el, akinek lelkére kötötte, hogy Kingával senki sem fekhet le a játék ideje alatt, ezért pedig barátja lesz a felelős.

Cristofel sem hazudtolta meg önmagát, amikor Veronika behívta a hálóba azonnal nekiesett Alekosz exének, ő egy kiadós szexszel akarta búcsúztatni a villalétet, de a fekete hajú lánnyal végül csak egy kiadós csókcsatáig jutottak.

Mindenki nagyon idegesen várta Lilu nagy bejelentését, Bandinál el is tört a mécses, mintha érezte volna, hogy neki kell távoznia elsőként a ValóVilág 5-ből. A Szűz fiút sokan megsiratták, amikor búcsúzkodott, ezt mindenki természetesnek érezte kivéve Pétert. A Valóságshow veterán a riportszobában elmondta, nem érti a többieket. Miért sírnak az emberek, amikor éppen helyettük megy haza valaki? – kérdezte. A lányok közül később Melinda búcsúzott, az ő távozása kicsit kevésbé hatotta meg a bent maradt játékosokat.

A villalakók nem gondolták, hogy ilyen hamar megkapják két új lakótársukat így meglepődéssel vegyült bizalmatlansággal fogadták Esztert és Shadit. A Feltörekvő fiú gyorsan ki is húzta a gyufát a többieknél, ugyanis egyből leszólta a konyhát, amiért Seherezádé és Veronika nekiesett. Azt este innentől Shadi szapulásáról szólt. Az arab srác szinte senkinek sem szimpatikus, de többen beismerték, hogy ez azért is van, mert tartanak az új fiútól.

Egy beavató játék keretein belül Eszternek és Shadinak a többi villalakó által feltett kérdésekre kellett válaszolniuk. A feladat azért nem volt ennyire könnyű, verseny volt ugyanis, aki hamarabb széttört egy tojást a saját fején, az válaszolhatott, a lassabbnak pedig le kellett gurítania egy felest. Tojástörésben sem voltak túl passzívak az új lakók, de azért kellőképpen be is csíptek a játék végére.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
én: Na most akkor mi van??? Sehi megy a szobára????
2011-10-09 12:01:02
Név: Az az újabb VV! Az itt levő emberkék még borzalmasabbak, mint az előzőek. Attiláról nem is beszélve. Egy mocsok alak!!
2011-10-08 21:41:39
Bodyguard: Végre két normálisabb lakó is bekerült. Remélem, hogy Shadi csinálja ki a bentlévőket.
2011-10-08 12:11:21
Kati: Igaza volt Shadinak, hogy élhetnek fiatalok ilyen mocskos konyhába, most értékelem, hogy a VV4-ben GIGI mindig takarított! Nagyon gyenge, beteg a társaság, olyan gonosz, bosszúálló emberek mint Attila, Peti, Vera, Cristofer, Seherezádé, Kinga egy csapatban is sok lenne! Nem véletlen, hogy Fecó, Dya van az első két helyen, Gergő mindenkit hülyébe vesz, a aki ki ha nem ő, csak nem tudom mire büszke, a sittes éveire?
2011-10-08 10:59:47
Név: Nem birom Sanyi fejét és stilusát,remélem hamar kizavarják a régi motorosok.
2011-10-07 23:52:02
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...