Oldal töltődik
ESZTER ÉS SHADI FOGLALTA EL A KÉT ÜRES HELYET A VILLÁBAN

ESZTER ÉS SHADI FOGLALTA EL A KÉT ÜRES HELYET A VILLÁBAN

RTLKlub.hu | 2011. október 6., csütörtök | Napló (vv5)

A győzelmi buli után nőtt a feszültség Kinga és Attila között. Megvan a ValóVilág5 első két kiesője. Bandi és Melinda a legkevésbé szimpatikus a nézőknek.

Lilu lezárta a nézői szavazást, most eldől, melyik két lakónak kell elhagynia a Villát. Attila úgy érzi, neki még dolga van a Villában, ettől függetlenül rettentően fél a kieséstől. Az Arénában Csaba és Vera szerezte meg a védettséget. Ők biztosan maradnak. Bandi nem kapott elég szavazatot ahhoz, hogy maradhasson, másfél percet kapott a búcsúzásra. Dya sírva fakadt és a Szűz fiú is könnyek között mondta el búcsúbeszédét. Veronika még utoljára a nyakába borult és bocsánatot kért mindenért.

Az Aréna estéjén győzelmi bulit tartottak a lakók, ahol sok olyan esemény történt, ami felkavarta a Villa életét. Kinga összemelegedett Csabával, amin Attila annyira kiakadt, hogy letépte a Cselszövőről a melltartót. Kinga Fecónak öntötte ki a lelkét, sírt, amikor meglátta, mit művelt a ruháival az Összeférhetetlen. A Dumagép csitítgatta Kingát, de nem tudta meggyőzni. Fecó tudta kivonni magát ebből az ügyből, hamarosan Attila panaszkodott neki. Seherezádé és Gergő bontakozó szerelme is középpontba került, ők szintén a győzelmi bulin jöttek össze.

Attila elkeseredettségében Péterrel tárgyalta meg, mi legyen a teendő, ha ő esik ki csütörtök este? Felszólította Pétert, hogy ha távozik, előbb Csabát takarítsák ki a Villából, aztán Kingát. A Valóságshow veterán viszont arra kérte az Összeférhetetlent, hogy Verát üldözzék el, amennyiben neki már nem lesz erre lehetősége. A két taktikázó játékos egymásra talált, mert szükségük van egy erős vetélytársra, és ezt a bizonyos erős ellenfelet egymásban látták meg.

A Villalakók szerda este elköltötték az utolsó vacsorát. Attila, Fecó, Kinga és Veronika egy asztalhoz ült, de ez csak alkalom volt arra, hogy a gerjedő feszültségek bombaként robbanjanak. Attila és Kinga csúnyán összevesztek, az este kínosan telt el. Attila szerelmet vallott Kingának, aki viszont közölte vele, hogy első alkalommal hátba fogja szúrni. Fecó világosította fel a lányt, hogy féltékenységből viselkedik vele az Összeférhetetlen ilyen csúnyán. Attila visszatérve az asztalhoz válaszolt Veronika kérdésére: hányszor voltál szerelmes? „Sokszor és mindig ugyanígy jártam.” Ennek ellenére a vacsora a lehető legrosszabbul sült el. Attila bocsánatot kért Kingától, amiért letépte róla a melltartót. Majd vallomást tett a lánynak, a beszélgetés közös nevetésbe csapott át.

22 óra után pár perccel Lilu elárulta, melyik az a lány, akinek el kell hagynia a Villát. A nézők Melindát tartják a legkevésbé szimpatikusnak. Ez leginkább Kingát viselte meg, magát a kiesőt kevésbé. Számított rá és nem akart sírni. Nem is tette. Eljött az idő, hogy két új lakóval bővüljön a Villa. Elsőként a Karrieristák csapnak össze az egyik megüresedett helyért. Ezt azonban a lakók már nem láthatják.

Hajnal, Eszter és Susi közül egyelőre Eszter vezet a nézői szavazatok 55 százalékával. Hajnal művészi és ezoterikus énjét hangsúlyozta bemutatkozó kisfilmjében, míg Eszter az ügyvédi lét humánusabb oldalát mutatta meg a nézőknek. Susi 39 éves sikeres, egyedülálló anya, akinek a fia irigykedik arra, hogy van esélye bejutni a Villába. Egy utolsó kortesbeszéd után Lilu lezárta a szavazást. A Karrieristák közül Eszter győzte meg a nézőket, ő költözhet a Villába!

Nem sok pihenő maradt a Karrieristák küzdelme után, máris érkeztek a Feltörekvők! Dako rögtön udvarolt egy kicsit Lilunak, majd jött Shadi bemutatkozó filmje, rögtön azután, hogy kiderült, egyelőre ő vezet a szavazatokkal. Shadi szerint minden lány megjátssza magát a Villában és nagyon szeretne Attila fejére önteni egy korsó sört többezer nő üzeneteként. Andris a DJ-k kiváltságos helyzetét élvezi, de nem elég neki az, hogy ő a király a klubokban, a thaiboxban is jártas. Szeret egyedül élni, rend- és tisztaságmániás. Dako nagy vadász, nem okoz neki problémát a csajozás. A nővérével él együtt, talán innen származik a nők alapos ismerete.

A kortesbeszédek után Lilu lezárta a szavazást, aminek eredménye szerint Shadi foglalhatja el Bandi helyét a Villában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
jajaja: szerintem anamarit
2011-10-08 11:29:49
Manta: Egy szipmla kérés. 12 tojás ment a kukába. mióta "játszunk" az étellel. Valami büntetés kellene hogy többé NE legyen ilyen.
2011-10-07 22:11:56
erdely01: Sziasztok Attila egy beteg ember és pedig ahogy olvastam skrizofen az egy idegbetegség még hoza nagyon sulyos azért olyan durva a hulyék nem felelnek tetükért vigyáyatok az Attilával villa lakok
2011-10-07 21:26:05
Archduke: Ez milyen már!!! Féltem,hogy a Dya esik ki de szerencsére nem:) De ettől függetlenül Melit sajnálom:((( Bandi nem sok vizet zavart egyértelmű a kiesése!
2011-10-07 19:35:21
B.J: Nekem nem szimpatikus a Shadi!! de Bandi sem volt jobb :// Andrisnak kellet volna bemennie :-)
2011-10-07 18:53:57
DÜHÖS: MI VAN "MODERÁTOROK"????????????????ANNYIRA TISZTASZÍVŰ, JELLEMES,ERKÖLCSÖS EMBERKÉK VAGYTOK, HOGY A C E N Z Ú R A (MODERÁLÁS???) SZÜKSÉGES SZIGORÁVAL NEM ENGEDITEK FEL AZ ŐSZINTE VÉLEMÉNYT AZ rtl EGYES piti MUNKATÁRSAIRÓL, MEG A SOK SZEMÉTRŐL A VILLÁBAN? SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT.
2011-10-07 18:00:06
Zita: Nem visszafogottan örültek az újaknak a villalakók, hanem NEM örültek nekik egyáltalán,amin nem csodálkozom, mert én sem!
2011-10-07 17:58:23
Név: Melinda helyett esett volna ki inkább Dya!Nem értem miért tartották bent.Illetve értem,hogy egy hasonló korú nő ment be és két harminc körüli nő sok lett volna.
2011-10-07 17:56:00
Név: A töltöttgalamb azt hiszem túl érzékeny lesz a többiek elég nyers stilusához,szerintem sokat fog ő sirni bent.
2011-10-07 17:51:50
Név: Sanda Shadi nekem egyáltalán nem szimpatikus.Túl sokat képzel magáról pedig nem sokat nézek ki belőle.Este elmesélte,hogy beutazta az elmúlt félévben egész Európát,ezért nem dolgozott.Megkérdezték tőle,honnan volt rá pénze mikor nem dolgozik.Meg volt sértve,hogy milyen kérdés ez,mi közük hozzá,ne túrkáljanak a zsebében.Jó kis figura ez a macskajancsi....
2011-10-07 17:49:05
Név: Babus: Kingát nagyon birom remélem ő fogja meg nyerni a w5 hajrá Kingussss:) :) :) :)
2011-10-07 15:47:15
Titi: Ez nem való világ mert szerepet kell játszani hogy bennt maradhass.Ha a való életben valaki így viselkedne velem mint az Attila,már kórházban feküdne.Normális embernek nincs helye bennt.
2011-10-07 14:17:22
reynaud: Mary milyen igazad van!!!attila(direkt írom kisbetűvel a nevét)egy agresszív bunkó,nem elképzelhetetlen számomra hogy ha még sokáig marad a villában akkor akár a tettlegességig is elmegy!Ám úgy látszik a nézőknek bejön ez a viselkedés forma:lásd a szimpátia szavazás!Viszont a műsor szerkesztőinek figyelmeztetni illene attilánkat,pld a CSABÁRA használt jelzőért,ami már-már kimeríti a becsületsértés fogalmát!
2011-10-07 11:39:29
melu: Én nagyon sajnálom hogy Melinda kiesett a játékból. Én mosmár csak Gergő miatt nézem a vv5 öt:HAJRÁ GERGŐŐŐŐ!!!!!!
2011-10-07 11:19:56
melu: Én az biztos hogy Attilát vágtam volna ki a vv5-böl fiúközül! Lányoközül pedig Annamarit ez nem kérdéses!
2011-10-07 11:15:14
mary: Az Attilát ki kellett volna zárni, mikor Zsuzsi mosolyogva Olivérhez dobta a narancsot akkor rögtön léptek, Attila megalázta Kingát ahogy letépte a melltartóját, ahogy leöntötte sörrel, megvárják míg tettlegesen bánt valakit ez a agresszív gyökér?
2011-10-07 09:21:27
Név: Shadi érdekes embernek látszik, majd kiderül, hogy mennyire fogják a villalakók hagyni kibontakozni. Hajrá!
2011-10-07 08:37:40
horgasz484: Attila! Ismerd el, hogy Kingánál semmi esélyed nincs. Ne tedd magad nevetségessé! Az erőszakosságod már átlépi az elviselhetőség határát!
2011-10-07 00:46:09
Név: Remélem tényleg kemény beavatásban lesz része a két új lakónak.A csávó nagyon nem szimpatikus és külsőre jó ronda.A lány sem villába való az biztos.A bentiek hamar fel fogják falni őket!
2011-10-07 00:08:11
Név: Bakfitty :-)
2011-10-06 23:18:56
Én.: Melinda és Bandi helyett, inkább esett volna ki a péter...undorító egy ember!!!
2011-10-06 22:26:40
Szanii: Hát nem tudom,hogy ez az Attila mit képzel magáról!Egy olyan arogáns beképzelt ember!Egy nővel nem lehet így bánni ahogy ő teszi!Szegény Csaba nem értem miért őt kell bántania! Jobban örültem volna,ha az Attila esett volna ki!!
2011-10-06 21:53:44
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...