Oldal töltődik
VERA ÉS CSABA DIADALMASKODOTT AZ ARÉNÁBAN

VERA ÉS CSABA DIADALMASKODOTT AZ ARÉNÁBAN

RTLKlub.hu | 2011. október 5., szerda | Napló (vv5)

Elérkezett az Aréna és az őrült féltékenykedés napja a Villalakók életében.

Attila nem hazudtolta meg önmagát és Csabát kiszúrva megkezdte a napi szurkálódását. Ezt azonban már a fiatal – eddig csendes – fiú sem bírta tovább, a "szüleiddel laksz" gúnyos fennhangú kérdés már nála is bekapcsolta a harci üzemmódot. Az indulatot rögtön cselekvésre válthatta, hiszen ekkor kapták meg az utasítást: készüljenek a kihívásra, kezdődik a harc! A lányok halk sikolyokkal társítva, a fiúk pedig határozottan vonultak az Arénába, ahol már Lilu várta őket.

"Ki bírja tovább?" feladattal indult a megmérettetések sora, amelynek lényege az volt, hogy ki tud a leghosszabb ideig a lécen maradni, miközben szó szerint eltűnik a lábuk alól a talaj. Sorra vették ki a gerendákat a talpak alól, közben újra Attila lépett a színre, aki most Christofert találta meg magának. A férfias viaskodás biztosította, hogy ne indulhasson el a csendes koncentrálás. A második léc eltűnése már beindította a remegési folyamatokat, így első kiesőként Gergő, majd Bandi hullott a homokba – közel egy órás kitartás után. Majd sorra véreztek el a többiek is, a fiúknál Csaba és Attila, a lányoknál Dya és Vera nyerték az első küzdelmet.

A második próbán már külön küzdött a lány és a fiú szekció, hiszen mindkét nem külön nyertest ünnepelhetett. Ez a forduló már gyűjtögetéssel telt, ugyanis egy gumis kötéllel a falhoz szegezve kellett minél messzebbről zászlókat elhozniuk. Végül pedig már csak a lila kendő markolása maradt hátra. A fiúknál Csaba bizonyult erősebbnek, a "csajháború" pedig Vera diadalával zárult. Így már biztos volt: a Csaba-Vera duó nyugodtan ücsöröghet majd a csütörtöki kiszavazáson. Dya azonban nem viselte jól a vereségét és a fürdőszobában Seherezádénak "tombolta" ki magát. Ezek után persze megkezdték a kiesők tippelgetését.

Őszinteségi feladat következett, ahol a két nyertes mondhatta ki a véleményét a lakótársakról, ez persze egyeseknél hamar kicsapta a biztosítékot. A végére azonban fordult a kocka, és Verából hozták ki az idegbajt az állandó közbeszólásaikkal. Majd az izgalmas Gergő-Seherezádé kapcsolat is újra szóba került, ami viszont Seherezádé kiborulásával zárult. Ezt követően a másik szerelmi dráma is folytatódott: Veronika Christofellel kapcsolatos kételyeit Attila még inkább megcsavarta, miután azt mondta a lánynak, hogy Péter az értelmi szerzője a becserkészésnek. S amint az Összeférhetetlen megérezte a kételkedés csíráját a lányban, rögtön átvette az irányítást Veronika fölött (akiben a hallottak után egy világ dőlt össze). Ezután megérkezett Christophel is, aki tovább folytatta az ostromot, a siker érdekében még a járás és szerelem kártyát is bevetette. Majd eljött a szembesítés ideje, ahol már Christophel is rájött, hogy mi az oka a lány újabb eltávolodásának. Ekkor elmentek a mesterhez, Attilához, aki irodájában, a szaunában fogadta a "szerelmeseket", amelynek a vége – Attila számára sikeresen – Péter ellenességgel zárult.

Kezdődhetett a győzelmi buli is, ahol ismét Attiláé lett a szó, aki tömör egyszerűséggel "intett be" Csabának és Verának. Ez azonban vissza is ütött, hiszen kiszemeltje Kinga túlságosan is jól szórakozott a Villa Helyes pasijával, az asztalon táncolva.

Emellett két szálon folytak az afférok: Seherezádé és Gergő ismét egymást szeretgették (visszafogottan), ellenben Veronikáékkal, akik azonnal a fürdőszobában találtak egymásra. Attilánál egy ponton viszont elszakadt a cérna, amikor tudatosult benne, hogy Kinga nem hozzá dörzsölgeti a medence csontját, ezért fogta és sörrel öntötte le a lányt. Így indult be a harc, ami egy nagy medencés buliban összpontosult. A ruhák eltűntek, csak a pancsoló párocskák és szinglik maradtak hátra. Eközben is megkapták az újabb Attila-kommandót: elszakította Kinga fürdőruháját, aki sírva menekült a hálószobába (Csaba háttér-vigasztalásával).

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: Attila egy gusztusztalan alak!Nem Crisztofert kellene piszkalnia,hanem tukorbe nezni!Akkor latna,h miert nem all szoba vele egy lany sem!
2011-10-06 18:51:12
Jucc42: Amit Attila művel az felháborító!
2011-10-06 16:09:37
FSanyi: Sziasztok. Amit Attila tesz nem súrolja a játékszabály tettlegességi határait ? A VV4-ben 1 narancsért repült a leányzó (bocs a neve most nem jut eszembe) Üdv mindenkinek..
2011-10-06 13:53:34
Név: Tegnap sem volt élő közvetítés és most sincs. Miért??
2011-10-05 23:10:30
Név: Jó kis elfogulatlan összefoglalás:)
2011-10-05 22:38:10
SZUPERBANDI: SUPERBANDIIIIIIIIIII!!!
2011-10-05 22:34:54
György: Sziasztok! Mi annak a zenenek a cime, ami a deszkan áláás utolsó fázisában szólt? Hans Zimmer re emelékeztet. Közönöm
2011-10-05 21:53:15
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...