Oldal töltődik
SEHEREZÁDÉ CSABÁVAL RANDIZOTT, DE GERGŐRE GONDOLT

SEHEREZÁDÉ CSABÁVAL RANDIZOTT, DE GERGŐRE GONDOLT

RTLKlub.hu | 2011. október 4., kedd | Napló (vv5)

Gipszbe öntött intim testrészek és egy kínosra sikerült randi színesítette a Villalakók napját. Közben Cristofel haladt a projektjével, közelebb került Veronikához.

A Villalakók azt a feladatot kapták, hogy öntsék gipszbe azt a testrészüket, amiről szerintük a későbbiekben bármikor felismerhetőek lesznek. Cristofel a péniszét választotta, Veronika a száját. Mert hogy a feladatot párban kellett végrehajtani. Gergő Kinga melleit kente be gipsszel, megvolt kettejük között az a bizalom, ami miatt a Cselszövő bátran düllesztette a kebleit az Alfahím kezei alatt. Seherezádénak ez túl sok volt, azt mondta, hogy ő is megtehette volna, hiszen szilikonja van, de ő nem olyan lány. Dya is a mellét választotta, az övét Csaba öntötte formába. Gergő a fejét örökítette meg és hitetlenül szemlélte a társait. Cristofelről kiderült, hogy nem tette meg az óvintézkedéseket, ezért a gipsz mindenbe beleragadt, amibe csak lehetett. Üvöltések kíséretében ugyan, de végül leoperálta magáról a megkeményedett alapanyagot. Vera hasonlóan szenvedett, de ő az arcáról távolította el a gipszet.

Cristofel nem tud szabadulni a gondolattól, hogy behálózza Veronikát, ezért ismét a tettek mezejére lépett. Melléfeküdt a kanapén és újra vallomást tett, Alekosz exe azonban hárítani próbált. Közben Attila Kingát szédítette azzal, hogy mi történt előző nap a Veronikával eltöltött randin, majd jól kibeszélték a kanapén alakuló párost. A Skalpvadász jól haladt a nappaliban, összebújt Veronikával, simogatta és csókolgatta.

Cristofel felkészült a hamarosan közeledő Arénára. És a nézők rokonszenvének elnyerésére. A nyugi szobában gyakorolta beszédét, mielőtt szavazott arra a két emberre, akiket hazaküldene. Társainak is a kamerának kellett vallomást tenni, a szavazatok többsége Csabára, Bandira és Verára érkezett. Veronika aggódik, nehogy Péter beleszeressen Verába, a félelme pedig az előző napi csókból eredt. De Péter szerint feleslegesen aggódik, nemhogy bele nem tudna szeretni Verába, egyenesen ki akarja takarítani a Villából.

Seherezádé és Gergő között egyre jobban forr a levegő, Dya figyelmeztette is Villabarátnőjét, hogy ha fontos neki Claudio, vigyázzon, mert ennek rossz vége lesz. A nézők azonban Csabával küldték randizni Seherezádét. Csaba gitározott Serinek, aki örömmel énekelt, még ha nem is volt élvezetes, amit csinált. Közben Gergő a nappaliban aggódott a kinti események miatt, Cristofel pedig melléállt és elküldte Claudiot melegebb éghajlatra. De Gergő feleslegesen aggódott, Seri ugyanis csak Gergőről tudott beszélni a randin, Csaba szerint nem kettesben, hanem hármasban voltak egész este. És igaza volt. Még ha nem is tudta, miért lyukadtak ki mindig ugyanahhoz a témához.

Hamarosan távozik két ember a Villából, ezért búcsútáncot kellett lejteniük, amihez mindannyian partnert választottak. Cristofel verát választotta, amin Veronika teljesen kiakadt és félrehívta Kingát, hogy kipanaszkodja magát. Cristofel félmeztelenre vetkőzött, így kérte fel Verát. Persze előbb még teátrálisan félredobálta a székeket. Cris csókolgatta az Érzékeny lelkű lányt és megkérdezte: szex lesz? Veronika dühe csak fokozódott, amikor Csaba is Verát választotta. Ezen pedig Kinga borult ki. Attilában lehet bízni, ő Kingát kérte fel búcsútáncra. A Cselszövő nem volt hálás, közölte az Összeférhetetlennel, hogy soha nem lépi át nála a barátság határát és csalódott is benne. Fecó is Kingát hívta táncolni, mindketten sírtak és teljesen beleélték magát a búcsúzásba.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
?????: ?????????????
2011-10-07 00:09:37
Név: Amúgy szivesen.
2011-10-05 17:29:57
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...