Oldal töltődik
FECÓ ÖSSZEOMLOTT

FECÓ ÖSSZEOMLOTT

RTLKlub.hu | 2011. október 3., hétfő | Napló (vv5)

A Villa Dumagépe már nem tudja kiben bízhat, így inkább nem vesz részt semmilyen klikkesedésben, egyedül harcolja végig a játékot.


Cristofel változatlanul rá van kattanva Veronikára. A Skalpvadász fiú napozás közben odafeküdt Alekosz exe mellé és megcsókolta őt. Veronika ezen teljesen kibukott, aztán elvonult a szaunába, hogy kibeszélhesse Kingával Seherezádé és Gergő kapcsolatát. A lányok szerint gusztustalan, amit a Szenvedélyes nő csinál, ők a barátja helyében már rég kirúgták volna.

Attila még mindig féltékennyé szeretné tenni Kingát, de ez minden erőfeszítése ellenére sem jön össze. Az Összeférhetetlen fiú még egy hatalmas adut is képes kiengedni a kezéből a Kinga-ügy érdekében, megbeszélte ugyanis Péterrel, hogy nem fogja többet elbizonytalanítani Bandit és Cristofelt, hogyha ő segít neki leszedni a pasikat Kingáról.

Egy Baywatch játék keretében minden fiúnak ki kellett mentenie egy lányt a medencéből. A pasik kaptak piros fürdőgatyát is a történethűség érdekében, de legnagyobb látványosságnak mégsem az izmos felsőtestek bizonyultak, hanem Vera és Péter előadása. A Valóságshow veterán rövid lélegeztetés után szenvedélyes csókban forrt össze az Érzékeny lelkű lánnyal.

Attila annyira felbőszítette magát azon, hogy Kinga egyáltalán nem foglalkozik vele, hogy elhatározta, kirakja a lányt az ötös csapatból. Az ilyen jellegű feszültségeket Fecó viseli a legnehezebben, meg is osztotta barátja tervét Kingával, ami egy közös kétségbeesést eredményezett. Fecó annyira besokallt, hogy kiállt a teljes csapat elé és könnyeivel küzdve elmondta, hogy ha kell egyedül végigcsinálja a játékot, és nem áll oda senki mellé. Később Attilának sikerült egy őszinte beszélgetéssel újra életet lehelnie Fecóba, aki ezt egy baráti öleléssel hálálta meg.

A nézők döntése értelmében tegnap este Veronika és Attila randizott egymással, akik elhatározták megtréfálják Kingát és Cristofelt. A jakuzziban kiszívták egymás nyakát, Veronika pedig nagyon feltűnően összekarmolta Attila hátát. Mindkét embernél betalált a vicc, Kinga teljesen kibukott, hogy ilyet hogy lehet csinálni, és természetesen csalódott Veronikában. Cristofel még ennél is váratlanabbul reagált, félrehívta Alekosz exét a hálóba és elmondta neki, hogy nem csak szexelni szeretne vele, hanem annál jóval többet is.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
melindaá: gergó es sehrezad csinaljatok mar valamit mert nagyon uncsik vagytok ne feljetek mert kintis egyut lesztek csa rebi es meli
2011-10-22 03:15:43
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...