Oldal töltődik
MEGINOGTAK A KÖNYVESHÁZ FIÚK

MEGINOGTAK A KÖNYVESHÁZ FIÚK

RTLKlub.hu | 2011. október 2., vasárnap | Napló (vv5)

Attilának csupán néhány elejtett szavával sikerült elérnie, hogy Péterben ne bízzon meg teljesen saját csapata.


Veronika előző napi vicce teljesen elfajult volna, ha csak Cristofelen múlik. A Skalpvadász fiú teljesen beindult Veronikára és addig nem nyugodott, míg a fekete hajú lány vele nem aludt a nyugiszobában.

A reggel mindenkit foglalkoztató kérdése természetesen az volt, hogy mi történt az éjszaka Veronika és Cristofel között. Alekosz egykori menyasszonyjelöltje próbálta kerülni a kérdéseket, Cristofel viszont büszkén mesélte, hogy Veronika biztosan belészeretett.

Egy játék keretein belül mindenki elmesélhette, hogy mi volt az elsődleges célja, amikor a műsorba jelentkezett. Gergő nagyon őszintén elismerte, hogy a börtönviseltsége miatt magára nyomott bélyeget szeretné lemosni, Attila pedig a gyötrő magányt hozta fel első számú indokként.

A villalakók egyesével meggyónhatták bűneiket a nyugiszobában. Minden játékos karakteréhez hűen viselkedett a feladat során. Cristofel például elnézést kért azért, hogy nagyon gyakran szellent. Ezt többször is elmondta amellett, hogy saját magát ostoba baromnak titulálta. Péter azt tartotta legnagyobb bűnének, hogy maga mellé állított két félkegyelműt, akikre hatással tud lenni.

Bandi bizalma kicsit megingott Péterben, amikor Attila felnyitotta a szemét, hogy a Valóságshow veterán csak bábként játszik velük. Ez az elbizonytalanodás egy nagyon komikus beszélgetéssorozatot indított el a Könyvesház fiúk között. Péter végül Bandit és Cristofelt is biztosította arról, hogy maximálisan megbízhatnak benne.

A nézők döntése alapján tegnap Dya és Cristofel randizott. Az este egymás kölcsönös fényezésével indult, a Plázacica és a Skalpvadász megbeszélték, hogy egyértelműen ők a legszebbek a Villában, a többiek pedig ezért nagyon féltékenyek rájuk.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...