Oldal töltődik
SEHEREZÁDÉ MEGTÖRT ÉS ENGEDETT VÁGYAINAK?

SEHEREZÁDÉ MEGTÖRT ÉS ENGEDETT VÁGYAINAK?

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 30., péntek | Napló (vv5)

A Villa Szenvedélyes nője sokáig nem akarta elismerni, hogy közte és Gergő között kialakulóban van valami…

A csütörtök reggelüket egy átmozgató tornával kezdték a Villalakók, amit Cristofel tartott. Petinek és Attilának ez nagyon nem tetszett, sokáig puffogtak, de végül beletörődtek a nézők döntésébe és nekikezdtek a tornának. A torna után Attila összekapott Csabával, és kirakta a Helyes pasi cuccait a nappaliba. Melinda se tétlenkedett és összeszólalkozott Cristofellel, amit végül Attila egy gonosz beszólással zárt le. Azt mondta a Skalpvadásznak: menjél és olvass könyvet.

Ahogy az elmúlt napokban és a csütörtöki összefoglalóban is láthatták, a Villában kialakult egy a klikk, egy „belső mag” azokból, akik az első napokban kerültek be a Villába. Ebbe a csapatba tartozik Gergő, Fecó, Attila, Kinga és Veronika. Pétert azonban zavarta, hogy kiszorult ebből a csapatból, és létrehozott magának egy másikat. Elsőként Bandit és Cristofelt kérte fel csapattagnak végül pedig Dyát.

Miután a villalakók megtudták, hogy jövő héten a 14-ből 2 embernek meg kell válnia a játéktól és persze a többiektől, azt a feladatot kapták, hogy mindenkinek meg kell nevezni azt a személyt, akivel eltöltene egy intim, búcsúestet, azaz egy randit. Elsőként Seherezádénak és Gergőnek adatott meg a lehetőség, hogy eltöltsenek egymással néhány meghitt órát, és a fiatalok alaposan kihasználták ezt az alkalmat.

Egy új bútordarab került a Villába, a D-Matrac. Ezt a viszonylag egyszerűnek mondható fekvőalkalmatosságot meglehetősen bonyolult használati útmutatóval, egy matrachasználati szabálykönyvvel kapták meg a Villalakók. A mindenre kiterjedő szabályzat meghatározza például azt is, hogy miként, mikor és milyen célra lehet igénybe venni a D-Matracot, majd a használat után ki kell kitölteni az Átvételi Naplót.
Csütörtökön volt a D-Day, a D-Matrac premierje. Hogy a Villalakók megismerkedjenek az új bútordarabbal, azt a feladatot kapták: döntsék el, melyik fiú- és lánytársuk avassa fel a matracot. A választás Kingára és Attilára esett.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...