Oldal töltődik
DRÁMAI FORDULAT VV5-BEN!

DRÁMAI FORDULAT VV5-BEN!

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 28., szerda | Napló (vv5)

Az RTL Klub beváltotta ígéretét és az Aréna bevezetése mellett újabb csavarral gazdagította a ValóVilág műsorfolyamát.

Az Összefoglaló részletei:

A Helyes pasi, Csaba tegnapi beköltözésével megtelt a Villa, a lazulás időszaka azonban még várat magára.

Az Összefoglaló harcos pillanatokkal indult, Veronika ugyanis nem tudott túllépni Vera korábbi kijelentésén, miszerint Alekosz exe egy gyerekes és befolyásolható csaj. Veronikát egyébként az Érzékeny lelkű véleményén kívül még az is zavarta, hogy Verának a helyére és a pasijára, Gergőre is fáj a foga.

Tegnap azonban nem Veronika volt az egyetlen lány, akinek rossz kedve volt. Annamária napja sem indult túl vidáman, Ő ugyanis egy régi kedvesével álmodott. A Fura lány érzéseit még jobban felkavarta, hogy Péter, a Villa Valóságshow veteránja nagyon emlékeztette régi szerelmére. Szerencsére a kesergést nem sokkal később felváltotta a kényeztetés, hiszen tegnap a lányokon volt a sor, hogy kényeztessék a fiúkat.

A ValóVilág tizennegyedik beszavazó showján a Helyes pasik csaptak össze egymással. A lányok izgatottan várták az új lakótársat, ám Csaba érkezése hidegzuhanyként érte őket. A jóképű srácnak azonban gitárjával sikerült megnyernie a csajokat, ez a szimpátia szavazáson ki is derült, hiszen maximálisra értékelték az új lakótársat. A fiúk közül Péter ezen teljesen kiakadt, véleményének hangot is adott.

Este egy "tele a villa" bulit tartottak. Ezen Vera és Melinda úgy gondolta, megvicceli Pétert. Megpróbálták leitatni vodkával, mialatt ők, csak vizet ittak. Péter rájött a turpisságra, és a reakciója egyáltalán nem volt vicces.

Lilu az Összefoglaló végén lezárta az online szavazást, majd drámai bejelentést tett: jövő héten rendezik meg a ValóVilág5 első Megmérettetését. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak meg kell küzdeniük a ValóVilág Arénájában. Az a fiú és lány, aki megnyeri a versenyt, védettséget kap.

Jövő szerdán az esti adásból kiderül tehát, hogy kik szereztek védettséget, ők ketten, már biztosan megmenekülnek a kieséstől. A maradék tizenkét játékos sorsáról viszont mint, mindig a nézők döntenek majd. Október 5-én - a szerdai összefoglaló végén - elindul a szavazás, a nézők arra voksolhatnak, akit továbbra is a játékban szeretnének tartani.

A szimpátia szavazás egy napig tart, csütörtökön a 14 játékosból kettőnek, annak a fiúnak és lánynak, akik a legkevesebb szavazatot kapták, azonnal el kell hagyniuk a Villát. Természetesen a helyük nem marad üresen, még aznap egy dupla beszavazó-showt láthatnak a nézők, ahol eldől ki lesz a két új beköltöző. A két "meglepetés" kategória; a Feltörekvők és a Karrieristák jelöltjeire már ehet szavazni.

Így tudsz szavazni a Karrieristákra és a Feltörekvőkre:

Hajnal:

SMS: 1780, Hajnal
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 1

Eszter:

SMS: 1780, Eszter
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 2

Susi:

SMS: 1780, Susi
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 3

Shadi:

SMS: 1780, Shadi
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 4

Andris:

SMS: 1780, Andris
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 5

Dako:

SMS: 1780, Dako
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 6Az SMS díja 95 Ft ÁFA-val.
A hívás díja 95 Ft ÁFA-val.
Ügyfélszolgálat: 06 1 371 48 20

A játék szabályairól itt olvashatsz.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
Név: Van úgy, hogy feliratozzák a nyafogók mondatait. Jó volna ha többször meg tennék ezt. Örülnénk neki, így legalább értenénk legalább 5 orrhangon, nyávogva, hadarva, suttogva,ember mondandóját.Veronika, Kinga, Diya,Fecó,Seherezádé, (ezt a hülye nevet )
2011-10-19 11:13:35
Név: Annamarinak szólni kéne, hogy kezdjen el edzeni, mert láttam róla jó képeket, az oldalán. Valaki kapja már össze ezt a csajt, ha adnának neki rendes fehér neműt, meg ruhákat, meg edzene egy kicsit, fel lehetne dobni a formáját. Neki is jót tenne az ön bizalmának, fodrász smink, edzés, pár jó gönc, és egy hónap alatt, békából lehetne ha nem is király lány, de hercegnő talán.Villa nővér, vedd rá, hogy ott vannak a gépek edzen egy kicsit. Mert most nem csinál semmit, nem oszt, nem szoroz nagyon szürke, ha meg edzene, tuti sokan drukkolnának neki, hogy sikerüljön megszépülni.
2011-10-18 11:53:49
Dani: Nem tudom, hogy nem sül le egyes embereknek a képéröl a bör mikor egy olyan embert mint Bandi megaláznak.
2011-10-16 21:43:54
Név: A lányok nem tudnak beszélni, érthetetlen hadarás, nyafogás, valamit tenni kéne, mert én már így nem fogom nézni.Egyébként ez a tojás dobálás is, szerintem szerkesztői megbízásból történt csak. Látszott a nagy öröm röhögésen, hogy sikerült nekik feszkót csinálni, ahogy azt kérte a villa nővér,vagy szerkesztő. Tök átlátszó, ezeknek annyi eszük sincs, hogy egy viccet kitaláljanak.Inkább Annamarinak kéne szólni, hogy amit csinál bent az egy nulla, többet vártunk tőle. De ez eddig várat magára, lehet hogy nincs is benne több.Szar az egész, de a lányok miatt, főleg Alekosz ( levetett rongya )Vera, Diya,Kinga, Fecó, érthetetlen motyogása az ami már értelmezhetetlenné teszi az összefoglalókat.Részemről ennyi, de ezt 6 hónapig senki nem fogja így nézni.
2011-10-16 16:56:35
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...