Oldal töltődik
A TENGERMÉLY ÉRZÉSŰ VERÁVAL BŐVÜLT A VILLA!

A TENGERMÉLY ÉRZÉSŰ VERÁVAL BŐVÜLT A VILLA!

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 26., hétfő | Napló (vv5)

Az érzékeny lelkűek érzékien keresztbe csapták lábaikat, puszit dobtak, sikítottak, pityeregtek és kedvesen végighallgatták egymás mondanivalóját. De a végén csak Vera láphette át a Villakaput!

Az összefoglaló részletei:

A vasárnap reggel amolyan hétvégés reggelnek indult, Zizi a malac meghitt kényelemben és rendkívüli biztonságban éli mindennapjait. Gazdája, immáron Annamária lett, akit kineveztek kondásnak a többiek, így ő felügyeli az állatka hogylétét. A jövevényt mindenki kényezteti, simogatja, szeretgeti, kivéve két embert, akik inkább egymással vannak elfoglalva mintsem a malackával. Ők Kinga és Attila, akik nem tudnak "se veled, se nélküled kapcsolatuk" végére pontot tenni.

Veronika a nap folyamán büntetést kapott, hiszen rengetegszer elhagyja mindennél fontosabb kellékét, a mikroportját, így egy hatalmas katonai rádiót kell egész nap cipelnie.

Ahogy ez szokás a Villalakók feladatot kaptak. Botránycikket kellett egymásról "alkotniuk" Mindenki egy nevet húzott, és arról a személyről írt, aki a cetlin szerepelt. Később a lakók felolvasták a magukról szóló cikket, és ki kellett találni, ki lehet az iromány szerzője. Itt ugrott a majom a vízbe, ugyanis kiderült: Kinga nem tudja megbocsájtani Melinda azon kijelentését, (amit a beszavazó show alatt mondott) hogy bizony rá fog hajtani Attilára. Veronika és Cristofel is összezördült. Mikor Veronika számon kérte a latin macsót, ő úgy tett mintha nem tudna a dologról, mintha nem ő írta volna a cikket, majd mikor nem tudta tovább tagadni "tettét" a cikk ártatlanságáról próbálta meggyőzni a lányt, mondván, hogy nem gondolt komolyan semmit a leírtakból.

Veronika pedig hiába keresett vigaszt Gergőnél, tőle is csak letolást kapott. A lány ugyanis Seherezádéról írt botránycikket, amit Gergő nem nézett jó szemmel, így rendesen leteremtette az ex arát. Míg mindenki izgatottan várta az új lakót, Veronika megbántva járt-kelt a villában. Ő ugyanis nem tudta feldolgozni, hogy Gergő számon kérte rajta a Seherezádéról írtakat.

A szűz fiú érkezését várták a lányok már az első naptól kezdve, vasárnap vége beteljesült álmuk vágya, érintetlen ifjú lépett a Villába, aki nem volt rest, csajozni indult egyenest! Teljesítette is kötelező feladatát, miszerint az egyik lánnyal kellett fürdenie. Veronika lett a szerencsés, vagy éppen szerencsétlen kiválasztott, így elindultak az esi pancsira. Veronika fürdőruhában gondolta, de a szűz bizony ledobta a textilt. Majd Veronika óvatosan megkérdezte: "Neked egyébként még nőni fog?" Hát erre varjon Bandi gombot!

A beszavazó show sava-borsa:

Alig van már kiadó hely a Villában. A mai nappal is egyel kevesebb lesz, hiszen hamarosan költözik egy új lány.
A stúdióba érkeztek a jelöltek. Elsőként a romantikusan törékeny Roberta, majd a mimózalelkű Juditka, és végül, de nem utolsó sorban a tengermély érzésű Vera.

A show elején a Villalakók is bekapcsolódhattak, majd elindult a beszavazó show.

Bepillanthattunk a lányok életébe.
Elsőként Robertáéba aki egy 23 éves, tanuló. Imád öccse mellett kelni, mert akkor gyereknek és bohókásnak érzi magát. Van egy lezáratlan kapcsolata, amit a Villában szeretne végleg feledtetni magával.

Roberta kisfilmje után máris megnézhettük a százalékokat, ekkor Vera állt a legközelebb ahhoz, hogy Villalakó legyen.

Rögtön ez után megnézhettük a többiek kisfilmjét is.
Jutka, 27 éves. Minden reggel boldogan ébred édesanyja mellett, hiszen ő a legfontosabb számára. Ágyba viszi neki még a reggelit is. Ha édesanyja nem főzne neki minden nap, biztos benne, hogy éhen halna. Még soha nem indított el egy mosást, vagy csinált magának bundás kenyeret. A Villában szeretne a nagy Ő-vel találkozni.

Vera, 27 éves és semmi másra nem vágyik, csak a viszonzott szerelemre, szeretetre. Régebben kihasználták a férfiak, ma már szerinte nem így van. Törekszik a tartós párkapcsolatra, és a családalapításra, de erre érdemes férfit azonban még nem talált. Legnehezebb volt unokaöccsét, Eduárdot otthon hagynia.

A szavazást végül Lilu lezárta, és kimondta a nevet, annak a hölgynek a becses nevét, akinek élete hétfőtől fenekestül felfordult. Ő pedig nem volt más, mint Vera.
Renátó:

SMS: 1780, Renátó
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 1

Peti:

SMS: 1780, Peti
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 2

Csaba:

SMS: 1780, Csaba
Telefon: 06-91-33-13-63, Kód: 3Az SMS díja 95 Ft ÁFA-val.
A hívás díja 95 Ft ÁFA-val.
Ügyfélszolgálat: 06 1 371 48 20

A játék szabályairól itt olvashatsz.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...