Oldal töltődik
BEKÖLTÖZÖTT ZIZI, A VALÓVILÁG KISMALACA

BEKÖLTÖZÖTT ZIZI, A VALÓVILÁG KISMALACA

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 24., szombat | Napló (vv5)

A villalakók nagy örömmel fogadták új házi kedvencüket, az amerikai törpemalacot.


Élő Villakapcsolással indult a mai műsor, ami egy rendhagyó beköltözéssel is kiegészült. A versenyzők ma tudták meg, hogy a nézők már korábban eldöntötték milyen háziállatról kelljen gondoskodniuk a jövőben. Miután megnézhették a három kismalac bemutatkozó filmjét, a játékosok többsége Zizi mellett tette le a voksát. Így később az összefoglaló végén örömmel látták, hogy a nézőknek is az amerikai törpemalac volt a legszimpatikusabb.

Összefoglaló:

Az esti féktelen buli nyomai mindenkin látszódtak a reggeli keléskor, a lányok többségének komoly fejtörést okozott, hogy rájöjjön mit is csinált az éjszaka.

Cristofel és Melinda a nyugiszobába vonulva mindenkit kibeszélt, akit csak lehetett. A Skalpvadász minden lányt leszólt vagy a külseje, vagy a stílusa miatt, amin még az Amazon is csak pislogni tudott.

A másnaposságnak egy kicsit sem kedvező feladattal folytatódott a Villalakók napja, ugyanis le kellett futniuk a maratoni távot. Négy órát kaptak erre az embert próbáló feladatra, amit igazi csapatmunkával teljesíteni is tudtak. Gergő, aki az érmeket is kiosztotta lakótársainak igazi csapatépítésnek titulálta a feladatot, ezzel viszont Fecó egyáltalán nem értett egyet. A Villa Dumagépe úgy gondolja, hogy Gergő egy álomvilágban él, hogyha azt hiszi, hogy ez egy csapat, és sok meglepetés fogja még érni a játék folyamán.

A Valóságshow veteránok beszavazója után mindenki távolságtartóan fogadta Pétert. Cristofel egyből leírta, mert bemutatkozáskor nem nézett a szemébe, de a többiek is láthatóan tartanak az új lakótól. Péter a többiek félelmeit igazolva első programként egy olyan őszinteségi játékot talált ki, amiből rengeteg mindent megtudhatott ellenfeleiről.

Mint minden új beköltözőnek Péternek is át kellett esnie a szimpátiaszavazáson, ahol az eddigi legmagasabb pontszámot, nyolcast kapott.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...