Oldal töltődik
PÉTER LETT A TIZENEGYEDIK VILLALAKÓ!

PÉTER LETT A TIZENEGYEDIK VILLALAKÓ!

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 23., péntek | Napló (vv5)

Péter, Lackó és Rambó viadalából a Survivort is megjárt Péter került ki győztesen, ezzel ő lett a tizenegyedik lakója a ValóVilág Villának.

Az esti összefoglaló részletei:

Az adás Cristofel taktikázásával indult: az első percekben kiderült, a kubai származású srác imád a középpontban lenni, tökéletesen elégedett önmagával és vezérszerepről álmodik. Célja elérése érdekében még a csajokat is megpróbálta behálózni, rafinált viselkedésén azonban átláttak a lányok.

Természetesen, a lányok után a pasik is ledobták ruháikat, erotikus mozgásukkal és érzékiségükkel szerették volna meggyőzni a csajokat. A szappanoperákból tanult bókok nagy sikert arattak Veronikáék körében, így a pálmát, vagyis a legjobb pasi címét Fecó vitte el.

Az estének azonban még korántsem volt vége, hiszen beköltözött a tizedik Villalakó. Melinda, igazi amazonként forgatta fel a luxusbörtön nyugodt életét. Érkezésével ugyanis egy szerelmi háromszög alakult ki Attila, Kinga és közte.

A szimpátia szavazás előtt a Villalakók még csaptak egy vad bulit, ahol Seherezádénak sikerült levetkőznie gátlásait, így végre közelebbi kapcsolatba került Gergővel. Melinda egyébként minden igyekezete ellenére nem nyerte el a csajok tetszését, a pasik azonban favorizálták a fekete amazont, így végül 7 pontot kapott a szimpátia szavazáson.

A tizenegyedik Beszavazó részletei:

A Villában történtek összegzése után egy különleges kategória jelöltjei, a Valóságshow veteránjai csaptak össze egymással. A srácok számára nem volt ismeretlen a rivaldafény, hiszen mindannyian szerepeltek már valóságshowban. A Survivorban, a Kísértésben és a Rettegés Fokában edződött veteránok higgadtan léptek be a stúdióba. A műsorvezető Lackót hűségéről, Pétert az esélyeiről, Rambót pedig a műmájerekről faggatta.

A kortesbeszédek után, kiderült, hogy a Villalakók többsége Péterrel élne együtt. Lilu ezt követően lezárta a szavazást, és néhány feszült perccel később elárulta, hogy a Villa tizenegyedik lakója, a Survivort is megjárt Péter lett.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...