Oldal töltődik
A MEGTÖRHETETLEN ÉLETMŰVÉSZ, MELINDA KÖLTÖZÖTT A VILLÁBA!

A MEGTÖRHETETLEN ÉLETMŰVÉSZ, MELINDA KÖLTÖZÖTT A VILLÁBA!

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 22., csütörtök | Napló (vv5)

Az Amazonok kezéből csak az ostor hiányzott! Riszáltak, puszit dobtak és a végsőkig küzdöttek. De végül, csak egy költözhetett, a megtörhetetlen Melinda!


A csütörtöki összefoglaló részletei:

Cristofel tizedikként érkezett a Villába, ahol a fiúk a nap folyamán különböző versenyeken próbálták megállapítani ki a legszebb nő a Villában. Nyilván ez tovább növelte a lányok közötti rivalizálást, és hatalmas vitákat eredményezett.

Dya első éjszakáját töltötte a luxusbörtönben, azt nem tudjuk, miről és kivel álmodott, de reggel a fiúkról kérdezte a lányokat, akik kaptak az alkalmon, és máris kibeszélték az erősebb nem képviselőit. Veronika szerint Attila szerelme soha nem tart tovább 10 percnél, Kinga ebben meg is erősítette. A fiúpedig szintén eszmecserét tartottak, persze nem a történelem nagyjairól, hanem a Villacsajokról, amolyan pasis módon. Attila megfejtette Seherezádét: a lány tele van bűnös gondolatokkal Gergő iránt.

A szépségversenyen a csajoknak először fehérneműben kellett táncolniuk a fiúk előtt, majd az érzékiségüket vetették be. Itt kezdődött igazán a macskaháború, mert a pontozás nagyon meglepő volt, ugyanis Annamária lett a legérzékibb nő Villában. Ettől a többiek rettenetesen bedühödtek. Kinga óriási hisztit csapott, sőt, a Cselszövő még sírógörcsöt is kapott, mint megtudtuk, az önértékelése, gyenge lábakon áll. A fiúk eredményhirdetése előtt ugyanis megsértegették egymást a Fura Annamarival.

Az igazi probléma, azonban csak eztán jött. Feladatot kaptak a lakók: csirkét kellett kopasztaniuk. Dya akadt ki a leglátványosabban, Seherezádé megállapította, hogy ha vidéken nőtt volna fel, nem enne húst. Veronika pedig el sem kezdte a feladatot, Annamari pedig csak tépett, és tépett így, megint vitte a prímet. Ettől a lányok újra csak kiakadtak, és meggyanúsították a fiúkat, hogy túlságosan „lájkolják” a lányt.

Cristofel érkezése meglehetősen jót tett a Villa hímarányának, bár Attila nem nagyon örült a babaarcú suhancnak. Rögtön közölte is vele. Szerinte vannak okos, és kedves 18 éves fiúk, de az Összeférhetetlen szemében Cristofel egy bugyuta 18 éves.
Miközben várták a fiút pont az estét szervezték a lakók, ami a falusi buli témát kapta. A parti után pedig megtartották a szimpátiaszavazást, ahol a kubai macho 5 pontot kapott, annyit, amennyit Annamária is, napokkal ezelőtt.

A csütörtöki beszavazó show sava-borsa:

A Villa már majdnem megtelt, de még tárt karokkal fogadja leendő lakóit. Csütörtökön pedig az Amazonok csattogtatták ostoraikat a bejutásért.

A jelöltek, ahogy az lenni szokott elfoglalták helyüket. Elsőként a kitartóan küzdő Valéria foglalhatta el „trónját”, majd érkezett a veszekedés nagymestere Kati, és végül, a megtörhetetlen Melinda lépett a stúdióba.

A show elején máris megtudhattuk, hogy áll a verseny, hiszen bekukkanthattunk a fényképek mögé. Ekkor Melinda állt bejutásra.

Rögtön ezután a jelöltek életébe tekinthettünk be.

Elsőnek Valériáéba. Soha nem becsüli le ellenfeleit. 27 éves, jogász. Mindenben maximalista, akár a bírósági keresetekben akár a sminkjében. Megszűnt a munkaviszonya, mert főnökei nem vállalják, hogy egy dolgozójuk egy szórakoztató műsorban szerepeljen. Családja is elfordult tőle a show miatt, mégis szeretne bekerülni a Villába.

Kati, veszekedős, törtető, olaszos dögnek tartja magát. Édesanyja a legfontosabb személy az életében, szinte isteníti. Legjobb barátjával találkozott búcsúképp, akinek állítása szerint imádja a vérét szívni. Pakolás közben olyan heves veszekedés tört ki a családtagok közt, hogy el sem búcsúzott húgától, és anyukájától, csak rájuk csapta az ajtót.

Melinda 30 éves, életművész. Szeretne sokáig aludni, de legnagyobb sajnálatára 11 órakor kiskutyája mindig felébreszti. Állítása szerint az őszinteséget csak az állatokban lehet megtalálni. Szerinte a férfiak a rossz lányokat szeretik, és azokat a nőket, akik kihasználják őket. Ő pedig pont ilyen. Még naplót is vezet hódolói nevéről, szokásairól, ugyanis több vasat tart a tűzben egyszerre. Legfontosabb a család a számára, legjobb barátnője a nővére. Benne bízik meg egyedül.

A Villalakók közül legtöbben Melindát várták.
Lilu lezárta a szavazást, és kihirdette a csütörtöki beszavazó show győztesét, aki Melinda volt!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...