Oldal töltődik
CRISTOFELNEK BEJÖTT AZ, AMI FECÓNAK: A LEGHANGOSABB NYERT

CRISTOFELNEK BEJÖTT AZ, AMI FECÓNAK: A LEGHANGOSABB NYERT

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 21., szerda | Napló (vv5)

Nem sejtettük, hogy látunk keményebb harcot az eddigieknél. De a Skalpvadászok rácáfoltak. Márkó és Szili nehezen jutott szóhoz. Mostantól ezt a Villalakók fogják elszenvedni.

A Beszavazó eseményei

Hangos volt a Skalpvadászok csatája a bejutásért. Márkó, Cristofel és Szili legalább olyan komolyan vették a harcot, mint elődeik, de a legdominánsabban Cristofel hallatta a hangját. Márkó kisfilmjéből kiderült, hogyan kategorizálja a nőket, utána pedig az ágyban kipróbált hölgyek számára is fény derült (70-80 fő). Márkó nagy király, de nehéz volt eldönteni, hogy nagyobb-e, mint Cristofel. Vagy fordítva. De hogy Cristofel hangosabb, mint Márkó és Szili, az már az első percekben biztos volt. Szili villanyszerelő és focista. Bár szerinte nem minden lány szereti a focistákat, őt ez nem akadályozza meg semmiben. Szili egy lányt hagyott volna a Villán kívül, ha bekerül, zokogó barátnőjének nem ígért semmit. Azért akart beköltözni a ValóVilágba, hogy ő legyen a leghíresebb focista. A stúdióban kiderült, hogy Szili már szingli, és kijelentette, hogy senki sem ellenfél neki a lakók közül, sem férfiként, sem játékosként.

A Skalpvadászok beszavazó show-ja volt az eddigi legkeményebb menet. Balázs megszavaztatta a Villalakókkal, hogy kit szeretnének legjobban maguk mellett látni, a többség pedig Márkó mellett tette le a voksát. De hogy a nézők mit akarnak, az sok esetben eltér a lakók ízlésétől. A szavazók pedig Cristofelt választották, a leghangosabb ismét győzött.


Ez történt az Összefoglalóban

A Villalakók reggele vicces játékkal indult. Bekötötték egymás szemét és mindössze egyetlen érzékszervükre hagyatkozva kellett felismerniük egymást. Nem mindig sikerült és sértődés nélkül sem úszták meg ezt a játékot. Keverték a fiúkat a lányokkal, a szépeket a kevésbé szépekkel. Veronika pedig nem létező Villalakókat is felismerni vélt a keze alá került idomokban. Alekosz exének rendkívül rosszul estek a viccek, ezért megfogadta, hogy többé nem eszik semmit, majd könnyek csordultak le az arcán a takaró alatt. A legsűrűbben Annamarit vették célba, de sok kellemetlen pillanatot okozott az is, ha más lányokat hittek Annamarinak.

A játék után a lakók a Plázacica fogadására készültek, de nem mindenki vette ki a részét a munkából, voltak, akik inkább a jacuzziban töltötték a hátralévő időt. Fecó viszont azonosulva kedvenc sorozathősével, Esmeraldával vakon és bilincsben takarított a fürdőben. Veronika Attilával küzdött díszítés közben, az Összeférhetetlen szerinte illetlen mozdulatokat tett a jelenlétében és megkérte, hogy hagyja abba. Az átmenetileg világtalan Fecó körbetakarította a zuhany alatt álló Gergőt és Kingát. Majd bement a hálóba, ahol Attila és Veronika tartózkodott. „Van itt valaki?” – kérdezte többször Fecó, a csendben kuncogók azonban egészen addig nem fedték fel kilétüket, amíg Fecó előre nem vetített egy esetleges önkielégítést. Persze csak akkor, ha üres a szoba.

Kedd este egy Plázacica költözött be a Villába. Dya már a beszavazó alatt kihúzta a gyufát a lányoknál, amikor kijelentette, hogy nincs nála szebb nő a Villában. A fiúk viszont akkorát üvöltöttek, mintha a kedvenc csapatuk lőtt volna gólt, amikor Dya kijelentette: az összes férfi egyenlő eséllyel indul nála, ha beköltözik. És Dya beköltözött, méghozzá bikiniben. Forrtak az indulatok. De csak a lányoké, a fiúk lelkesen vezették körbe a Villában, amíg Kinga a teraszon parodizálta az új vetélytársat. Dya a szimpátiaszavazáson 7 pontot kapott, kettővel többet, mint Annamari.

A Villalakók provokatív kérdéseket húztak, amiket mindenki előtt kellett megválaszolniuk. Kiderült, hogy Dya a legszexisebb, Annamari a legkevésbé nőies, viszont terítékre került a napok óta lappangó, de mindenki számára nyilvánvaló téma is: Gergő és Seherezádé tetszenek egymásnak. Ez különösen a páros nő tagját viselte meg kint maradt szerelme miatt. Seherezádé már várja, hogy Dya és Gergő összejöjjenek, hogy elterelődjön róla a „gyanú”. Fecó riválist lát Gergőben és megbeszélte ezt Attilával, aki szerint a nők egy hibás gondolatmenet miatt a jóképű férfiakra buknak, és csakis ezért tetszik nekik Gergő. Fecó emiatt még sírt is, mert nem ő az alfafarkas a Villában.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...