Oldal töltődik
VITÁK ÉS KIBESZÉLÉSEK A VILLÁBAN!

VITÁK ÉS KIBESZÉLÉSEK A VILLÁBAN!

RTLKlub.hu | 2011. szeptember 19., hétfő | Napló (vv5)

Pörögnek az események a Villában: a szombati beköltözés óta folyamatosak a balhék és a rivalizálások a lakók között.

Már az esti összefoglaló elején kiderült, hogy az első közös vállalkozás, az ebéd elkészítése sem hozta közelebb a lakókat: a séf szerepét Kinga vállalta, Fecó pedig beállt kuktának. Lelkesek voltak, de amatőrök is.

Ezt pedig a Villa Alfahímje, - aki egyébként képzett szakács - nem nézte tétlenül. Gergő azzal, hogy folyamatosan osztotta a szőkeséget, kivívta Fecó ellenszenvét.

Ezzel pedig a fiúk között is meglazult az egység: ám Gergő és Fecó kénytelen volt újra összefogni. A Villalakók ugyanis két csapatra osztva, vicces vizes játékokban mérhették össze ügyességüket.

A pancsikolást követően Kingáék megmutatták egymásnak legféltettebb tárgyaikat, amiket magukkal vittek a Villába. Egy biztos: a civil életükhöz tartozó emlékek látványa szinte mindenkinek könnyeket csalt a szemébe.

A könnyek azonban gyorsan felszáradtak, amikor megérkezett Annamária. A hetedik Villalakó ugyanis sokkolta társait: privát beszélgetésre hívott mindenkit, ahol aztán ment az adok-kapok.

A személyes megbeszélést követően a Fura lány szembenézett ellenségesen viselkedő társaival. Szemrebbenés nélkül összegezte benyomásait, amit a többiek, nem fogadtak kitörő örömmel. A beszélgetés végére viszont Annamarinak sikerült kicsit megenyhülnie.

Ezután a többieken volt a sor, hogy véleményt mondjanak a Fura csajról. Szimpátia szavazáson pontozták, hogy egy 10-es skálán mennyit adnának neki: a vélemények eltérőek voltak, Fecó például nyolc, Attila kettő, Gergő pedig öt pontosra értékelte Annamari viselkedését.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
mehet
FRISS HÍREK

Január 26-án indul a ValóVilág 6

A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 26-án már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje, így a nézők...